blackhill66 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 23 χρόνια και 275000 χμ δεν έχω αλλάξει,όποιος είναι ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου ας πει αν έχει αλλάξει γιατί οι γνώμες διίστανται ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Για να μην έχεις αλλάξει βαλβολίνες σημαίνει ότι δεν έχεις αλλάξει και δίσκο - πλατό. Αν όντως δεν έχεις αλλάξει τότε μην ακούς τα γνωστά (μόνο συμπλήρωμα και είναι OK) και πάνε για αλλαγή. Μόνο καλό θα του κάνεις. Σε Opel βάζουμε "μόνο" τις γνήσιες (γκρι μπουκάλι - κόκκινο λάδι) GM 93165290. Δύο μπουκάλια φτάνουν (περίπου 1.6 λίτρα παίρνει). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Σε αυτά τα κιβώτια οι βαλβολινες υποτίθεται δεν αλλάζουν. Αν το κιβώτιο λειτουργεί ομαλά και δεν έχεις κάποιο θέμα για μένα μην μπαίνεις στη διαδικασία να τις αλλάξεις. Αν παρόλα αυτά τις αλλάξεις σίγουρα κακό δεν θα κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Και σε μένα ο κατασκευαστής λέει μονο ελεγχο. Βεβαια στις 180.000 έκανα αλλαγή. Παίρνει κόκκινο λάδι. Προσωπικά έβαλα της Redline που είναι ανώτερης ποιότητας απο το GM αλλά και αρκετά πιο τσουχτερή η τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Στις 21/5/2023 στις 3:36 ΜΜ, liakinen είπε Για να μην έχεις αλλάξει βαλβολίνες σημαίνει ότι δεν έχεις αλλάξει και δίσκο - πλατό. ναι δεν εχω αλλαξει οποτε θα το αφησω και αν και οταν αλλαξω δισκο πλατω θα αλλαχθουν και αυτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 40 λεπτά πριν, blackhill66 είπε ναι δεν εχω αλλαξει οποτε θα το αφησω και αν και οταν αλλαξω δισκο πλατω θα αλλαχθουν και αυτες Αν οι ταχύτητες μπαίνουν σχετικά καλά άστο όπως είναι και όταν έρθει η ώρα για αλλαγή δίσκο - πλατό (και το έχεις ακόμα) τα κάνεις μαζί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, blackhill66 είπε ναι δεν εχω αλλαξει οποτε θα το αφησω και αν και οταν αλλαξω δισκο πλατω θα αλλαχθουν και αυτες Και να δεις και το παλάντζο ταχυτητων σε ολα αυτα τα χιλιόμετρα . Σε Corsa c τη 1η φορα το ειχα αλλάξει και τη 2η το εβγαλα και το επισκευασα με κιτ . Ειναι ευαισθητο και με τα χρόνια σπάνε στη πράξη οι ασφάλειες και σου μένει ο λεβιες στο χερι , δε παιρνει καμια ταχύτητα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 22 ώρες πριν, kaklikos είπε Και σε μένα ο κατασκευαστής λέει μονο ελεγχο. Βεβαια στις 180.000 έκανα αλλαγή. Παίρνει κόκκινο λάδι. Προσωπικά έβαλα της Redline που είναι ανώτερης ποιότητας απο το GM αλλά και αρκετά πιο τσουχτερή η τιμή. Redline έχω κι εγώ τούμπανο αλλά πανάκριβες. Όταν ζεσταθούνε είναι σούπα όμως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, jimis_vts είπε Redline έχω κι εγώ τούμπανο αλλά πανάκριβες. Όταν ζεσταθούνε είναι σούπα όμως... Για δωσε πληροφοριες; Τι ακριβως εννοεις ?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, kaklikos είπε Για δωσε πληροφοριες; Τι ακριβως εννοεις ?! Σαν να μη νιώθεις όταν βάζεις μπαίνουν αέρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, jimis_vts είπε Σαν να μη νιώθεις όταν βάζεις μπαίνουν αέρας Σε τι αυτοκίνητο; Επειδή και εγώ δεν κατάλαβα ακριβώς το σχόλιο σου, στην τελική δεν είσαι τόσο ικανοποιημένος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 28 λεπτά πριν, liakinen είπε Σε τι αυτοκίνητο; Επειδή και εγώ δεν κατάλαβα ακριβώς το σχόλιο σου, στην τελική δεν είσαι τόσο ικανοποιημένος; Φιλε δεν ξερω αν θα πρεπει να ειμαι ικανοποιημενος. Στην αρχη αισθανομουν πιο γλυκο τον λεβιε στην αλλαγη. Βεβαια τωρα μου πατιναρει το δισκοπλατο. Οχημα saab 9-3 aero 220.000 χιλιομετρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, kaklikos είπε Φιλε δεν ξερω αν θα πρεπει να ειμαι ικανοποιημενος. Στην αρχη αισθανομουν πιο γλυκο τον λεβιε στην αλλαγη. Βεβαια τωρα μου πατιναρει το δισκοπλατο. Οχημα saab 9-3 aero 220.000 χιλιομετρα Στα Opel πάντως που στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι απλά αυτοκίνητα με σκατά κιβώτια 😋 είμαι της γνώμης κόκκινο λάδι μαμά. Στην περίπτωση σου δεν νομίζω να έχουν σχέση οι βαλβολίνες με το δίσκο - πλατό. Ίσως ήταν η ώρα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, liakinen είπε Σε τι αυτοκίνητο; Επειδή και εγώ δεν κατάλαβα ακριβώς το σχόλιο σου, στην τελική δεν είσαι τόσο ικανοποιημένος; Είμαι φουλ ικανοποιημένος. Μάλιστα το αμάξι παίρνει 75w85 κι εγώ έβαλα 75w90 επειδή είναι πολύ μαλακές. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε βαλβολίνη. Τέρμα συνθετικές εννοείται. Grande punto το αμάξι. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2023 από jimis_vts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Για να βγαλετε ακρη ,νομιζω πρεπει να μιλατε η με κωδικο σασμαν η εστω με κωδικο μοτερ. Το μοντελο του αυτοκινητου δε λεει τιποτα για το σασμαν του, αφου ολα γινονται τραμπα μεταξυ μαρκων και μοντελων. Πχ το Μιτο μου εχει GM σασμαν Μ32 που το φορανε και πολλα opel κτλ. Ειχα κανει αλλαγη βαλβολινες με το που το πηρα στα 105000χλμ γιατι ειναι της πρωτης γενιας Μ32 και η λιπανση στα ρουλεμαν ειναι ανεπαρκης και αρπαζουν. Δε το γλιτωνεις το θεμα αργα η γρηγορα αλλα τουλαχιστον βοηθανε οι φρεσκες βαλβολινες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα