SabotazNic Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Πριν τα φτυσει το δικο μας beko που ειναι 6-7+ χρονων (ακουγεται εντονα ο καδος), λεμε να το αλλαξουμε. 10: https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/washing-machines/washing-machines/217360-πλυντηριο-60cm-10k-delonghi-d1015pwm20 https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/washing-machines/washing-machines/240072-πλυντηριο-morris-10kg-wiw10146-pro 11: https://www.mediamarkt.gr/product/oikiakes-suskeues/pluntiria-stegnotiria-rouxon/pluntiria-rouxon/pluntirio-rouxon-candy-hcu1411txme1s-11-kg-1400-strofes--leuko/1669660 12: https://www.mediamarkt.gr/product/oikiakes-suskeues/pluntiria-stegnotiria-rouxon/pluntiria-rouxon/pluntirio-rouxon-inventor-glx12014-12-kg-1400-strofes--leuko/1586507 https://www.mediamarkt.gr/product/oikiakes-suskeues/pluntiria-stegnotiria-rouxon/pluntiria-rouxon/pluntirio-rouxon-midea-mf200w120wbw-gr-12-kg-1400-strofes--leuko/1728497 Σχετικα με τα κιλα, εχει μεγαλες διαφορες σε χωρητικοτητα? Τωρα στο 11αρι Beko βαζουμε ευκολα διπλες κουβερτες και πιο λεπτα παπλωματα Την 5ετη εγγυηση μπορω να την πετυχω σε καλυτερη τιμη μεσω τηλ?
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Εγώ που έχω 9αρι, η διαφορά τους σε σχέση με τα 6αρια είναι ότι έχουν μεγαλύτερο πλάτος. Σε ύψος και μήκος είναι ίδια. Δεν ξέρω αν ισχύει το παραπάνω και για 10αρια, 11αρια. Αν κάνει θόρυβο ο κάδος, πιθανότατα είναι τα αμορτισέρ, η επισκευή δεν ξέρω αν αξίζει για αυτή την μάρκα που έχετε. Ίσως θα άξιζε να καλεσετε τεχνικο να σας πει τι φταίει και να σκεφτείτε μετά αν αξίζει η επισκευή. Από τις παραπάνω μάρκες θα πρότεινα να αποφύγεις τα candy, αν το επιλέξεις βρες κάποιο μαγαζι και πλήρωσε επιπλέον εγγύηση αν έχουν τέτοια δυνατοτητα από το μαγαζί.
SabotazNic Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Από τις παραπάνω μάρκες θα πρότεινα να αποφύγεις τα candy, αν το επιλέξεις βρες κάποιο μαγαζι και πλήρωσε επιπλέον εγγύηση αν έχουν τέτοια δυνατοτητα από το μαγαζί. το candy το εβαλα για να υπαρχει, λογικα ή 10αρι ή 12αρι αφου δεν εχουν μεγαλες διαφορες στις τιμες. Δεν ξερω αν αξιζει να ασχοληθω με Morris Που δινουν 10ετη εγγυηση στα μοτερ. Λογικα τα περισσοτερα βγαζουν αλλου βλαβη. Και οχι, δεν αξιζει η επισκευη αφου πρεπει να λυθει το πλυντηριο. Με τα διπλασια χρηματα παμε σε καινουργιο για αλλα τοσα χρονια
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Αν μιλάμε για αμορτισέρ δεν λύνεις τίποτα, αφαιρούν τα καπάκια δεξιά και αριστερά, μετά αφαιρούν τα αμορτισέρ, βρίσκουν από τον κωδικό του αμορτισέρ δύο ίδια και τα προσθέτουν με την ακριβώς αντιστροφη πορεία. Λύσιμο όλου του πλυντηρίου και του κάδου χρειάζεται σε αλλαγή ρουλεμάν του κάδου που εκεί είναι μεγάλη φασαρία. Η εγγύηση στο μοτέρ είναι άχρηστη, το μοτέρ δεν παίζει να σου καεί ποτέ. Το μόνο ρεαλιστικο σενάριο είναι να είναι ελαττωματικό από κατασκευής η από κάποια εμπλοκή του ροτορα που μπορεί να οφείλεται πχ σε εμπλοκή του κάδου, υπερφόρτωση μέχρι αηδίας, μπορεί να σταματήσει να κινείται και να καεί έως να πάρει και φωτιά. Αν και αμφιβάλλω αν γίνει κι αυτό διότι υπάρχουν ασφαλιστικές διατάξεις. Για Morris, inventor, midea σε πλυντηρια δεν έχω άποψη. Η Delongi έχει ποιοτικές συσκευές γενικώς.
konpat Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Αλλαγή αμορτισέρ έχω κάνει στο δικό μου bosch με 30ευρω που μου ζήτησε ο μάστορας. Τίποτα δηλαδή σε σχέση με αλλαγή πλυντηρίου, μακάρι να είναι αυτό το πρόβλημα. 1
SabotazNic Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Ψιλό έχουμε καταλήξει στο Morris 21530 12kg prestige series. Μια ερώτηση σχετικά με πρόγραμμα ρούχων. Σε αυτό που έχουμε τώρα, έχουμε 30λεπτο για καθημερινά ρούχα, κοντομάνικο κτλ. Σε αυτό βλέπω έχει τα ανάμεικτα στο 1:20. Μου είπαν ότι προφανώς αν δεν γεμίσει, λόγω ότι ζυγίζει τα ρούχα, μειώνεται ο χρόνος. Επίσης, αν ρίξω στους 30 βαθμούς, μειώνεται και άλλο. Οπότε ρωτάω, ισχύει όλο αυτό? Μέχρι πόσο μπορεί να φτάσει? Δλδ αν πάει 45 λεπτά θα μας βόλευε. Γενικά γνώμες από κατόχους morris?
HALF EVIL Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ψιλό έχουμε καταλήξει στο Morris 21530 12kg prestige series. Μια ερώτηση σχετικά με πρόγραμμα ρούχων. Σε αυτό που έχουμε τώρα, έχουμε 30λεπτο για καθημερινά ρούχα, κοντομάνικο κτλ. Σε αυτό βλέπω έχει τα ανάμεικτα στο 1:20. Μου είπαν ότι προφανώς αν δεν γεμίσει, λόγω ότι ζυγίζει τα ρούχα, μειώνεται ο χρόνος. Επίσης, αν ρίξω στους 30 βαθμούς, μειώνεται και άλλο. Οπότε ρωτάω, ισχύει όλο αυτό? Μέχρι πόσο μπορεί να φτάσει? Δλδ αν πάει 45 λεπτά θα μας βόλευε. Γενικά γνώμες από κατόχους morris? Τουλάχιστον στο LG που έχω αν και είναι 9 κιλών ισχύει.
SabotazNic Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 20 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Τουλάχιστον στο LG που έχω αν και είναι 9 κιλών ισχύει. Δηλαδή ξεκινάς με πρόγραμμα πχ 1 ώρας και μειώνεται? Λίγο την λογική θέλω να καταλάβω και πως δουλεύει
HALF EVIL Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δηλαδή ξεκινάς με πρόγραμμα πχ 1 ώρας και μειώνεται? Λίγο την λογική θέλω να καταλάβω και πως δουλεύει Βάζοντας λιγότερα ρούχα και χαμηλώνοντας την θερμοκρασία παρατήρησα ότι κατά το ζύγισμα των ρούχων η συνολική διάρκεια πλύσης μειώνεται. Πριν δηλ αρχίσει να παίρνει νερό , στον πίνακα ενδείξεων. Αν αυξήσεις στους 40 ή βάλεις περισσότερα ρούχα σε ειδοποιεί για την νέα διάρκεια που είναι μεγαλύτερη. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2023 από HALF EVIL 1
SabotazNic Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Βάζοντας λιγότερα ρούχα και χαμηλώνοντας την θερμοκρασία παρατήρησα ότι κατά το ζύγισμα των ρούχων η συνολική διάρκεια πλύσης μειώνεται. Πριν δηλ αρχίσει να παίρνει νερό , στον πίνακα ενδείξεων. Αν αυξήσεις στους 40 ή βάλεις περισσότερα ρούχα σε ειδοποιεί για την νέα διάρκεια που είναι μεγαλύτερη. Αρα αφου πατησεις start το κανει αυτο, γιατι στο τηλ με Morris που μιλησα κεντρικα (Θεσσαλονικη), μου ειπε οτι με ενημερωνει πριν ξεκινησει. Οκ πιστευω οτι τωρα κολλαω σε λεπτομερια που κακως το σκεφτομαι. Προφανως και θα εχει πιο γρηγορο προγραμμα, απλα τα προεπιλεγμενα ειναι τοσο σε διαρκεια. Βλεπω εχει και μια επιλογη για εξατομικευση και αποθηκευση προγραμματος.
HALF EVIL Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Ναι αφού ανάψεις ουσιαστικά το πλυντήριο και διαλέξεις πρόγραμμα, θερμοκρασία , στροφές στυψιματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα