Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, μενω αγρινιο και αν και το ιντερνετ εδω ειναι σε καλη κατασταση, η πολυκατοικια που μενω δε εχει πανω απο ¨εως 24mbs¨, που φτανει στα καλυτερα 10-11, και γενικα ειμαι με 2-4mbs..  μενω καρα-κεντρο, και 6ο και τελευταιο οροφο.

η εταιρια που εχω ειναι vodafone, και οπως και καμια αλλη, δεν υποστιριζει καλυτερες γραμμες στη περιοχη μου. εντομεταξυ απτο μπαλκονι μου φαινεται οι κεραιες του ΟΤΕ(2-3 τετραγωνα μακρια). τεσπα, τελειωνει το συμβολαιο και σκεφτομαι να βαλω ασυρματο, χωρις σταθερο, που ετσι κι αλλιως δεν χρειασιμοποιουμε.

τεσταρωντας το κινητο , με cosmote whats up εχω 4G+ (80-100mbs), και vodafone 4G (10-13mbs).

vodafone εχει φτηνα προγραματα σχετικα, αλλα η ταχυτητα ειναι χαλια. η cosmote ειναι πιο ακριβη, με πολυ καλυτερη ταχυτητα. επισης η westbroadband εχει λεει καλες ταχυτητες, διαφορα προγράμματα και το πιο αξιολογο, 30/10(download/upload) κοστος περιπου σαν cosmote, αλλα δεν εχω ιδεα πως θα δουλεψει και τι ταχυτητες θα εχω στα αληθεια.

και φυσικα ολες εχουν περιορισμο στον ογκο των δεδομενων. εκτος του westbroadband, που λεει απεριοριστα.

εχετε καποια ιδεα, η καποια προταση. το ιντερνετ ψαξιμο μου δειχνει αποτελεσματα συνηθως απο αθηνα και θεσσαλονικη .

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Σε αντίθεση με την κινητή τηλεφωνία, η westbroadband είναι WISP. Σου φέρνει μέσω άλλου τύπου κεραιών και -λογικά- σου εγγυάται για την ταχύτητα που θα έχεις. Αλλά -λογικά πάλι- θα πρέπει να στο επιβεβαιώσουν οι ίδιοι με μέτρηση. Επίσης, δεν έχουν δέσμευση συμβολαίου, οπότε φεύγεις όποτε θέλεις.

Επειδή η κίνηση θα γίνεται μέσω δικών τους γραμμών, για αυτό δεν βάζουν περιορισμό στον όγκο. Από την άλλη, η κινητή, είναι κινητή όπως την γνωρίζουμε χρόνια τώρα.

Ζυγίζεις και επιλέγεις.

Δημοσ.
Στις 23/5/2023 στις 3:25 ΜΜ, Daiyang είπε

και φυσικα ολες εχουν περιορισμο στον ογκο των δεδομενων

Αφού μας λες ότι έχεις what's up. Δεν έχουν πακέτο απεριόριστων με 6.5 ευρώ την εβδομάδα?

Μπορεί βγαίνει λίγο πιο ακριβά μηνιαία από κάποιες εταιρείες αλλά όπως είπες και εσύ η Cosmote εκτός αστικών κέντρων είναι πρωταθλητής ενώ οι άλλες ουκ ολίγες φορές γτπ.

Δημοσ.

Έβαλα πρόγραμμα απεριόριστο στον ΟΤΕ + 2 κάρτες sim (3 ε η κάθε μια τον μήνα ) και έχω με 40 ε απεριόριστη ομιλία και data στο κινητό ,κάμερα σε μια αποθήκη με την πρώτη sim και απεριόριστο Ίντερνετ στο σπίτι με την 2 κάρτα όλα αυτά με 40 ε τον μήνα ,το σταθερό το έκοψα ,μόνο για Ίντερνετ ήταν έτσι και αλλιώς ,ταχύτητες από 300-350 ανάλογα αν έχει συννεφιά ,κοντινότερη κεραία 5,4 χλμ ,μονο μειονέκτημα ακριβό ρουτερ , με 18μηνη δέσμευση 

Στις 26/5/2023 στις 3:25 ΜΜ, Engimek είπε

Αφού μας λες ότι έχεις what's up. Δεν έχουν πακέτο απεριόριστων με 6.5 ευρώ την εβδομάδα?

Μπορεί βγαίνει λίγο πιο ακριβά μηνιαία από κάποιες εταιρείες αλλά όπως είπες και εσύ η Cosmote εκτός αστικών κέντρων είναι πρωταθλητής ενώ οι άλλες ουκ ολίγες φορές γτπ.

Μια έχει μια δεν έχει ,κάθε τόσο και λίγο βάζουν αλλά χαζά πακέτα απεριόριστα το βράδυ η Σαββατοκύριακο η μιας ημέρας και αλλά τέτοια όμορφα ,τώρα  το πακέτο που λες δεν υπάρχει 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, slk200gr είπε

2 κάρτες sim (3 ε η κάθε μια τον μήνα )

αυτο που το βρισκω;

5 ώρες πριν, slk200gr είπε

,κάμερα σε μια αποθήκη με την πρώτη sim

επειδη θελω να κανω κατι αντιστοιχο σε κοτετσι εχουμε καποιο λινκ ή οδηγο για το πως το εκανες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Titos301 είπε

αυτο που το βρισκω;

επειδη θελω να κανω κατι αντιστοιχο σε κοτετσι εχουμε καποιο λινκ ή οδηγο για το πως το εκανες;

1) https://www.cosmote.gr/cs/business/gr/data_sharing.html,η πάνε σε ένα κατάστημα cosmote η Γερμανός ,σε 5 λεπτά θα την έχεις 

2)https://www.amazon.de/gp/product/B09DPQBCKS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1,έχει και πολύ φτηνότερες κινεζικές απλά εγώ ήθελα κάτι αξιόπιστο μια που δεν έχει ρεύμα εκεί 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 29/5/2023 στις 12:03 ΜΜ, slk200gr είπε

Έβαλα πρόγραμμα απεριόριστο στον ΟΤΕ + 2 κάρτες sim (3 ε η κάθε μια τον μήνα ) και έχω με 40 ε απεριόριστη ομιλία και data στο κινητό ,κάμερα σε μια αποθήκη με την πρώτη sim και απεριόριστο Ίντερνετ στο σπίτι με την 2 κάρτα όλα αυτά με 40 ε τον μήνα ,το σταθερό το έκοψα ,μόνο για Ίντερνετ ήταν έτσι και αλλιώς ,ταχύτητες από 300-350 ανάλογα αν έχει συννεφιά ,κοντινότερη κεραία 5,4 χλμ ,μονο μειονέκτημα ακριβό ρουτερ , με 18μηνη δέσμευση 

Μια έχει μια δεν έχει ,κάθε τόσο και λίγο βάζουν αλλά χαζά πακέτα απεριόριστα το βράδυ η Σαββατοκύριακο η μιας ημέρας και αλλά τέτοια όμορφα ,τώρα  το πακέτο που λες δεν υπάρχει 

Πιο ρουτερ διαλεξες?γιατι ψαχνω καιρο κατεληξα στο zte mc888 pro με εναλλακτικες τα nighthawk m2 και 762/752 αλλα λογω υψηλης τιμης πηγα στο zte

Δημοσ.

AVM FRITZ!Box 6850 5G  πάνω από 10 χρόνια εμπιστεύομαι αυτήν την εταιρία ,ακριβή αλλά ούτε μια φορά δεν γκρίνιαξα και έχω στήσει όλο το δίκτυο μου σε αυτήν από mesh repeater τηλεφωνία και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Fritzbox 6850 5G εχει παρει και τη καλυτερη βαθμολογια στην προσφατη εκδοση Ιουνιου  του περιοδικου/Ιδρυματος Stiftung Warentest που αξιολογει προιοντα και υπηρεσιες διαφορων παροχων.

H τιμη ειναι ωστοσο ..... ολιγον τσιμπημενη σε συγκριση με τον ανταγωνισμο.

Εχει ανακοινωθει πως θα κυκλοφορησει και μοντελο Fritzbox 6860 5G με υποστηριξη wifi 6 (802.11ax)

Αλλη επισης εναλλακτικη και το https://www.starlink.com/

Επεξ/σία από Damianus
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Damianus είπε

Το Fritzbox 6850 5G εχει παρει και τη καλυτερη βαθμολογια στην προσφατη εκδοση Ιουνιου  του περιοδικου/Ιδρυματος Stiftung Warentest που αξιολογει προιοντα και υπηρεσιες διαφορων παροχων.

Εχει ανακοινωθει πως θα κυκλοφορησει και μοντελο Fritzbox 6860 5G με υποστηριξη wifi 6 (802.11ax)

Είναι τσιμπημένη πράγματι όμως αν θελεις και τηλεφωνικό κέντρο ,άριστο mesh νομίζω είναι μονόδρομος .έχει ανακοινωθεί το wifi 6εδω και 2 χρόνια ,το ήθελα αν και η αλήθεια είναι ότι δεν μου χρειάζεται ,κατέβασμα έχω 300-350 το wifi 5 μεταφέρει ως 866 όποτε μάλλον θα περάσουν πολλά χρόνια για να έχω ταχύτητες πάνω 866 ,σε ερώτηση για το συγκεκριμένο η απάντηση είναι ότι δεν είναι στα επόμενα σχέδια η κυκλοφορία του .Όσο για την starling νομίζω ότι είναι λύση μόνο αν δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική ,είναι πολύ ακριβή ,δεν κανείς sharing ,δεν έχεις απεριόριστη ομιλία 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Damianus είπε

Κοίτα η πρωτη μου επιλογη σε μια φαση που μου την εδωσε ηταν το starlink και προσπαθησα να το αγορασω δυο φορες αλλα ειχα προβλημα με την διευθυνση αποστολης εξοπλισμου και μου εδωσε χρονο να το σκεφτω ψυχραιμα.

Το 5g ρουτερ ειναι futureproof γιατι δεν ειμαι μακρια απο κεραιες σε αρκετα αναπτυσομενη περιοχη και σε οποιαδηποτε πιθανη νεα κεραια θα εχω με πολυ μικρο κοστος 100-150 και ισως παραπανω mbps (το οποιο μπορεις να πετυχεις ηδη με εξωτερικη κεραια) ενω το starlink εχει ακομα σχετικα υψηλο και μηνιαιο και αρχικο κοστος χωρις να κερδισω καποια απιστευτα μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα (συμφωνα με οτι εχω ψαξει παιζουν μεσες ταχυτητες 60-100).

Τωρα αν κατι αλλαξει σε τιμολογιακη πολιτικη του starlink η σε παροχους θα αλλαξει το πραγμα αλλα as is εγω το βλεπω Starlink σε αρκετα μακρινες περιοχες - mobile data σε πολη που απλα δεν περναει fiber η ειναι σε λιγο πιο περιφερειακο σημειο- και σε κεντρο αναλογα το σπιτι (στο παλιο μου σπιτι επιανα με το κινητο χαβαλε 120 οποτε εγω θα εβαζα παλι data , αν δεν εχει καλο σημα εχεις παλι επιλογες μπολικες)

Δημοσ.
Στις 29/5/2023 στις 12:03 ΜΜ, slk200gr είπε

Σίγουρα δεν υπάρχει το απεριόριστο πακέτο εβομάδας? Αυτή η σελίδα (https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet/gigaweek ) υπήρχε όταν ρώτησα και υπάρχει ακόμα. Δηλαδή λένε ψέμματα?

Σοβαρά ρωτάω γιατί όπως είπα "γλυκοκοιτούσα" το what's up να αγοράσω μια sim τώρα για το καλοκαίρι, για απεριόριστα και μόνο. Χωρίς μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Engimek είπε

Σίγουρα δεν υπάρχει το απεριόριστο πακέτο εβομάδας? Αυτή η σελίδα (https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet/gigaweek ) υπήρχε όταν ρώτησα και υπάρχει ακόμα. Δηλαδή λένε ψέμματα?

Σοβαρά ρωτάω γιατί όπως είπα "γλυκοκοιτούσα" το what's up να αγοράσω μια sim τώρα για το καλοκαίρι, για απεριόριστα και μόνο. Χωρίς μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Το βλέπεις να υπάρχει μέσα στην σελίδα ?γιατι εγώ δεν το βλέπω 

Δημοσ.

Επειδή εσύ έχεις what's up ενώ εγώ δεν έχω ρωτάω αν σίγουρα δεν υπάρχει το πακέτο στις επιλογές ανανέωσης. Γιατί στο site τους το έχει

image.png.865d97af2191206c45e26f3f521007d6.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Engimek είπε

Επειδή εσύ έχεις what's up ενώ εγώ δεν έχω ρωτάω αν σίγουρα δεν υπάρχει το πακέτο στις επιλογές ανανέωσης. Γιατί στο site τους το έχει

image.png.865d97af2191206c45e26f3f521007d6.png

Ποιος είπε ότι  έχω ?ειπα ότι είχα και το γύρισα απεριόριστο με +2 κάρτες 

Αν είναι να δώσεις 6,5 ε για  για μια εβδομάδα δώσε 10,90 απεριόριστα για ένα μήνα ,https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet/summer-offer-aperiorista-data-gia-1-mina

Επεξ/σία από slk200gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...