Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πετρος1990a είπε

Καλησπέρα στην κοινότητα,

Ήμουν σε διασταύρωση με STOP και χωρίς φανάρι και υπήρχε αμάξι σταματημένο δεξιά.

Ακινητοποιώ το αυτοκίνητό μου λοιπόν και κορνάρω. Καμία ανταπόκριση από το άλλο αυτοκίνητο. Ο οδηγός κοιτούσε προς τα κάτω, κατά πάσαν πιθανότατα το κινητό του. Περιμένω τουλάχιστον 30 δεύτερα έτσι και μετά περνάω την διασταύρωση.

Με βρίσκει ύστερα ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου και μου λέει ότι δεν είχα δικαίωμα να περάσω και ότι εκείνος είχε προτεραιότητα.

Τί έπρεπε να είχα κάνει για να ήμουν ΕΓΩ σωστός; Να το κατέγγελα στην τροχαία και να περίμενα;

Μάλλον έπεσες σε τύπο που επιδίωκε το ατύχημα (γιατί το έκανε μόνο αυτός ξέρει).

Τώρα χωρίς dash-cam ή μάρτυρες θα τον πληρώσεις...εφόσον φαίνεται οτι απλά έκοψες το STOP.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stef157 είπε

Την επόμενη φορά πάνε με ποδήλατο σε ραντεβού και να δούμε αν θα βγεις δεύτερο ραντεβού! Θα δεχτώ την απάντηση σου μόνο αν είσαι κάτω των 18.

Ειμαι 36, σήμερα ηταν το δεύτερο πρακτικό μάθημα οδήγησης και δεν πριν την Δευτερα δεν ειχα καθήσει ποτε σε θέση οδηγού, ουτε σαν αστείο. 
Δεν εχω στατιστηκά να το βασίσω, αλλα πιστευώ οτι εχω βγει πολλά περισσότερα ραντεβού απο οτι η συντριπτική πλειοψηφία εδω μέσα.   

Καμια κοπέλα δεν ενδιαφέρετε αν έχεις αμάξι, και ειδικά αν έχει αυτή. 

• Like 8
Δημοσ.

Τί έκοψε μόνο;  Σχεδόν παράνομη στάθμευση έκανε 

1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε

Μάλλον έπεσες σε τύπο που επιδίωκε το ατύχημα (γιατί το έκανε μόνο αυτός ξέρει).

Τώρα χωρίς dash-cam ή μάρτυρες θα τον πληρώσεις...εφόσον φαίνεται οτι απλά έκοψες το STOP.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Skrobo είπε

Ειμαι 36, σήμερα ηταν το δεύτερο πρακτικό μάθημα οδήγησης και δεν πριν την Δευτερα δεν ειχα καθήσει ποτε σε θέση οδηγού, ουτε σαν αστείο. 
Δεν εχω στατιστηκά να το βασίσω, αλλα πιστευώ οτι εχω βγει πολλά περισσότερα ραντεβού απο οτι η συντριπτική πλειοψηφία εδω μέσα.   

Εσύ πρέπει να είσαι ο Rocco Siffredi χωρίς δίπλωμα αυτοκινήτου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Skrobo είπε

Μάλλον ζορίζεται να βγάλει κοπέλα ακόμη και με αυτοκίνητο!  😁

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Maurikycli είπε

Μάλλον ζορίζεται να βγάλει κοπέλα ακόμη και με αυτοκίνητο!  😁

Κάποιος μάλλον δεν έχει ούτε αυτοκίνητο ούτε κοπέλα! 🤣 Και το ποδαράτο καλό είναι! Να την πας στα Goody's!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Maurikycli είπε

Όλο στερεότυπα 😕

Βλέπω συνεχίζεις τα ανέκδοτα ενω είπες ότι σταματάς! Τόσο κόμπλεξ;

Δημοσ.

Με αφορμή ένα σχόλιο που έγραψα πάμε να χαλάσουμε άλλο ένα thread. Φτάνει ρε παιδιά. Ειδικά οι μεγαλύτεροι ας αφήνουμε και κάτι να περνάει, μην έχουμε τον τελευταίο λόγο πάντα.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stef157 είπε

Εσύ πρέπει να είσαι ο Rocco Siffredi χωρίς δίπλωμα αυτοκινήτου.

Τι σχέση εχει το δίπλωμα με το να ξέρω να μιλήσω, να τελειώσει πανεπιστημιο και να ξερω να συμπεριφερθώ; Αν κατι γίνει και χρειαστει και ταξι, εχω να δώσω 100 ευρώ χωρις καν να το σκεφτώ.
Ειδικα για οσους μένουν σε πόλη, δεν υπάρχει ανάγκη. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakinen είπε

Με αφορμή ένα σχόλιο που έγραψα πάμε να χαλάσουμε άλλο ένα thread. Φτάνει ρε παιδιά. Ειδικά οι μεγαλύτεροι ας αφήνουμε και κάτι να περνάει, μην έχουμε τον τελευταίο λόγο πάντα.

Ο άλλος το πήγε αλλού.  Θα ξαναπροσπαθησω να κρατηθώ! 

Δημοσ.

Παιδιά δεν μας ενδιαφέρει ποιός την έχει μεγαλύτερη (ούτε την οδηγική ικανότητα, ούτε την εμπειρία στο καμάκι, ούτε την τσέπη).

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, stef157 said:

Την επόμενη φορά πάνε με ποδήλατο σε ραντεβού και να δούμε αν θα βγεις δεύτερο ραντεβού! Θα δεχτώ την απάντηση σου μόνο αν είσαι κάτω των 18.

Εγώ πήγαινα με μετρό και λεωφορείο. 

Είμαστε παντρεμένοι τώρα. 

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...