Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας πρόσφατα γύρισα Αθήνα από εξωτερικό που ειχα παει για μερικούς μήνες και προς έκπληξη μου είδα το αυτοκίνητο που ειχα σε ακινησία και χωρίς πινακίδες να λείπει.μετά απο επικοινωνία με τους γείτονες μου είπαν πως το πήρε ο δημος για ανακύκλωση.Σ αυτό το σημείο να πω πως το αυτοκίνητο είχε ζημιά και σκεφτομουν μηπως να το επισκευάσω όταν επιστρέψω η να το δώσω για ανακύκλωση γι αυτό κ το έβαλα σε ακινησία σε δημόσιο δρόμο καθώς δεν διαθέτω πάρκινγκ (ναι το ξέρω παράνομο)

Το ερώτημα μου είναι όμως το εξής: Πως διαγράφεται τώρα το αυτοκίνητο απο το όνομα μου ώστε να μη φαίνεται στο taxis κτλπ;

Μόνο αυτό μ απασχολεί,ο Δήμος στην ουσία χάρη μου έκανε καθώς ή αξία του ηταν πολύ μικρή

ευχαριστω για το χρόνο σας 

Επεξ/σία από ntinos71
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ntinos71 είπε

Πως διαγράφεται τώρα το αυτοκίνητο απο το όνομα μου ώστε να μη φαίνεται στο taxis

Θα χρειαστείς τη βεβαίωση καταστροφής την οποία δίνει η ΕΔΟΕ. Αλλά επειδή δεν πήγες εσύ το αμάξι για ανακύκλωση, ξεκίνα ρωτώντας τον Δήμο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Θα χρειαστείς τη βεβαίωση καταστροφής την οποία δίνει η ΕΔΟΕ. Αλλά επειδή δεν πήγες εσύ το αμάξι για ανακύκλωση, ξεκίνα ρωτώντας τον Δήμο

Ναι αυτό σκέφτηκα και εγώ να κάνω αλλά επειδή μου μυρίζει τρελό μπλέξιμο είπα να ρωτησω μήπως κάποιος γνωρίζει την διαδικασια πρωτα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bill999r είπε

Βάζω 9/10....

εχει πολυ καιρό δεν έχει ανοίξει ένα με φέσια σε ιδιοκτήτες από ενοικιαστές και έχω πάθε στέρηση 😛

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ntinos71 είπε

αλλά επειδή μου μυρίζει τρελό μπλέξιμο

Καθόλου. Την κάνεις ηλεκτρονικά μέσω gov.gr 

Αναλυτικές πληροφορίες και δικαιολογητικά εδώ 

Δημοσ.

Ζητάς χαρτί από την εταιρεία ανακύκλωσης που το έστειλε ο δήμος. Καταθέτεις στην εφορία αυτό μαζί με άδεια και ότι άλλο δικαιολογητικά ζητηθούν και σε διαγραφουν.

Δημοσ.
1 hour ago, valadsk said:

εχει πολυ καιρό δεν έχει ανοίξει ένα με φέσια σε ιδιοκτήτες από ενοικιαστές και έχω πάθε στέρηση 😛

Ναι ρε γαμώτο, ούτε καν θέμα με κακό ιδιοκτήτη που πίνει το αίμα του ενοικιαστή δεν έχω δει :P

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...