Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Έχει βάλει κάποιος ή ξέρει κάποιον που το κάνει; Εννοώ αγορά αλλά και εγκατάσταση από κατάστημα. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2023 από Γιάννης Platano
spooker Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Jiakometi είπε Ο Καλογερόπουλος ? Εγώ δεν έχω καλή εμπειρία από το εν λόγω κατάστημα. Είναι κάτι πιτσιρικάδες που κόβουν ότι καλώδια βρουν για να μην κάνουν σωστή δουλειά. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Ο Καλογεροπουλος κατ εμε ειναι πολυ καλο καταστημα αλλα ακριβος σε τιμες.
great Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Αφου λεμε ονοματα εγω οτι εχω βαλει (kai din) το εχω βαλει στο Gelisound Περιστερι, αψογη δουλειά δεν φαινετε τίποτα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 30 λεπτά πριν, great είπε Αφου λεμε ονοματα εγω οτι εχω βαλει (kai din) το εχω βαλει στο Gelisound Περιστερι, αψογη δουλειά δεν φαινετε τίποτα. Σε τι αμαξι ? Audi TT ? Κοστος ?
meletis_m Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ο Καλογεροπουλος κατ εμε ειναι πολυ καλο καταστημα αλλα ακριβος σε τιμες. Κάντε μια ερώτηση στους Delectronics στο Χαϊδάρι . Ασχολούνται κατά κύριο λόγο με VW Group 1
great Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Σε τι αμαξι ? Audi TT ? Κοστος ? οχι OPEL ASTRA 2009, κοστος εργασιας και εγκατασασεις μονο, το android το ειχα παρει απο ebay, μην διανοηθεις να παρεις απο εδω ειναι τριπλα τα λεφτα βρες το μοντελο και παρτο απο ebay. Mετα το πηγα εκει και εγινει η τοποθετηση με τα παντα, καμερες κτλ. Επισης στο μαγαζι εχω βαλει και starline και παλια ανοιχτη ακροαση parrot. ειναι πολυ καλοι στην δουλεια τους και εμενα με εντυπωσιασε το προσο προσεγμενα ηταν το μετα, δεν εβλεπες ουτε ιχνος καλωδιου ή να προεξεχει κατι. Σου λεω βρες μοντέλο απο ebay, παρτο μετα πας και με το κουτι λες παιδια ποσο για να το βαλουμε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, great είπε οχι OPEL ASTRA 2009, κοστος εργασιας και εγκατασασεις μονο, το android το ειχα παρει απο ebay, μην διανοηθεις να παρεις απο εδω ειναι τριπλα τα λεφτα βρες το μοντελο και παρτο απο ebay. Mετα το πηγα εκει και εγινει η τοποθετηση με τα παντα, καμερες κτλ. Επισης στο μαγαζι εχω βαλει και starline και παλια ανοιχτη ακροαση parrot. ειναι πολυ καλοι στην δουλεια τους και εμενα με εντυπωσιασε το προσο προσεγμενα ηταν το μετα, δεν εβλεπες ουτε ιχνος καλωδιου ή να προεξεχει κατι. Σου λεω βρες μοντέλο απο ebay, παρτο μετα πας και με το κουτι λες παιδια ποσο για να το βαλουμε. Ρωτησα για ΤΤ γιατι εχει δυσκολη κονσολα για να μπει η οθονη που κορτζει πανω απο 150 ευρω Αυτη στα 450 ή 550 μου ειαν αναλογα την μνημη 2 ή 4 gb https://www.facebook.com/watch/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&mibextid=2Rb1fB&v=1008070413018909 Δεν εινια για δικο μου αμαξι οποτε η αποφαση ανηκει σε αλλον Εγω σε Honda CRV του 2008 εχω Kenwood με navibox για πλοηγηση Επεξ/σία 23 Μαΐου 2023 από Γιάννης Platano
great Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Αυτη μοιαζει android car. δεν θα εβαζα τετοιο, εισαι πολυ περιορισμενος. κανονικο android. 2gb εισαι στα ορια των οριων για να παιζει google maps και poweramp απο πίσω για μουσική 1
geomrk Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 17 ώρες πριν, great είπε Αφου λεμε ονοματα εγω οτι εχω βαλει (kai din) το εχω βαλει στο Gelisound Περιστερι, αψογη δουλειά δεν φαινετε τίποτα. πηγα στον συγκεκριμενο για ηχεια αυτοκινητου και δεν μου αρεσε καθολου ο τροπος που μου πασαρε τα προιοντα του,και τις τιμες του. δεν εχω βαλει ακομα εν τελει,θα ψαξω αλλου
vamvakoolas Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Στις 22/5/2023 στις 7:31 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Έχει βάλει κάποιος ή ξέρει κάποιον που το κάνει; Εννοώ αγορά αλλά και εγκατάσταση από κατάστημα. το συγκεκριμμενο αμαξι εχει υποδοχη για 1 din πηγουλα. Χωρις να αλλαξεις πολλα εχεις 2 επιλογες 1)1 din πηγη με ενσωματομενη μικρη οθονουλα 2)1 din με ανακλειομενη οθονη που θα βγαινει προς τα πανω αν τωρα θες να βαλεις 2 din πηγη δυσκολευει μιας και θα πρεπει να κουμπωνει τελεια με το σασι στη κονσολα (και εκει θελει επαγγελματια αλλα και πηγη που σιγουρα εχει δουλεψει σε αλλο ΤΤ). Αποφασισε τι ακριβως θες για να παρεις περισσοτερες συμβουλες για τα 2 μαγαζια που γραφτηκαν Αθηνα και οι δυο ειναι σχετικα καλοι (με gelisound ενα κλικ πιο πανω λογω εμπειριας και αριθμου εγκαταστασεων) αλλα και οι 2 ειναι ακριβοτεροι (μακραν) απο το μεσο ορο και μου τι σπαει και εμενα που απο τη μια με το που μπαινεις νιωθεις οτι εσυ εισαι χαζος και αυτοι "ειδικοι" και οτι λενε νομος, απο την αλλη προσπαθουν να σου πλασαρουν οτι εμπορευονται γιατι θα "δουλεψει καλα" (χωρια που το ιδιο το προιον το βρισκεις μερικες φορες απο 10-40% πιο φθηνα σε αλλα μαγαζια) 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε 2)1 din με ανακλειομενη οθονη που θα βγαινει προς τα πανω Σε αυτή την περίπτωση θα κλείνει τους αεραγωγούς που είναι από πάνω. Υπαρχει τετοια με ανάκληση προς τα κάτω; Μάλλον χλωμό...
vamvakoolas Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σε αυτή την περίπτωση θα κλείνει τους αεραγωγούς που είναι από πάνω. Υπαρχει τετοια με ανάκληση προς τα κάτω; Μάλλον χλωμό... υπαρχει ενα κενο μερικα εκατοστα. Η οθονη ρυθμιζεται μονο υπο γωνια update: δες τη Pioneer-SPH-20DAB που αρκετοι στο ΤΤ και οχι μονο εχουν βαλει χρησιμοποιοντας το κινητο σαν οθονη. Κοστος 150 ευρ η πηγη και κανα 30 αρι η εγκατασταση (χωρις να βαλει καμερες/ενισχυτες κτλ). Δε κρυβει αεραγωγους. Η kenwood kvt 526 με δικη της οθονη (απο τις μικροτερες στην αγορα) με ιδιο κοστος αν δε θες να βαζεις το κινητο Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από vamvakoolas 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 25/5/2023 στις 10:20 ΠΜ, vamvakoolas είπε update: δες τη Pioneer-SPH-20DAB που αρκετοι στο ΤΤ και οχι μονο εχουν βαλει χρησιμοποιοντας το κινητο σαν οθονη. Επειδη δεν ειμαι σιγουρος ...Αυτη η Pioneer έχει και ψηφιακό ραδιοφωνο ? Διόρθωση Κάπου διάβασα στις αξιολογήσεις του skroutz ότι έχει άλλα δεν έχει κεραία dsb Τι σημαίνει αυτό Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα