d4mage Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Στο Lidl από 23/05 θα κυκλοφορεί το παρακάτω https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-plystiko-micanima-ypilis-piesis-phd-135-f5/p10037506 που απ`ότι κατάλαβα είναι το νεότερο μοντέλο χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. 2
power_1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, d4mage είπε Στο Lidl από 23/05 θα κυκλοφορεί το παρακάτω https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-plystiko-micanima-ypilis-piesis-phd-135-f5/p10037506 που απ`ότι κατάλαβα είναι το νεότερο μοντέλο χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. Γιαυτο κι ανακινησα το θεμα αλλα δεν εχουμε ακομη απαντηση απο τους κατοχους του συγκεκριμενου μοντελου 135 bar .Tα χαρακτηριστηκα ειναι ιδια τo d5 ειναι f5. φετος.
DrNick Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω αγοράσει το μικρό πριν από 4+ χρόνια. Spoiler Το δουλεύω 7-8 φορές το καλοκαίρι και 2-3 φορές τον υπόλοιπο χρόνο. Κάθε φορά πάνω από 2 ώρες. Τη 2η χρονιά χρειάστηκε να το δουλέψω 4-5 μέρες συνεχόμενα για πάνω από 8 ώρες την ημέρα για να βγάλω το καμένο από τον ήλιο βερνίκι από πλάκες καρύστου σε μεγάλη αυλή (προφανώς εκεί χρειαζόμουν το δυνατότερο, αλλά και με αυτό έκανα τη δουλειά μου). Όλα απροβλημάτιστα. Προφανώς, όπως ειπώθηκε, όχι συνέχεια το δάχτυλο στη σκανδάλη, αλλά συχνά μικρά διαλείμματα για να κρυώνει η αντλία. Επίσης οπωσδήποτε ένα φίλτρο για το λάστιχο του νερού, ειδικά αν το λάστιχο έχει μείνει πολλές μέρες χωρίς να χρησιμοποιηθεί. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2024 από DrNick 4
murcielago580 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Στις 20/5/2024 στις 3:02 ΜΜ, ipal είπε Ποιο έχεις από Leroy ; sterwins H καποιο άλλο; https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/plustika/plustika/plustiko-1400-w-82377829 Αυτο εδω, ημουν εντελως ασχετος με τα πλυστικα, το ειχαν βαλει νομιζω 39.90 πριν απο 2 χρονια και το πηρα. Μια χαρα ειναι για πλυσιμο αυτοκινητου, αλλα τα 3μ του σωληνα δεν βολευουν καθολου, το κουβαλας γυρω γυρω απο το αμαξι, αλλα σε οσα μαγαζια πηγα δεν ταιριαζε καμια προεκταση... Εχεις καμια ιδεα μηπως εβρισκα καμια προεκταση 6μ επιπλεον η καποιον αφροποιητη που να ταιριαζει? Ευχαριστω
alekout Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, murcielago580 είπε https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/plustika/plustika/plustiko-1400-w-82377829 Αυτο εδω, ημουν εντελως ασχετος με τα πλυστικα, το ειχαν βαλει νομιζω 39.90 πριν απο 2 χρονια και το πηρα. Μια χαρα ειναι για πλυσιμο αυτοκινητου, αλλα τα 3μ του σωληνα δεν βολευουν καθολου, το κουβαλας γυρω γυρω απο το αμαξι, αλλα σε οσα μαγαζια πηγα δεν ταιριαζε καμια προεκταση... Εχεις καμια ιδεα μηπως εβρισκα καμια προεκταση 6μ επιπλεον η καποιον αφροποιητη που να ταιριαζει? Ευχαριστω Πρέπει να πας σε "μαρκουτσά" , μαζί με τον υπάρχοντα σωλήνα . Δεν ξέρω για την περιοχή σου , αν ήσουνα Νότια Εύβοια , γνωρίζω . 1
billyg599 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 1 hour ago, murcielago580 said: https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/plustika/plustika/plustiko-1400-w-82377829 Αυτο εδω, ημουν εντελως ασχετος με τα πλυστικα, το ειχαν βαλει νομιζω 39.90 πριν απο 2 χρονια και το πηρα. Μια χαρα ειναι για πλυσιμο αυτοκινητου, αλλα τα 3μ του σωληνα δεν βολευουν καθολου, το κουβαλας γυρω γυρω απο το αμαξι, αλλα σε οσα μαγαζια πηγα δεν ταιριαζε καμια προεκταση... Εχεις καμια ιδεα μηπως εβρισκα καμια προεκταση 6μ επιπλεον η καποιον αφροποιητη που να ταιριαζει? Ευχαριστω Και εγώ άσχετος απο πλυστικά οπότε και η ερώτηση: Δεν μορείς να συνδέσεις δλδ το κοντο λάστιχο που σου δίνει με ένα του κήπου π.χ.;
murcielago580 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, billyg599 είπε Και εγώ άσχετος απο πλυστικά οπότε και η ερώτηση: Δεν μορείς να συνδέσεις δλδ το κοντο λάστιχο που σου δίνει με ένα του κήπου π.χ.; Δεν ειναι το ιδιο λαστιχο. ο σωληνας του πιεστικου ειναι συγκεκριμενος με συγκεκριμενα ακρα. Για αυτο οτανα γοραζεις πιεστικο κοιτας απο οτι εμαθα εκ των υστερων να εχεις 6μ και πανω τουλαχιστον για τη χρηση που κανω εγω... Αυτος ειναι ο σωληνας υψηλης πιεσης του πιεστικου στη φωτογραφια που εβαλα. 21 λεπτά πριν, alekout είπε Πρέπει να πας σε "μαρκουτσά" , μαζί με τον υπάρχοντα σωλήνα . Δεν ξέρω για την περιοχή σου , αν ήσουνα Νότια Εύβοια , γνωρίζω . Για πες τα στοιχεια του ανθρωπου (εδω η στειλε μου και μηνυμα οτι βολευει) μηπως μπορει να γινει τπτ εξ αποστασεως η μηπως εχει να μου προτεινει καποιον εδω αθηνα. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2024 από murcielago580 1
lampisd Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 μπορεις να βρεις παντως λαστιχο στο aliexpress αλλα πιστευω και απο ελλαδα
ipal Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 6 hours ago, murcielago580 said: Δεν ειναι το ιδιο λαστιχο. ο σωληνας του πιεστικου ειναι συγκεκριμενος με συγκεκριμενα ακρα. Για αυτο οτανα γοραζεις πιεστικο κοιτας απο οτι εμαθα εκ των υστερων να εχεις 6μ και πανω τουλαχιστον για τη χρηση που κανω εγω... Αυτος ειναι ο σωληνας υψηλης πιεσης του πιεστικου στη φωτογραφια που εβαλα. Για πες τα στοιχεια του ανθρωπου (εδω η στειλε μου και μηνυμα οτι βολευει) μηπως μπορει να γινει τπτ εξ αποστασεως η μηπως εχει να μου προτεινει καποιον εδω αθηνα. Βρήκα στο Google ένα μαγαζί flex hose - "σωλήνες / μαρκουτσια υψηλής πιεσης". Δε ξέρω αν φτιάχνει γενικά σωλήνες Η μόνο για αμαξια. Ίσως με ενδιαφέρει και μένα , αν και μήπως αν βάλεις 6 μέτρα πέσει και η πίεση αντιστοιχα; Δε γνωρίζω.
murcielago580 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 19 ώρες πριν, lampisd είπε μπορεις να βρεις παντως λαστιχο στο aliexpress αλλα πιστευω και απο ελλαδα Απο aliexpress Πως μπορω να ξερω οτι ταιριαζει? δεν εχω μετρητη ακριβειας να μετρησω το παχος του συνδεσμου του λαστιχου μου για να δω ποσο θα παραγγειλω. Γινεται αλλιως? 16 ώρες πριν, ipal είπε Βρήκα στο Google ένα μαγαζί flex hose - "σωλήνες / μαρκουτσια υψηλής πιεσης". Δε ξέρω αν φτιάχνει γενικά σωλήνες Η μόνο για αμαξια. Ίσως με ενδιαφέρει και μένα , αν και μήπως αν βάλεις 6 μέτρα πέσει και η πίεση αντιστοιχα; Δε γνωρίζω. Μπορεις να βαλεις τον συνδεσμο σε παρακαλω γτ με copy paste δεν βγαζει κατι περα απο αυτο εδω το νημα που μιλαμε
ipal Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 5 hours ago, murcielago580 said: Απο aliexpress Πως μπορω να ξερω οτι ταιριαζει? δεν εχω μετρητη ακριβειας να μετρησω το παχος του συνδεσμου του λαστιχου μου για να δω ποσο θα παραγγειλω. Γινεται αλλιως? Μπορεις να βαλεις τον συνδεσμο σε παρακαλω γτ με copy paste δεν βγαζει κατι περα απο αυτο εδω το νημα που μιλαμε https://totalflex.gr/ Totalflex Νίκος Ιωάννου. To άλλο flex hoses είναι Θεσσαλονίκη. 1
Πέτρος Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Το τσίμπησα σήμερα το f5, δοκιμή κάποια στιγμή μέσα στο ΣΚ. 3
Teddy77 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 On 23/05/2024 at 20:18, Πέτρος said: Το τσίμπησα σήμερα το f5, δοκιμή κάποια στιγμή μέσα στο ΣΚ. Όταν το δοκιμάσεις, πες εντυπώσεις... Πέρασα από 2 lidl και δεν το είχαν, μην ψάχνω άλλο αν δεν αξίζει! 1
Πέτρος Δημοσ. 27 Μαΐου 2024 Δημοσ. 27 Μαΐου 2024 Στις 25/5/2024 στις 3:25 ΜΜ, Teddy77 είπε Όταν το δοκιμάσεις, πες εντυπώσεις... Πέρασα από 2 lidl και δεν το είχαν, μην ψάχνω άλλο αν δεν αξίζει! Στα γρήγορα: Γενική ποιότητα κατασκευής, μέτρια. Ειδικά οι πλαστικοί πτυσσόμενοι βραχίονες και τα κλειδώματά τους (εννοώ στο σώμα του μηχανήματος, είτε για να το πιάνεις/μεταφέρεις είτε για να τυλίγεις καλώδια/σωλήνες), κάνει μπαμ ότι είναι πολύ ευαίσθητοι (βέβαια, λειτουργικά δεν αλλάζει κάτι αν σπάσουν). Επίσης, η κεφαλή που γίνεται ρυθμιζόμενη και για αφρό, είναι λίγο "μαλακή" στο δεξιά/αριστερά (ρύθμιση δέσμης) και στο μπρος/πίσω (αφρός/νερό), με αποτέλεσμα ειδικά η δέσμη να αλλάζει σχετικά εύκολα από μόνη της (όταν είναι στις ενδιάμεσες θέσεις) και να θέλει κάθε λίγο ρύθμιση πάλι. Από δουλίτσα, όμως, κάνει καλή. Ξέπλυνα ένα πατάκι κήπου, έβγαλε όλη την αφρικανική σκόνη της προηγούμενης εβδομάδας. Έπλυνα πρόχειρα δύο αυτοκίνητα (νερό-αφρός-νερό, χωρίς χέρι αφού μετά από 2 ώρες θα ψιλόβρεχε πάλι), εννοείται βολεύει. Πλάκωσα και μια πλάκα στον κήπο, της άλλαξε χρώμα ταχύτατα. Νομίζω ότι με λίγη προσοχή στη χρήση (ειδικά στη μεταφορά&αποθήκευση), σε αυτά τα χρήματα αξίζει και με το παραπάνω. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα