Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, bakasmarios είπε

Bro , αυτο ακριβως λεω. Μεσω του controlnet και της νεας version, εχεις control με skeleton, poses, facial expressions, ακόμα και συνοχή με το ιδιο προσωπο. ψαχτο λιγο ακομα, τις τελευταιες βδομαδες εχει κανει τρελα αλματα. Πηγη: εγω που εχω να κοιμηθω 3.5 μερες προσπαθωντας να τρεξω 450gb rep στο λαπτοπ μου :'D

Αυτό τρέχω, δεν είναι consistent ακόμα, επίσης είναι εντελώς κατακερματισμένο, θέλει από δέκα μεριές να έχεις κατεβάσει models που θα σου πει ο κάθε ένας να κατεβάσεις το δικό του, έτοιμα styles για ευκολία, το canny το openpose, να κατεβάζεις πόζες από sites κτλ. Τα αποτελέσματα πολλές φορές είναι απογοητευτικά και όταν βλέπονται ή είναι όμορφα δεν είναι αυτό ακριβώς που ήθελα όταν θέλω κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Εν τω μεταξύ όσα μισάωρα tutorial έχω ακολουθήσει για το πως να κάνεις μία εικόνα, η εικόνα που βγάζουν αυτοί δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που βγάζω εγώ και αυτό φαίνεται και από τα σχόλια στα βίντεο πολλές φορές. Ίσως κάνουν jump-cut σε μία εικόνα που τους βγήκε καλή για το βίντεο μόνο.

Τέλος πάντων θα επαναδιατυπώσω αυτό που έγραψα επειδή όντως έχει "γίνει" ήδη, περιμένω πως και πως να γίνει πιο streamlined και συνεχές και λίγο πιο εύχρηστο το όλο θέμα με σημαντικότερο την ευκολία χρήσης. Δεν είναι λογικό να βγάζει ακόμα δέκα δάχτυλα στο κάθε χέρι και στραβά μάτια και να πρέπει να το διορθώσεις με inpaint ή με περισσότερες επιλογές, ακόμα και το restore faces δεν κάνει πάντα αυτό που θα έπρεπε.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1
Δημοσ.

Δικηγόροι εγκληματιών θα απορρίπτουν φωτογραφικό υλικό ή video.... Αν όχι άμεσα σε κανά χρόνο θα αρχίσει και αυτό...

Δημοσ.

Πείτε με χαζό.. ναι θα το δεχθώ!!! αλλά δεν εχω καταλάβει πως να το χρησιμοποιήσω; οκ.. μπήκα στο site οκ πήρα τον κώδικά.. που το βάζω για να παίξει; η απλά μας ενημερώνει τί είναι.. αυτά.. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή ai με στην οποια να μπορώ να εισάγω την φωτογραφία του κηπου μου και να μου προσθέσει μια πόρτα η ένα κάγκελο ώστε να δω αν ταιριάζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...