yiannakas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 μου κάηκε η τροφοδοσία και τα δύο Ups μου απο τότε ενώ δίνουν ρεύμα όταν κόψω το ηλεκτρικό, σφυρίζουν. Είναι FALSE ALARM, αλλά πως το φτιάχνω, το ένα το άνοιξα αλλά δεν είδα κανα μεγαφωνάκι για να το βγάλω. Ευχαριστώ
madsc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 ...ενώ δίνουν ρεύμα όταν κόψω το ηλεκτρικό, σφυρίζουν. Αυτή είναι default συμπεριφορά, μην τα πειράζεις αν δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται εκεί μέσα. Το ρεύμα που περνάει μπορεί να σε σκοτώσει. ... μεγαφωνάκι για να το βγάλω. Χωρίς να θέλω να προσβάλω τις γνώσεις σου, δεν φτιάχνοντε τα ups βγάζοντας το "μεγαφωνάκι". Καλύτερα να τα αφήσεις στην ησυχία τους. /sc
Dark_son20 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 sorry alla otan koveis to revma einai fisiko na fonazoun den einai FALSE ALARM
yiannakas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 sorry δεν το διατύπωσα καλά, ενώ δίνουν ρεύμα σφυρίζουν!!!!! Και λειτουργούν γιατί όταν κλείνω το διακόπτη του ρεύματος στο πολύπριζο του πισι εξακολουθούν και δίνουν ρεύμα
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 ise sigouros oti otan bazeis to ups sto reuma oti gemizei i mpataria.dioti mporei na to bazeis stin priza kai na min katalavenei to ups kan oti to exeis balei sto reuma.to exo di me arketa ups.mexri pou tezaran me to pou adiase i mpataria.kai prosexe pou bazeis xeri dioti min bretheis me malia punk i kai xeirotera.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.