Shogo Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, Shinji ikari είπε Μερακλού η Hillary 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 15 ώρες πριν, AtiX είπε Ποια είναι το εσύ και ποιος είναι το εγώ…? Εγώ πχ δεν έχω FB, να πάρω μέρισμα? Spoiler Σαρκαστικό ήταν το σχόλιο ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppanos7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα πληρωθεί αυτό το πρόστιμο ? Απλά ζημιά στη φήμη της εταιρείας είναι. Κι αυτή της πλάκας, αφού οι χρήστες θα παραμείνουν εκεί, χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endeavour Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Η Ε.Ε. το μόνο που κάνει είναι να βγάζει ανεφάρμοστους "νόμους" και να βάζει πρόστιμα. Ας κάνει η Ε.Ε. ένα καθολικό έλεγχο να δούμε ΠΟΣΑ site στην Ευρώπη, Αμερική κλπ τηρούν στο 100% το περίφημο GDPR. Πχ. Αν αποφασίσεις να διαγράψεις τον λογαριασμό σου σε ένα FORUM, θα γελάνε και οι πέτρες. Ισως σου διαγράψουν τον λογ/σμό και ισως αντικαταστήσουν το userid σε anonymous. Αλλα ακόμα και αυτο γίνεται ΛΑΘΟΣ, φτιάχουν έναν νεο λογ/σμο anon129394 και τα περνάνε εκει. Αλλα ΟΛΑ είναι αναγνωρίσιμα .... ΟΛΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shinji ikari Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, dieksodo είπε αποφασιζεις και παιρνεις την ευθυνη της αποφασης σου Γιατι στο outlook σε android μου βγαζει το ονομα μου οπως γραφεται στα λατινικα; Οταν ειχα μπει σε ενα τυχαιο site ενοσω ημουν συνδεδεμενος στο FB στο PC, μου εβγαλε τη φωτογραφια μου απο το FB, Διεγραψα το FB. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2023 από Shinji ikari Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Όλα αυτά τα πρόστιμα τόσα χρόνια λειτουργούν σαν μία αγοραπωλησία. Ουσιαστικά η ΕΕ τιμολογεί και πουλάει τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών της σε αυτές τις χώρες. Και μετά τους λέει χρωστάτε 1,1 δις. Αλλά το βαφτίζουμε πρόστιμο. Ευχαριστούμε ΕΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα