Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό είναι θέμα του εργοδότη. Να αντιλογήσει την μισθοδοσία ως αχρεωσθήτως καταβληθείσα ώστε να μην έχεις πρόβλημα με τον ΟΑΕΔ. 

Λύσεις υπάρχουν. Το θέμα είναι να υπάρχει η διάθεση να λυθεί το θέμα σωστά και έντιμα!

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Ας σε βοηθήσει ο σύζυγος τότε. Με όσα μπορείτε. Το θέμα είναι να δείξεις στην εταιρεία σου ότι έχεις θέληση να τα επιστρέψεις απλά λόγω αδυναμίας ας γίνει κάποια συνεννόηση - διακανονισμός. Δεν νομίζω να σου πάρουν το κεφάλι αν τους ενημερώσεις για την κατάσταση. Αυτοί προφανώς τα ζητάνε γιατί είτε υποθέτουν ότι μπορείς να τα γυρίσεις είτε δεν γνωρίζουν την οικονομική σου αδυναμία. Πρώτα τους ενημερώνεις και μετά πράτεις. 

Εργάζομαι στην εταιρεία που αναφέρομαι εδώ και 8+χρόνια, λες να μη ξέρω με τι ανθρώπους και τι νοοτροπία έχω να κάνω;;;;;; Για να είμαι σε απελπισία σημαίνει πως ξέρω σε μεγάλο ποσοστό τη νοοτροπία της εταιρείας.... Έχω βρεθεί μπλεγμένη σε μια ιστορία χωρίς να το έχω επιλέξει, και σύζυγος δεν υπάρχει για να βοηθήσει. Τι να κάνω δλδ να βαράω τις πόρτες και να ζητάω δανεικά που δε μπορώ να επιστρέψω;;; Το να δεχτούν να τα κρατήσουν λίγα λίγα είναι σενάριο με πιθανότητα 5%. Τι άλλο μπορώ να κάνω είναι το θέμα μου. Αν κινηθώ νομικά μπορώ να ζητήσω να το αποπληρώσω λίγο λίγο και χωρίς να χάσω τη δουλειά μου αν δε συμφωνήσουν εξ αρχής σε κάτι τέτοιο;;;

7 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Δεν θα πάρεις και τα 2.000 από το επίδομα γέννησης; 

Ξεπλήρωσε από αυτά.

Αυτά τα πήρα όταν το παιδί ήταν 6μηνων τώρα το παιδί είναι 1,5 έτους. Αν τα είχα να τα δωσω λες να άνοιγα θέμα εδώ;;;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

και τα έχει φάει ήδη.Εκεί είναι το πρόβλημα.

Αυτο ειναι σοβαρο προβλημα ανικανοτητας διαχειρισης οικονομικων.

• Like 5
  • Sad 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gx2 είπε

Αυτό είναι θέμα του εργοδότη. Να αντιλογήσει την μισθοδοσία ως αχρεωσθήτως καταβληθείσα ώστε να μην έχεις πρόβλημα με τον ΟΑΕΔ. 

Λύσεις υπάρχουν. Το θέμα είναι να υπάρχει η διάθεση να λυθεί το θέμα σωστά και έντιμα!

Η ποιο χρήσιμη απάντηση!!!!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Αυτό προσπαθώ κι εγώ να δω πως θα λυθεί το θέμα μου και όσοι απαντούν νομίζουν πως θέλω να καταχραστω χρήματα που δε μου ανήκουν!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, gx2 είπε

Όταν πάρεις τα χρήματα από τον ΟΑΕΔ να τα δώσεις στην εταιρεία. Εκτός αν θέλεις να τα κρατήσεις και αυτά και απλά ψάχνεις να δεις αν μπορούν να σε κυνηγήσουν.

Ειναι κι αυτο μια λυση.

"ας προσεχαν" :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Αυτο ειναι σοβαρο προβλημα ανικανοτητας διαχειρισης οικονομικων.

Να έρθετε να μου κάνετε μαθήματα ικανότητας διαχείρισης!!!!!!

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tweety2022 είπε

Μακάρι να τα πάρω από τον ΟΑΕΔ για να τους τα δώσω. Το θέμα είναι ότι από τον ΟΑΕΔ θα τα πάρω από ότι έμαθα πριν λίγο από Αύγουστο και μετά και αυτοί τα θέλουν άμεσα. Συν ότι παίζει να μη πληρωθώ από τον ΟΑΕΔ λόγω του ότι μπήκε μισθοδοσία ενώ δεν έπρεπε!!! 

Αλήθεια αν απο το ΟΑΕΔ θα τα πάρεις τότε,  μέχρι τότε τι θα έκανες αν δεν είχανε βάλει τα χρήματα απο τον εργοδότη σου;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tweety2022 είπε

Να έρθετε να μου κάνετε μαθήματα ικανότητας διαχείρισης!!!!!!

Ευχαριστως, 50 ευρω.

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, tweety2022 είπε

Όταν θα επιστρέψω στη δουλειά θα πρέπει να εργαστώ Αύγουστο και Σεπτέμβριο χωρίς να πληρωθώ και αυτό με βγάζει εκτός του προγραμματισμού μου, συγνώμη κιόλας που δε το είχα υπολογίσει από πριν!!!!

Αν δεν έκανε το λάθος το λογιστήριο δεν θα είχατε χρήματα να σπαταλήσετε και θα ήσασταν ήδη εκτός προγραμματισμού, οπότε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, sdikr είπε

Αλήθεια αν απο το ΟΑΕΔ θα τα πάρεις τότε,  μέχρι τότε τι θα έκανες αν δεν είχανε βάλει τα χρήματα απο τον εργοδότη σου;

Δεν ήξερα ότι αργεί τόσο ο ΟΑΕΔ να πληρώσει τη συγκεκριμένη άδεια. Αν το ήξερα δε θα την έπαιρνα!! Νόμιζα πως ήταν όπως το εξάμηνο που πήρα. Πάλι πρόβλημα θα είχα... Αλλά πρόβλημα που το δημιούργησαν μόνη μου και  κατά πάσα πιθανότητα απλά θα έκοβαν την άδεια και θα επέστρεφαν στη δουλειά μου για να πληρώνομαι.

5 λεπτά πριν, Narayan είπε

Αν δεν έκανε το λάθος το λογιστήριο δεν θα είχατε χρήματα να σπαταλήσετε και θα ήσασταν ήδη εκτός προγραμματισμού, οπότε...

Ναι αλλά θα είχα ψάξει και θα είχα μάθει από τον Μάρτιο τι γίνεται με την συγκεκριμένη άδεια και θα είχα επιστρέψει στην εργασία μου και έτσι δε θα είχα θέμα!!!! Ενώ τώρα έχουμε Μάιο!!!!! Λίγη ενσυναίσθηση δε βλάπτει. Και εν πάση περιπτώσει αρκετά απολογήθηκαν σε όλους σας. Δεν έβαλα το θέμα για να με κρίνετε χωρίς να μου απαντάτε. Μόνο ένα μέλος βοήθησε πραγματικά με τη απάντηση του. Είστε όλοι τραγικοί και αμέσως να δείξετε με το δάχτυλο, χωρίς να γνωρίζετε!!!!! Βάλτε λίγο τη θέση σας στη θέση του άλλου!!!!! Για όνομα δηλαδή!!!! Κάπου έλεος!!!!!

7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Ευχαριστως, 50 ευρω.

Συγχαρητήρια στη μητέρα σου για τους τρόπους που σου έμαθε!!!!!!

Επεξ/σία από tweety2022
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, tweety2022 είπε

Εργάζομαι στην εταιρεία που αναφέρομαι εδώ και 8+χρόνια, λες να μη ξέρω με τι ανθρώπους και τι νοοτροπία έχω να κάνω;;;;;; Για να είμαι σε απελπισία σημαίνει πως ξέρω σε μεγάλο ποσοστό τη νοοτροπία της εταιρείας.... Έχω βρεθεί μπλεγμένη σε μια ιστορία χωρίς να το έχω επιλέξει, και σύζυγος δεν υπάρχει για να βοηθήσει. Τι να κάνω δλδ να βαράω τις πόρτες και να ζητάω δανεικά που δε μπορώ να επιστρέψω;;; Το να δεχτούν να τα κρατήσουν λίγα λίγα είναι σενάριο με πιθανότητα 5%. Τι άλλο μπορώ να κάνω είναι το θέμα μου. Αν κινηθώ νομικά μπορώ να ζητήσω να το αποπληρώσω λίγο λίγο και χωρίς να χάσω τη δουλειά μου αν δε συμφωνήσουν εξ αρχής σε κάτι τέτοιο;;;

Αυτά τα πήρα όταν το παιδί ήταν 6μηνων τώρα το παιδί είναι 1,5 έτους. Αν τα είχα να τα δωσω λες να άνοιγα θέμα εδώ;;;

Είσαι το λιγότερο προσβλητική σε ανθρώπους που δεν ξέρεις και προσπαθούν σε βοηθήσουν. Καληνύχτα.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, gx2 είπε

Σωστό!

Λύσεις υπάρχουν! Έχεις πελαγώσει αυτή τη στιγμή! Το σημαντικό είναι να θέλει να βοηθήσει και η εταιρεία την κατάσταση! Κάντε μια συζήτηση για να βρείτε λύσεις! Αφού είσαι 8 χρόνια εκεί, δεν νομίζω να μην φανούν και αυτοί ελαστικοί!

Επεξ/σία από lyda94
  • Like 1
Δημοσ.

προφανώς θα κριθείς σε ένα ανοιχτό φόρουμ για τις λάθος επιλογές του ο νηματοθετης και κατ εμε το μεγαλύτερο λάθος

που δεν έθιξε κάνεις για να μην γίνει κακός, ενώ όλοι το σκέφτηκαν είναι να κάνεις παιδιά απερίσκεπτα.

επι της ουσίας πάρε ένα καταναλωτικό δάνειο να τα επιστρέψεις ώστε να έχεις έτσι ευκολία στις δόσεις αν δεν δεχτούν η

νομίζεις ότι με άλλους τρόπους θα έχεις θέμα

η ζήτα απο κανένα φίλο/λη να σου δανείσει και του τα δίνεις σιγά σιγά

• Confused 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tweety2022 είπε

Ναι αλλά θα είχα ψάξει και θα είχα μάθει από τον Μάρτιο τι γίνεται με την συγκεκριμένη άδεια και θα είχα επιστρέψει στην εργασία μου και έτσι δε θα είχα θέμα!!!!

Νομίζω ότι αυτή την λύση πρέπει να ακολουθήσεις,να επιστρέψεις στην εργασία σου ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

Επίσης πρέπει να βάλεις και τον πατέρα στο πλάνο να προσφέρει στο παιδί του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...