Προς το περιεχόμενο

LOGON στα XP BUG!!!!!!!!!!!!!

Duke_2_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Εκεί που όλα είναι καλά κι ωραία κατά την εγκατάσταση των Windows XP από το bootable WIN XP pro SP1 cdάκι μου, τελειώνω και συμβαίνει το εξής ΠΑΡΑΛΟΓΟ!

Αντί να μου εμφανίσει τον συνιθισμένο τρόπο LOGON των ΧΡ, αυτόν με τα εικονιδιάκια των users με την ωραία φωτογραφιούλα που την πατάς και μπαίνεις στο σύστημα όμορφα και ωραία, παθαίνει μια διάληψη και αλλάζει μόνος του σε LOGON που μου θυμίζει κάτι από WIN NT ή WIN2000!!! Δηλαδή παράθυρο που γράφεις username και password!!!Φαντάζεστε πόσο σπαστικό είναι όταν πας να βάλεις το σύστημα σε κάποιον που θέλει να μπαίνει γρήγορα και ωραία ή πόσο με ωθεί να ξασπάσω όταν αναγκάζομαι να πληκτρολογώ usernames κάθε φορά που κάνω switch user!!!

Και κάτι άσχετο. Στην εγκατάσταση που γίνεται, δεν υπάρχει το Briefcase για επικοινωνία με το labtop. Ούτε όμως από το cd μπορώ να το βρω. Υπάρχει κάτι ανάλογο ή θυμάμαι WIN98???

Δημοσ.

Αν δεν σου φτάνουν οι επιλογές από το control panel=>user accounts παίξε με start=>run=> control userpasswords2 για το logon.

Δημοσ.

Το "συνιθισμένο τρόπο LOGON των ΧΡ, αυτόν με τα εικονιδιάκια των users με την ωραία φωτογραφιούλα που την πατάς και μπαίνεις στο σύστημα όμορφα και ωραία"

δεν μπορει να δουλευει, αν εχεις εντάξει τον υπολογιστη σε Domain.

ενω σε WORKGROUP παίζει. Αυτο δεν ειναι bug, ειναι θεμα ασφαλειας. σε domain χρειαζεται ασφαλεστερος τροπος login.

πηγαινε system properties / Computer name tab /

to rename this computer or join a domain.. πατα CHANGE.

και δες αν το εχεις σε DOMAIN ή WORKGROUP

βέβαια ουτε το Fast User Switching παιζει σε domain, και εσυ λες οτι κάνεις switch. μηπως κανεις logoff/logon ?

Αν το pc ειναι σε σπιτι, δεν εχεις λογο να χρησιμοποιεις domain.

αλλα αν ο εχεις σε εταιρεια, ισως δεν εχεις αλλη επιλογή.

αν ΔΕΝ εισαι σε domain, απλα πας control panel,

"User Accounts",

Change the way userslog on or off...

kai Tsekareis kai ta 2:

Use the welcome screen

Use fast user switching

σχετικα με Briefcase σε XP

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;307885&sd=tech

http://www.tweakxp.com/tweak490.aspx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...