basilisgate13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, Sebu είπε Παντως αν δεν βαριεσαι και σε εξυπηρετει γενικα σαν πλυστικο για να αποφυγεις την ταλαιπωρια του πακεταρε/φορτωσε πηγαινε πισω (δεν ειναι οτι επιστρεφεις ξυριστικη που ειναι μικρο βαρος) δοκιμασε να δεις 1-2 σχετικα βιντεακια με αφροποιητες στο youtube μηπως ειναι απλα θεμα ρυθμισης της κεφαλης. Αν φυσικα σε ενδιαφερει και θες να τον κρατησεις. Γιατι αν κανει το ιδιο και ο αλλος που θες απο το e-shop τοτε αναποφευκτα θα ψαχτεις για βιντεακι how to γιατι ισως να μην κανεις κατι καλα οχι γιατι δεν καταλαβαινεις αλλα απλα γιατι οι οδηγιες μπορει να μην ειναι ξεκαθαρες ή σωστες. Googl-αρε αν θες και το συγκεκριμενο μοντελο συνηθως η Parkside στο γερμανικο ή αλλα κεντροευρωπαικα site lidl εχει και βιντεακια αναρτημενα με συντομη περιγραφη των λειτουργιων. Μηπως δεις εκει καποια ρυθμιση που το εγχειριδιο περιγραφει ελλιπως ή λαθος. εχω ψαξει ολο το ιντερνετ και ειδα ποσα βιντεο με το συγκεκριμενο μοντελο και κανανε οτι και εγω , μονο που σε εμενα δεν δουλευει 1
taxidriver109 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Εάν θέλεις το bosch το έχω εγώ αλλά με τον δικό του τον αφροποιητη πάλι δεν κάνει τίποτε θέλει να πάρεις από το ali άλλον,το praktiker το έχει 159 ευρω
li@m Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) On 23/05/2023 at 10:53, andreaspA said: μεταλλικη αντλια εχει και δεν θα βρεις καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. Ο αφροποιητης εχει 10€ στα Πευκακια ή +5€ μεταφορικα. Τον πηρα προχτες, δεν τον εχω δοκιμασει ακομα, αλλα μια χαρα φαινεται. Ιδιος ακριβως με τον Karcher που ειχα παρει 27€ και δεν ταιριαζει. Τον δοκίμασες τον αφροποιητη; Αν ναι, Είσαι ευχαριστημένος; Έχει ο κουνιάδος μου τον PHD 135 D3 πήγα να πλύνω το αυτοκίνητο και δεν έβγαλε ποτέ σαπουνάδα. Δεν ξέρω αν φταίει που έβαλα αυτό για σαπούνι. https://www.skroutz.gr/s/11703087/Meguiar-s-Σαμπουάν-Καθαρισμού-για-Αμάξωμα-Ultimate-Wash-Wax-1-42lt.html Επισυνάπτω εικόνα με τα χαρακτηριστικά του πλυστικου. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από li@m
Sebu Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Μην παιδευεστε τσαμπα, οι αφροποιητες ειναι ξεχωριστο σπορ απο μονοι τους ως συσκευες. Το οτι λεει αφροποιητης δεν κανουν ολοι το ιδιο πραγμα ως ποσοτητα και ποιοτητα/διαρκεια αφρου. Αν βρω ενα δυο καλα reviews που ειχα δει στο Youtube θα τα βαλω εδω. 1
andreaspA Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, li@m είπε Τον δοκίμασες τον αφροποιητη; Αν ναι, Είσαι ευχαριστημένος; Έχει ο κουνιάδος μου τον PHD 135 D3 πήγα να πλύνω το αυτοκίνητο και δεν έβγαλε ποτέ σαπουνάδα. Δεν ξέρω αν φταίει που έβαλα αυτό για σαπούνι. https://www.skroutz.gr/s/11703087/Meguiar-s-Σαμπουάν-Καθαρισμού-για-Αμάξωμα-Ultimate-Wash-Wax-1-42lt.html Επισυνάπτω εικόνα με τα χαρακτηριστικά του πλυστικου. Αριστος! Δεν κανει αυτο το σαπουνι. Αυτο εχει 22€ το 1.4 λιτρα. Ακομα και να εβγαζε αφρο, θα σου κοστιζε το πλυσιμο ακριβοτερα απο το πλυντηριο. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από andreaspA
li@m Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 23 minutes ago, andreaspA said: Αριστος! Δεν κανει αυτο το σαπουνι. Αυτο εχει 22€ το 1.4 λιτρα. Ακομα και να εβγαζε αφρο, θα σου κοστιζε το πλυσιμο ακριβοτερα απο το πλυντηριο. Άριστος εννοείς τον αφροποιητή σωστά; Τον αγόρασες από το σερβις στα πευκάκια; Τι σαπούνι ενδείκνυται; Πολλές ερωτήσεις σόρρυ
andreaspA Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, li@m είπε Άριστος εννοείς τον αφροποιητή σωστά; Τον αγόρασες από το σερβις στα πευκάκια; Τι σαπούνι ενδείκνυται; Πολλές ερωτήσεις σόρρυ Ναι https://www.skroutz.gr/c/1915/Aloifes-Katharistika-Aytokinitou/f/1066560/afroi.html Διαλεξε οποιο σαπουνι θελεις. Αυτο εχω εγω. https://lubricantstore.gr/shop/ximika/katharismos-aytokinitou/k2-active-foam-5kg-energos-afros-katharismou/?gclid=CjwKCAjwwb6lBhBJEiwAbuVUSrWVyxe2C8zDJkGUdDThbW4v8D3O9NTEgyq6JiiNRbRuw2tunO3ZqBoCrvQQAvD_BwE Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από andreaspA
Sebu Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Επειδή το υποσχέθηκα όποιος ενδιαφέρεται μπορει να δει αυτα τα ενδιαφεροντα βιντεο. Ειδικα ο Pan the Organizer ειναι κολλημενος με το detailing και ενας απο τους πιο αναλυτικους και ενδιαφεροντες που εχω παρακολουθησει κατα καιρους. 4
power_1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 23/5/2023 στις 1:33 ΜΜ, RaNd είπε Σε μια γρηγορη δοκιμή που έκανα προχτες, εβγαζε τη λασπη απο τους θολους με ευκολια. Επισης το τσιμέντο στη πυλωτη το έκανε σαν καινουργιο, οποτε θεωρω για οικιακη χρηση ειναι υπερ-αρκετο. Στις 23/5/2023 στις 1:38 ΜΜ, ArisV19 είπε Το αγόρασα κι εγώ και μπορώ να πω οτι για αυτά τα λεφτά είναι εξαιρετικό, καθαρίζει άνετα τα τσιμέντα σε σπίτι ακατοίκητο μια δεκαετία. Στις 1/6/2023 στις 10:52 ΠΜ, kokos198 είπε Έφαγα την Παρασκευή τον τόπο να το βρω (είχε βγει Πέμπτη) και είχε εξαντληθεί από παντού. Ελπίζω να το ξαναβάλουν κάποια στιγμη... Ειστε ευχαριστημενοι με το μηχανημα 1 χρονο μετα ; Για οικιακη χρηση ( μπαλκονια ,μαρμαρα,παντσουρια,χαλια,τεντες) ? εβγαλε προβληματα ? Επεξ/σία 20 Μαΐου 2024 από power_1
Πέτρος Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 11 λεπτά πριν, power_1 είπε Ειστε ευχαριστημενοι με το μηχανημα 1 χρονο μετα ; Για οικιακη χρηση ( μπαλκονια ,μαρμαρα,παντσουρια,χαλια,τεντες) ? εβγαλε προβληματα ? Kαλημέρα. Ξεδιάντροπα μπαίνω κι εγώ στην κουβέντα με μια ερώτηση. Για ένα χώρο αυλής κάπου στα 180-200τμ με πλάκες καρύστου κλπ, θα αντέξει ή μετά τη 2η φορά θα μας μείνει στο χέρι? Ουσιαστικά, αντέχει να λειτουργεί 30-45' συνεχόμενα ή καίγεται?
murcielago580 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Επισης οι συνδεσμοι που εχει για να αγορασεις πχ καποιον αφροποιητη της karcher ειναι συμβατοι η θα ψαχνομαστε? Γιατι εχω παρει ενα αλλο no name απο leroy merlin και δεν ταιριαζει τιποτα απο καμια επωνυμη μαρκα!
power_ran Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 4 ώρες πριν, Πέτρος είπε Kαλημέρα. Ξεδιάντροπα μπαίνω κι εγώ στην κουβέντα με μια ερώτηση. Για ένα χώρο αυλής κάπου στα 180-200τμ με πλάκες καρύστου κλπ, θα αντέξει ή μετά τη 2η φορά θα μας μείνει στο χέρι? Ουσιαστικά, αντέχει να λειτουργεί 30-45' συνεχόμενα ή καίγεται? Νομιζω οι οδηγιες σε ολα τα πιεστικα λενε να μη το λειτουργεις συνεχομενα για πολλη ώρα (ισως και κατω απο 5 λεπτα). Ψαξτο λιγο. 1
ipal Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 2 hours ago, murcielago580 said: Επισης οι συνδεσμοι που εχει για να αγορασεις πχ καποιον αφροποιητη της karcher ειναι συμβατοι η θα ψαχνομαστε? Γιατι εχω παρει ενα αλλο no name απο leroy merlin και δεν ταιριαζει τιποτα απο καμια επωνυμη μαρκα! Ποιο έχεις από Leroy ; sterwins H καποιο άλλο; 1
andreaspA Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Πέτρος είπε Ουσιαστικά, αντέχει να λειτουργεί 30-45' συνεχόμενα ή καίγεται? Πλακα μας κανεις? Το 170αρι εχω. Πρωτα τα επαιξα εγω και μετα αυτο ΔΕΝ τα επαιξε. 300τμ καρυστου με πισινα, αλλα 50τμ bbq, βεραντες, 40τμ μουσαμας καλυμμα πισινας, παραθυρα, πατζουρια, αυτοκινητο. Αν αφηνα την σκανδαλη στο ενδιαμεσο? φυσικα! ειναι δυνατον να κρατας την σκανδαλη ωρες συνεχομενα ? Επεξ/σία 20 Μαΐου 2024 από andreaspA
Πέτρος Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 15 λεπτά πριν, andreaspA είπε Πλακα μας κανεις? Το 170αρι εχω. Πρωτα τα επαιξα εγω και μετα αυτο ΔΕΝ τα επαιξε. 300τμ καρυστου με πισινα, αλλα 50τμ bbq, βεραντες, 40τμ μουσαμας καλυμμα πισινας, παραθυρα, πατζουρια, αυτοκινητο. Αν αφηνα την σκανδαλη στο ενδιαμεσο? φυσικα! ειναι δυνατον να κρατας την σκανδαλη ωρες συνεχομενα ? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά ρωτάω για να μάθω. Λίγο καλύτερος "τόνος", παρακαλώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα