AlienTechGR Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Καλησπέρα σας, Έκανα πριν ένα μήνα συμβόλαιο σε ένα διαμέρισμα που μετακόμισα πρόσφατα. Ήταν προσφορά αν δε κάνω λάθος στα 26€ με δωρεάν τον πρώτο μήνα και τα τέλη ενεργοποίησης. Έγινε το συμβόλαιο, έρχεται ο τεχνικός και κάπου εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Μετράει την γραμμή στην είσοδο της πολυκατοικίας και συγχρόνιζε στα 100+ Mbps οπότε όλα καλά. Πάμε πάνω (στον 4ο που μένω) μετράει την γραμμή μου 26Mbps. Μου λέει υπάρχει θέμα με την καλωδίωση της πολυκατοικίας και θέλει νέο καλώδιο από το διαμέρισμα μέχρι την είσοδο (μου φάνηκε κάπως περίεργο γιατί η πολυκατοικία είναι σχετικά πρόσφατα κτισμένη). Παρόλα αυτά Ίντερνετ δεν είχαμε καθόλου. Μου λέει ο τεχνικός είναι θέμα του ΟΤΕ. Με τα πολλά δώσανε εντολή στον ΟΤΕ, υποτίθεται φτιάχτηκε ήρθε κι ο τεχνικός άλλες 3 φορές και το αποτέλεσμα το ίδιο. Ίντερνετ καθόλου. Το συμπέρασμα του ήταν ότι θέλει αλλαγή το καλώδιο. Στέκουν όσα λέει; Δε θα έπρεπε έστω να είχα Ίντερνετ με τα 26Mbps που συγχρόνιζε; Τα φωτάκια στο router ανάβουν κανονικά όλα πράσινα και μέσα στο interface του router δείχνει επίσης ότι έχω Ίντερνετ. Το μόνο που με βγάζει είναι μια σελίδα που ζητάει να βάλω κωδικό ενεργοποίησης (που δεν έχω λάβει φυσικά) και ένα idlelines 404 κάτι. Τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Angeldust Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Φωνάζεις ηλεκτρολόγο, ξέρει τι πρέπει να κάνει. Προφανώς υπάρχει κάποιο θέμα με την εσωτερική σου καλωδίωση.
alexg16 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ. 26 κλείδωμα, δεν δίνει ίντερνετ και ζητάει κωδικό ενεργοποίησης γραμμής. Βρήκες λύση κάπως;
AlienTechGR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 16 ώρες πριν, alexg16 είπε Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ. 26 κλείδωμα, δεν δίνει ίντερνετ και ζητάει κωδικό ενεργοποίησης γραμμής. Βρήκες λύση κάπως; Λοιπόν, εγώ όπως μου ζητήθηκε φώναξα ηλεκτρολόγο. Άλλαξε πρίζα τηλεφώνου στο διαμέρισμα, και μου είπε ότι με τη συγκεκριμένη καλωδίωση, ούτως ή άλλως δε πρόκειται να έχω 100άρα, αλλά παρόλα αυτά θα πρέπει να έχω ίντερνετ. Τζίφος, μία τρύπα στο νερό, εξακολουθώ να μην έχω ίντερνετ. Φωνάζω πάλι τεχνικό της Nova, ήρθε 2-3 φορές έχοντας απλά εντολή από τα κεντρικά για reset του router. Τζίφος για δεύτερη φορά, πάλι χωρίς ίντερνετ. Εν τέλη, ήρθε συνδυαστικά τεχνικός του ΟΤΕ μαζί με τον τεχνικό της Nova, και ως δια μαγείας το ίντερνετ έφτιαξε. Δε πείραξαν τίποτα στο διαμέρισμα μου, μόνο στην είσοδο της πολυκατοικίας. Να υποθέσω ότι το λάθος το είχε κάνει ο τεχνικός που ήρθε πρώτη φορά, για ενεργοποίηση; Σε κάθε περίπτωση, ίντερνετ έχω κανονικά και μάλιστα με 100Mbps download.
alexg16 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Εμένα ανά δύο μέρες μου στέλνουν νέο μόντεμ. 3 μόντεμ έχω δοκιμάσει, το ίδιο ακριβώς κάνουν, και σήμερα μου ήρθε sms ότι θα στείλουν και 4ο.... Δεν θέλουν να καταλάβουν ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα, δεν ξέρουν τι τους γίνεται μου φαίνεται....
AlienTechGR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, alexg16 είπε Εμένα ανά δύο μέρες μου στέλνουν νέο μόντεμ. 3 μόντεμ έχω δοκιμάσει, το ίδιο ακριβώς κάνουν, και σήμερα μου ήρθε sms ότι θα στείλουν και 4ο.... Δεν θέλουν να καταλάβουν ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα, δεν ξέρουν τι τους γίνεται μου φαίνεται.... Δεν έχει καμία σχέση το μόντεμ προφανώς. Εμένα μου άλλαξαν ένα και έβαλαν καινούριο και φυσικά δεν έφταιγε αυτό. Εννοείται ότι δε ξέρουν τι τους γίνεται, το πρόβλημα γινόταν πάσα μεταξύ ΟΤΕ - Nova - ηλεκτρολόγου μέχρι που τους πήρα τηλ για υπαναχώρηση συμβολαίου και ξαφνικά βρήκαν λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα