freegr Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Μάλλον ήρθε ο καιρός να φτιάχνουν ψεύτικες φωτο από υφιστάμενες με δόσεις υπερβολής ή αλλαγής χαρακτηριστικών
Angellorex Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Ναι με το photoshop δε γινόταν τίποτα απο αυτά. Πόση πλύση θεε μου 1
bakasmarios Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Εγώ περιμένω την στιγμή που θα μπορείς να δημιουργήσεις έναν τρισδιάστατο χαρακτήρα μέσα από prompt και να τον κινείς σε πόζες ή σε βίντεο πάλι με prompts. Μέχρι τώρα όλα τα ΑΙ έχουν θέμα με τα πρόσωπα και τα άκρα αλλά και με το να διατηρούν λεπτομέρειες που θέλεις. Αλλά αυτό θα αλλάξει πολύ γρήγορα. ControlNet. Its already done. 21 λεπτά πριν, Angellorex είπε Ναι με το photoshop δε γινόταν τίποτα απο αυτά. Πόση πλύση θεε μου Πως φαινεται οτι δεν εχεις ακουμπησει έστω καποιο API απο ΑΙ...
Diavolos666 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, bakasmarios είπε ControlNet. Its already done. Το γνωρίζω το control net, αλλά τα αποτελέσματα κραυγάζουν ΑΙ γιατί όπως είπα: Αναφορά σε κείμενο όλα τα ΑΙ έχουν θέμα με το να διατηρούν λεπτομέρειες που θέλεις Εννοώ να γίνει όπως ένας χαρακτήρας σε ένα παιχνίδι που τον κινείς με τα πληκτρολόγιο, ε να γίνεται με prompts εξηγώντας απλά Επεξ/σία 22 Μαΐου 2023 από Diavolos666
Just_travel_everywhere Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δεν ξέρω για εσάς εγώ είδη βλέπω τα νέα εργαλεία που θα έχουν όλοι οι influencers για να φτιάχνουν τα σώμα τους !!!
bakasmarios Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Το γνωρίζω το control net, αλλά τα αποτελέσματα κραυγάζουν ΑΙ γιατί όπως είπα: Εννοώ να γίνει όπως ένας χαρακτήρας σε ένα παιχνίδι που τον κινείς με τα πληκτρολόγιο, ε να γίνεται με prompts εξηγώντας απλά Bro , αυτο ακριβως λεω. Μεσω του controlnet και της νεας version, εχεις control με skeleton, poses, facial expressions, ακόμα και συνοχή με το ιδιο προσωπο. ψαχτο λιγο ακομα, τις τελευταιες βδομαδες εχει κανει τρελα αλματα. Πηγη: εγω που εχω να κοιμηθω 3.5 μερες προσπαθωντας να τρεξω 450gb rep στο λαπτοπ μου :'D
Eloy Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Δεν ξέρω για εσάς εγώ είδη βλέπω τα νέα εργαλεία που θα έχουν όλοι οι influencers για να φτιάχνουν τα σώμα τους !!! Δεν είναι κακό αυτό... Απο την στιγμή που όλοι (και ειδικά όλες) το συνειδητοποιήσουν, ίσως πάψουν να ασχολούνται με το αντικείμενο μιας και κανείς δεν θα πιστεύει τις φωτογραφίες... Βέβαια, οι μόνοι/ες που θα χάσουν θα είναι αυτοί/ες που πραγματικά έχουν την τέλεια εμφάνιση - αλλά δεν έχω καμμιά λύπη γι'αυτούς/ες... Ισως έτσι επανέλθει η φυσική συνάντηση στο προσκήνιο πριν βγουν βιαστικά συμπεράσματα... Οχι σαν ένα γνωστό μου που έφαγε ώρες με μια θεογκόμενα σε chat για 2 μήνες κι όταν συναντήθηκαν αυτός δεν ήξερε πως να δραπετεύσει... Επεξ/σία 22 Μαΐου 2023 από Eloy 1
Diavolos666 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Eloy είπε Δεν είναι κακό αυτό... Απο την στιγμή που όλοι (και ειδικά όλες) το συνειδητοποιήσουν, ίσως πάψουν να ασχολούνται με το αντικείμενο μιας και κανείς δεν θα πιστεύει τις φωτογραφίες... Βέβαια, οι μόνοι/ες που θα χάσουν θα είναι αυτοί/ες που πραγματικά έχουν την τέλεια εμφάνιση - αλλά δεν έχω καμμιά λύπη γι'αυτούς/ες... Ισως έτσι επανέλθει η φυσική συνάντηση στο προσκήνιο πριν βγουν βιαστικά συμπεράσματα... Οχι σαν ένα γνωστό μου που έφαγε ώρες με μια θεογκόμενα σε chat για 2 μήνες κι όταν συναντήθηκαν αυτός δεν ήξερε πως να δραπετεύσει... Παλιά τέχνη το catfishing, με το ΑΙ ουσιαστικά θα κορεστεί το διαδίκτυο με ψευτιά οπότε κανείς δεν θα μπορεί πλέον να πιστεύει ότι βλέπει. Θα αποκτήσουν πιο ρεαλιστικές e-waifus και οι basement dwellers δεν τους χάλασε. Οι ωραίοι άνθρωποι πάντα θα έχουν προβάδισμα, αν κάποιος γίνει γνωστός σε κάποια φάση θα τον πιάσουν κάπου live. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2023 από Diavolos666
Akisvicky Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 ωρα τι φουμαρα μας εχουν πουλησει τα μμε κ εμεις τσιμπαγαμε...
georgiosmag Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Σε λίγο καιρό όλα θα γίνονται από το κινητό και δε θα χρειάζεται καν υπολογιστής. Μια απλή συνδρομή σε κάποια υπηρεσία και ότι έχουμε διαβάσει σήμερα περί ΑΙ όλα μαζεμένα σε όλα με συνδρομή. Εκεί το πάνε. Οι μικροί μεμονωμένες δυνατότητες και κάποιοι μεγάλοι όλα μαζί. Cloud rendering ... Ήταν να μην εξελιχθεί ο αλγόριθμος. Τώρα που εξελίχθηκε τόσο σε βαθμό που βελτιώνεται από μόνος του θα ξεπηδούν τέτοια σταρταπ καινούρια κάθε μέρα. Βασικα σε λίγο καιρό δε θα ξέρουμε αν αυτό που βλέπουμε η διαβάζουμε το έχει γράψει άνθρωπος. Προσωπικά ξενερώνω... εντυπωσιακό αλλά ξενερώνω.
gotthard Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, this.is.elia είπε Χμ, το inpainting του Stable Diffusion ήδη κάνει αυτό ακριβώς που λέει το κείμενο, εδώ και μήνες. Π.χ πήρα τον Biden που δείχνει το άρθρο στην αρχή και μετά από 5 λεπτά δημιουργικής μεγαλοφυϊας έφτιαξα το ακόλουθο αριστούργημα. Αυτός παίζει στον παοκ ρε 1
Hugo Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Μία ρεαλιστική αλλά και συνάμα διασκεδαστική ιδέα στο Midjourney v5. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα