fastnickride Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Έχω μια lg 47lm620s(δεκαετίας), 47 ιντσών, 3d! https://www.e-shop.gr/lg-47lm620s-47-cinema-3d-led-full-hd-black-p-PER.169814 Σκέφτομαι να πάρω μια τηλεόραση προχωρημένης τεχνολογίας,οικονομική, να εξυπηρετεί και στο gaming! Μελλοντικά με ps5! Τώρα έχω το 4! https://www.e-shop.gr/tv-tcl-50c635-50-qled-4k-ultra-hd-google-tv-smart-wifi-p-PER.208628?gclid=EAIaIQobChMIhIrfuoWG_wIV2ywGAB2ZBg_cEAQYASABEgJ2xPD_BwE Θα δω διαφορά με αυτήν την τηλεόραση? Αν έχετε να προτείνετε κάποια αντίστοιχη,όλες δέκτες!! Ευχαριστώ!
filipprin Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Τιμια τηλεοραση με πολυ καλο ανδροιδ κοματι και 120 hz οχι στα 4κ ομως.ΣΤΑ 500 ευρω η 50 ομως ειναι ληστεία.Τοσο και ποιο κατω ειχε η 55 στο σκρουτζ πριν λιγο καιρο. Καλη εικονα για τα λευτα της παντα αλλα χαμηλη φωτεινοτητα.Εγω που εχω την 55 βεβαια σε πολυ φωτεινο χωρο την μερα δεν εχω προβλημα απλα το αναφερω.Τη νυχτα εχει πολυ ωραια χρωματα.Υπαρχει και θεμα εδω μεσα Δες και αυτο https://www.e-shop.gr/tv-tcl-65c635-65-qled-4k-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.158818 Επεξ/σία 21 Μαΐου 2023 από filipprin
fastnickride Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, filipprin είπε Τιμια τηλεοραση με πολυ καλο ανδροιδ κοματι και 120 hz οχι στα 4κ ομως.ΣΤΑ 500 ευρω η 50 ομως ειναι ληστεία.Τοσο και ποιο κατω ειχε η 55 στο σκρουτζ πριν λιγο καιρο. Καλη εικονα για τα λευτα της παντα αλλα χαμηλη φωτεινοτητα.Εγω που εχω την 55 βεβαια σε πολυ φωτεινο χωρο την μερα δεν εχω προβλημα απλα το αναφερω.Τη νυχτα εχει πολυ ωραια χρωματα.Υπαρχει και θεμα εδω μεσα Επειδή δεν είμαι τόσο της τεχνολογίας! Αναφέρει για 4k! Τι εννοείς όχι στα 4k ! επίσης λέει 60hz και εσύ αναφέρεις για 120! Μπορείς να μου ξεκαθαρίσεις λίγο την απάντηση!
cabdik Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, fastnickride είπε Επειδή δεν είμαι τόσο της τεχνολογίας! Αναφέρει για 4k! Τι εννοείς όχι στα 4k ! επίσης λέει 60hz και εσύ αναφέρεις για 120! Μπορείς να μου ξεκαθαρίσεις λίγο την απάντηση! τα ΗΖ ειναι στην πραξη, τα καρε ανα δευτερολεπτο που μπορει να παραξει η τηλεοραση. οσο πιο πολλα καρε (ΗΖ) τοσο πιο ομαλη και καθαρη η εικονα στις πολυ γρηγορες σκηνες. κι αφου μιλας για PS, θα ηταν ενα πλεονεκτημα. ΟΜΩΣ, τα τελευταια χρονια, καμια.... μα καμια φθηνη τηλεοραση (μιλαω κυριως κατω των 1000€) δεν υπαρχει, με πανελ ταχυτερο απο 60ΗΖ. καποια μοντελα υπηρχαν, αλλα δεν ξερω αν τα βγαζουν ακομα...! και οταν λεμε 60ΗΖ πανελ, δεν μιλαμε για τους διαφορους δεικτες κινησης που παρουσιαζουν οι εταιρειες. αυτες ειναι τεχνικες πολλαπλασιασμου, μεσω Software, τα οποια αλλες φορες υλοποιουνται καλα, αλλες οχι..! αυτο θελει αυτοψια. το 4Κ αφορα την αναλυση του πανελ..! οι περισσοτερες, εδω και χρονια πλεον, ειναι 4Κ.....! ΥΓ η LM620S ειναι σκυλι παντως, και για την εποχη της, πολυ καλο μοντελακι. εχω την 42αρα.... ακομα...!!!
filipprin Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, fastnickride είπε πειδή δεν είμαι τόσο της τεχνολογίας! Αναφέρει για 4k! Τι εννοείς όχι στα 4k ! επίσης λέει 60hz και εσύ αναφέρεις για 120! Μπορείς να μου ξεκαθαρίσεις λίγο την απάντηση! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΙΣΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 55ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 65ΑΡΑ ΟΧΙ ΓΙ ΤΗΝ 50 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Στις 55-65 υπαρχει το game mode που δινει τεχνητα 120HZ αλλα οχι σε 4κ αλλα σε 2400 χ κατι Επεξ/σία 21 Μαΐου 2023 από filipprin
fastnickride Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 16 λεπτά πριν, cabdik είπε τα ΗΖ ειναι στην πραξη, τα καρε ανα δευτερολεπτο που μπορει να παραξει η τηλεοραση. οσο πιο πολλα καρε (ΗΖ) τοσο πιο ομαλη και καθαρη η εικονα στις πολυ γρηγορες σκηνες. κι αφου μιλας για PS, θα ηταν ενα πλεονεκτημα. ΟΜΩΣ, τα τελευταια χρονια, καμια.... μα καμια φθηνη τηλεοραση (μιλαω κυριως κατω των 1000€) δεν υπαρχει, με πανελ ταχυτερο απο 60ΗΖ. καποια μοντελα υπηρχαν, αλλα δεν ξερω αν τα βγαζουν ακομα...! και οταν λεμε 60ΗΖ πανελ, δεν μιλαμε για τους διαφορους δεικτες κινησης που παρουσιαζουν οι εταιρειες. αυτες ειναι τεχνικες πολλαπλασιασμου, μεσω Software, τα οποια αλλες φορες υλοποιουνται καλα, αλλες οχι..! αυτο θελει αυτοψια. το 4Κ αφορα την αναλυση του πανελ..! οι περισσοτερες, εδω και χρονια πλεον, ειναι 4Κ.....! ΥΓ η LM620S ειναι σκυλι παντως, και για την εποχη της, πολυ καλο μοντελακι. εχω την 42αρα.... ακομα...!!! Όντως ειναι σκυλί,πολύ καλή σε όλα! Σε θέμα λογισμικού χάνει σε σύγκριση με τις σημερινές τηλεοράσεις! Απλά θέλω να κάνω την αναβάθμιση με άλλη τηλεόραση και για την εικόνα και για τις δυνατότητες που μπορείς να πάρεις από μια τηλεόραση! Όπως επίσης και για μελλοντική χρήση με ps5 !!! 4 λεπτά πριν, filipprin είπε ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΙΣΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 55ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 65ΑΡΑ ΟΧΙ ΓΙ ΤΗΝ 50 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Στις 55-60 υπαρχει το game mode που δινει τεχνητα 120HZ αλλα οχι σε 4κ αλλα σε 2400 χ κατι Στην 50αρα δίνει 4κ αλλά όχι 120hz? Επίσης έχει σύνδεση και HDMI 2.1 για ps5
filipprin Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ξεχνα την 50αρα 9 λεπτά πριν, fastnickride είπε Στις 55-65 υπαρχει το game mode που δινει τεχνητα 120HZ αλλα οχι σε 4κ αλλα σε 2400 χ κατι Αυτο αφορα το πλαυ στασιον.4κ σαν τηλεοραση ειναι κανονικα Δες και αυτο https://www.e-shop.gr/tv-tcl-65c635-65-qled-4k-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.158818 Επεξ/σία 21 Μαΐου 2023 από filipprin
fastnickride Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, filipprin είπε Ξεχνα την 50αρα Αυτο αφορα το πλαυ στασιον.4κ σαν τηλεοραση ειναι κανονικα Δες και αυτο https://www.e-shop.gr/tv-tcl-65c635-65-qled-4k-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.158818 Μέχρι 50αρα μπορώ να βάλω στον χώρο μου δυστυχώς!!!
filipprin Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δεν αξιζει σε αυτα τα λεφτα με τιποτα και δεν κανει για το πλαυ -στασιον.Πήγαινε στην 55αρα
fastnickride Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, filipprin είπε Δεν αξιζει σε αυτα τα λεφτα με τιποτα και δεν κανει για το πλαυ -στασιον.Πήγαινε στην 55αρα Φίλε μου στο Σκρουτζ που το βάζω τα ίδια χαρακτηριστικά δείχνει στην 50 με 55! Δεν αλλάζει κατι σε ανάλυση όπως αναφέρεις!
filipprin Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στο πλαυστασιον ειναι η διαφορα.Εχει μονο 4κ στα 60 Hz.Γενικα δεν αξιζει 500 ευρω,με τιποτα.Αποψη μου που πηρα την 55 αρα μεσω παυζη στα 380 οταν σκρουτζ ειχε γυρω στα 480 Επεξ/σία 21 Μαΐου 2023 από filipprin
fastnickride Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, filipprin είπε Στο πλαυστασιον ειναι η διαφορα.Εχει μονο 4κ στα 60 Hz.Γενικα δεν αξιζει 500 ευρω,με τιποτα.Αποψη μου που πηρα την 55 αρα μεσω παυζη στα 380 οταν σκρουτζ ειχε γυρω στα 480 Έχεις δίκιο όσον αφορά το playstation! Πέρασα από ένα μαγαζί και μου είπαν δεν κάνει για ps5! Έχει δοκιμαστεί η θύρα hdmi 2.1 σε ps5 και δεν καλύπτει τα δεδομένα που βγάζει,είναι μεγάλος όγκος(οπότε τι,μουφα 🤔)! Μου ανέφερε ότι βγάζει μαύρα σε δοκιμή God of war! https://www.electric-avenue.gr/index.php?route=product/product&path=130_145_143&product_id=23056&skr_prm=WyI1ZGFmOTBmZC1kZjRjLTRiY2UtODQ1Mi03MjI1ZmEyMmEzMWMiLDE2ODQ3Njg1MDU5NDgseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Δεν ξέρω αν αυτή κάνει που είναι στα 120hz! Επεξ/σία 22 Μαΐου 2023 από fastnickride
nickol-us Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Να πω τον πόνο μου αφού απο τύχη διάβασα τ μηνύματα σας... Lm620s... κάτοχος 42αρας.... σας ακούω να λέτε "σκυλί" και κλαίω... Στα 3 χρόνια, λόγω αναβαθμίσεων σταμάτησε να αναπαράγει youtube... στα 5 χρόνια(ίσως και λίγο λιγότερο) έβγαλε πρόβλημα στην μητρική, παρουσιάζει γραμμές αφού παίξει και ζεσταθεί ελάχιστα. Πραγματικά κακό vfm για τηλεόραση που είχε αγοραστεί ως "ακριβή" της εποχής λόγω 3d που τελικά δεν έπαιξε... Μετά από δεύτερη κατά σειρά πτοβληματική τηλεόραση, ευτυχώς φθηνή αυτή τη φορά (50/4k/toshiba-vestel στα 300€ bf) είμαι επίσης σε αναζήτηση νέας... Αν και κάτοχος ps5, όχι όμως κανάς φοβερός gamer, περισσότερο τα παιδιά χαζεύουν, αξίζει να δει κάποιος 120hz panel; 50-55 ίντσες, τι χαρακτηριστικά κυνηγάει κανείς για μια ευχάριστη εμπειρία; Χρήση :ελάχιστη tv, youtube, netflix και λίγο ps5.
fastnickride Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, nickol-us είπε Να πω τον πόνο μου αφού απο τύχη διάβασα τ μηνύματα σας... Lm620s... κάτοχος 42αρας.... σας ακούω να λέτε "σκυλί" και κλαίω... Στα 3 χρόνια, λόγω αναβαθμίσεων σταμάτησε να αναπαράγει youtube... στα 5 χρόνια(ίσως και λίγο λιγότερο) έβγαλε πρόβλημα στην μητρική, παρουσιάζει γραμμές αφού παίξει και ζεσταθεί ελάχιστα. Πραγματικά κακό vfm για τηλεόραση που είχε αγοραστεί ως "ακριβή" της εποχής λόγω 3d που τελικά δεν έπαιξε... Μετά από δεύτερη κατά σειρά πτοβληματική τηλεόραση, ευτυχώς φθηνή αυτή τη φορά (50/4k/toshiba-vestel στα 300€ bf) είμαι επίσης σε αναζήτηση νέας... Αν και κάτοχος ps5, όχι όμως κανάς φοβερός gamer, περισσότερο τα παιδιά χαζεύουν, αξίζει να δει κάποιος 120hz panel; 50-55 ίντσες, τι χαρακτηριστικά κυνηγάει κανείς για μια ευχάριστη εμπειρία; Χρήση :ελάχιστη tv, youtube, netflix και λίγο ps5. Επειδή έχω ακόμα την 47αρα , προσωπικά είναι πολύ καλή τηλεόραση! 800€ έκανε στην εποχή της,πριν μια δεκαετία! Φοβερή εικόνα, ακόμα και με 3d! Έχω δει αρκετές ταινίες και τώρα έχω βάλει και στα παιδιά μου και ειναι ακόμα μια ωραία εμπειρία ασχέτως αν έχει αραιώσει η τεχνολογία 3d! Όσον αφορά για θέματα εφαρμογών έχω βολευτει με ένα μποξακι και είμαι πολύ ευχαριστημένος αφού έχω το Android (ότι εφαρμογή θέλω) ! Θέλω και εγώ να κάνω την μετάβαση σε 4κ τηλεόραση ,μελλοντικός κάτοχος ps5, κοιτάζοντας μια οικονομική τηλεόραση η tcl κάνει την δουλειά της απλά δεν θα έχεις το maximum στην παιχνιδομηχανή! Σίγουρα καλύτερα είναι μια τηλεόραση 55ιντσων! Ευχάριστη εμπειρία θα έχεις με όλες τις καινούργιες τηλεοράσεις...την καλύτερη όμως?😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα