Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχουμε καμία γνώμη για το maxpeedingrods γιατί η τουρμπινα του αυτοκινήτου μου παρέδωσε πνεύμα και τις βρίσκω σε αρκετά χαμηλές τιμές από κει ή θα μου ρθει καμία μαϊμού που θα τρώει μπανάνες; 

Δημοσ.

Θα σου έρθει Κινέζος αντιγραφή. Έχω ακούσει και καλά και άσχημα πράγματα. Εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα ποτέ απο εκεί.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Art1234 είπε

Καλημέρα έχουμε καμία γνώμη για το maxpeedingrods γιατί η τουρμπινα του αυτοκινήτου μου παρέδωσε πνεύμα και τις βρίσκω σε αρκετά χαμηλές τιμές από κει ή θα μου ρθει καμία μαϊμού που θα τρώει μπανάνες; 

Έχεις ρωτήσει για επισκευή της δικής σου ή καινούργια κόστος ; Υπάρχουν συνεργεία μόνο για turbo. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Έχεις ρωτήσει για επισκευή της δικής σου ή καινούργια κόστος ; Υπάρχουν συνεργεία μόνο για turbo. 

Το κόστος είναι σχεδόν το ίδιο με το να πάρω μια k04 από αυτό το site όσο αφορά την αγορά καινούριας σαν την δικιά μου δύσκολο λόγο ότι μιλάμε για ένα αμάξι του 99

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Art1234 είπε

Το κόστος είναι σχεδόν το ίδιο με το να πάρω μια k04 από αυτό το site όσο αφορά την αγορά καινούριας σαν την δικιά μου δύσκολο λόγο ότι μιλάμε για ένα αμάξι του 99

Τα εργατικά για αφαίρεση της δικής σου, τοποθέτηση της Κινέζικης και ρύθμιση αυτής, τα έχεις υπολογίσει;

Μαζί με αυτά μπορεί να είναι και υπερδιπλάσια η τιμή.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Art1234 είπε

Τότε φτιάξε τη δικιά σου. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή έχεις γνήσια τουρμπίνα, όχι «Κ04» στο όνομα, αλλά με μέταλλα - τενεκέ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επόμενο post. Αγόρασα μια Κινέζικη τουρμπίνα, έσπασε ένα κομμάτι από τα πτερύγια και πήρα το μοτέρ στην μασχάλη…

Δημοσ.

Πήγαινε την στον γνωστό τουρμπινά στην Αθήνα και θα στην κάνει καινούργια μην παίζεις με κινεζικες ρισκάρεις πολλά,και πάνω από όλα ρισκάρεις να πληρώσεις παραπάνω στο τέλος με πολύ περισσότερη ταλαιπωρία..

• Like 3
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις, θα μάθω τις επόμενες μέρες για το κόστος επισκευής και μάλλον προς τα εκεί θα καταλήξω ελπίζω να την γλυτωσω φτηνά και να χω σπάσει μόνο κανένα πορτάκι

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fordakias7 είπε

Πήγαινε την στον γνωστό τουρμπινά στην Αθήνα και θα στην κάνει καινούργια μην παίζεις με κινεζικες ρισκάρεις πολλά,και πάνω από όλα ρισκάρεις να πληρώσεις παραπάνω στο τέλος με πολύ περισσότερη ταλαιπωρία..

Σε ποιον αναφέρεσαι , στα Κ. Πατήσια ; .Θέλουμε ένα Corsa d a13dte γνωστού μάλλον εισαγωγής - είχε γυριστεί σε χιλιόμετρα κιόλας . 

Δημοσ.

5  μήνες με την Κ04-015 και είναι μια χαρά μέχρι στιγμής.Και επίσκευή να κάνεις 99% κινέζικα εντόσθια θα βάλουν.Για επισκευή που είχα ρωτήσει απο 180 μέχρι 350 μου είχε πει το κατάστημα.Κατέληξα από ανάγκη σε αυτή τη λύση γιατί δεν υπήρχε δυνατότητα να αφήσω το αμάξι μέσα στο συνεργείο.

Δημοσ.

αμα κρινω απο τα αμορτισερ που βγαζει η maxspeedingrods , απλα μακρια φιλε! 

βρες μια μεταχειρισμενη ή κανε ανακατασκευη την δικια σου. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...