Προς το περιεχόμενο

opel astra g x14xe αλλαγη βαλβολινες σασμαν

blackhill66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, liakinen είπε

Στα Opel πάντως που στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι απλά αυτοκίνητα με σκατά κιβώτια 😋 είμαι της γνώμης κόκκινο λάδι μαμά.

Στην περίπτωση σου δεν νομίζω να έχουν σχέση οι βαλβολίνες με το δίσκο - πλατό. Ίσως ήταν η ώρα του.

Η αληθεια ειναι οτι το εχω ζορισει αρκετα και το ψιλο περιμενα. Το προγραματιζω σιγα σιγα για αλλαγη αλλα οχι σε oem αλλα σε καποιον aftermarket εξαφτερο!

4 ώρες πριν, Dantε είπε

Για να βγαλετε ακρη ,νομιζω πρεπει να μιλατε η με κωδικο σασμαν η εστω με κωδικο μοτερ.

Το μοντελο του αυτοκινητου δε λεει τιποτα για το σασμαν του, αφου ολα γινονται τραμπα μεταξυ μαρκων και μοντελων.

Πχ το Μιτο μου εχει GM σασμαν Μ32 που το φορανε και πολλα opel κτλ.

Ειχα κανει αλλαγη βαλβολινες με το που το πηρα στα 105000χλμ γιατι ειναι της πρωτης γενιας Μ32 και η λιπανση στα ρουλεμαν ειναι ανεπαρκης και αρπαζουν. Δε το γλιτωνεις το θεμα αργα η γρηγορα αλλα τουλαχιστον βοηθανε οι φρεσκες βαλβολινες.

Εννοειται παντα με κωδικο κινητηρα ή σασμαν αλλα ειπα να μην ξεφυγουμε τοσο! Επισης οσο το εψαξα, σε σασμαν με συχρονιζε επειδη υπαρχουν μπρουτζινα τμηματα να μπαινουν μονο gl-4 βαλβολινες και όχι gl-5 γιατι θα τον διαβρωσει. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...