PrettyNose Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Πρόσφατα αγόρασα ένα ποντίκι αξίας 60 ευρώ από έναν ιδιώτη στο facebook με λογαριασμό από το 2008, του έκανα κατάθεση μου έστειλε το ποντίκι. Στην αγγελία του έλεγε πως ήταν σαν καινούριο και όντως φαίνονταν όμως αυτό που παρέλαβα είναι σε άθλια κατάσταση, έχει ξεφτύσει από την χρήση και μέσα στην βρωμιά. Μίλησα μαζί του, επέμενε πως το ποντίκι είναι καινούριο και δεν μπορεί να κάνει κάτι. Μιλώντας με την Logitech βρήκα πως έχει χρησιμοποιήσει την εγγύηση για να πάρει δωρεάν αντικατάσταση, λογικά έβγαλε φωτογραφία το καινούριο και του έδωσε το παλιό ( 2 χρόνια+ χρήση ). Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση? Έχω το όνομα του και το κινητό του
kormos Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, PrettyNose είπε Πρόσφατα αγόρασα ένα ποντίκι αξίας 60 ευρώ από έναν ιδιώτη στο facebook με λογαριασμό από το 2008, του έκανα κατάθεση μου έστειλε το ποντίκι. Στην αγγελία του έλεγε πως ήταν σαν καινούριο και όντως φαίνονταν όμως αυτό που παρέλαβα είναι σε άθλια κατάσταση, έχει ξεφτύσει από την χρήση και μέσα στην βρωμιά. Μίλησα μαζί του, επέμενε πως το ποντίκι είναι καινούριο και δεν μπορεί να κάνει κάτι. Μιλώντας με την Logitech βρήκα πως έχει χρησιμοποιήσει την εγγύηση για να πάρει δωρεάν αντικατάσταση, λογικά έβγαλε φωτογραφία το καινούριο και του έδωσε το παλιό ( 2 χρόνια+ χρήση ). Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση? Έχω το όνομα του και το κινητό του ...να προσέχεις από που αγοράζεις! Δεν πιστεύω ότι θα βρεις λύση... 1
PrettyNose Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 31 λεπτά πριν, kormos είπε ...να προσέχεις από που αγοράζεις! Δεν πιστεύω ότι θα βρεις λύση... Η μυνηση λες πως δεν θα οδηγησει πουθενα?
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, PrettyNose είπε Η μυνηση λες πως δεν θα οδηγησει πουθενα? Αν πιστευεις ότι αξίζει προχώρα το.
dtk-386 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 53 λεπτά πριν, kormos είπε ...να προσέχεις από που αγοράζεις! Δεν πιστεύω ότι θα βρεις λύση... Ποτέ δεν πρόκειται να αγοράσω μεταχειρισμένο ειδικά από απόσταση. Το έκανα πριν 20 χρόνια που όλα ήταν αγγελικά πλασμένα και δεν είχαμε τόσα κουτοπόνηρα λαμόγια.
kormos Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 31 λεπτά πριν, PrettyNose είπε Η μυνηση λες πως δεν θα οδηγησει πουθενα? Θεωρώ πως τα έξοδα που ενδεχομένως να χρειαστεί με τον χρόνο σου θα είναι μια φύρα... 8 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Ποτέ δεν πρόκειται να αγοράσω μεταχειρισμένο ειδικά από απόσταση. Το έκανα πριν 20 χρόνια που όλα ήταν αγγελικά πλασμένα και δεν είχαμε τόσα κουτοπόνηρα λαμόγια. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Απλά από την συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι τελευταία η εύκολη λύση... Θέλει απλά προσοχή! Μφχ
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δεν λες που σου έστειλε και κάτι, αγιο ειχες😁
Bitbit Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 η αγορά μεταχειρισμένων έχει πάντα αυτό το ρίσκο. Εγώ γενικά αποφεύγω όσο μπορώ τα μεταχειρισμένα. Όσες φορές αγόρασα μεταχειρισμένα πάντως δεν είχα κανένα παράπονο και οι πωλητές ήταν άψογοι και ειλικρινείς Από εκεί και πέρα, εδώ άλλοι έχουν ζημιά πολλάπλασιας αξίας και δε βγάζουν άκρη επειδή δεν αξίζει τον κόπο και το χρήμα. Θα βγάλεις εσύ με τα 60€? Αμφιβάλλω
PrettyNose Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, Bitbit είπε η αγορά μεταχειρισμένων έχει πάντα αυτό το ρίσκο. Εγώ γενικά αποφεύγω όσο μπορώ τα μεταχειρισμένα. Όσες φορές αγόρασα μεταχειρισμένα πάντως δεν είχα κανένα παράπονο και οι πωλητές ήταν άψογοι και ειλικρινείς Από εκεί και πέρα, εδώ άλλοι έχουν ζημιά πολλάπλασιας αξίας και δε βγάζουν άκρη επειδή δεν αξίζει τον κόπο και το χρήμα. Θα βγάλεις εσύ με τα 60€? Αμφιβάλλω Δυστυχώς είναι στον άνθρωπο... Και εγώ μέχρι τώρα, όσες φορές αγόρασα μεταχειρισμένα ήταν στην συμφωνηθέντα κατάσταση αλλά μου έτυχε. 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δεν λες που σου έστειλε και κάτι, αγιο ειχες😁 Και πάλι καλά που το χέρι μου πιάνει με τα ηλεκτρονικά και τις βαφές.
nikos_e34 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Αγόρασες ποντίκι από ένα τυχαίο στο φέισμπουκ. Δηλαδή ποσό κάνει το ρημάδι καινούριο ρε φίλε;;;
melodicpunk Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δυστυχως δεν θα βγαλεις κατι. Αν εχεις λεφτα, χρονο και αποδειξεις το κυνηγας για το γαμωτο. Μεταχειρισμενα απο marketplace μονο απο ατομα με αξιολογησεις ή συναλλαγη χερι με χερι / paypal ωστε να μπορεις να κανεις αμφισβητηση συναλλαγης.
valadsk Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Στις 21/5/2023 στις 10:33 ΠΜ, PrettyNose είπε Η μυνηση λες πως δεν θα οδηγησει πουθενα? θα δώσεις πολλά παραπάνω από όσα ήδη έχασες. ρίξε ένα καντήλι, μια κατάρα να τα δώσει σε γιατρούς, να του σπάσει, να του καεί και προχώρα. Ξεφτύλισε τον και λίγο στο Facebook με tag το όνομά του παραθέτοντας τα στοιχεία που έχεις. Άλλη φορά μόνο χέρι με χέρι ή απλά αγόρασε το καινούργιο. αν έχεις χρόνο και διάθεση και χρήμα τράβηξε τον δικαστικά με μηνήσεις. έστω και για 60 ευρώ. Μήπως πάρει ένα μάθημα και δεν το ξανακάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα