Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Καλησπέρα σας έτυχε και σε εμένα τελικά μου χάκαραν τον λογαριασμό μου ενώ είχα διπλού παράγοντα και καταχωρημένο το κινητό μου δυστυχώς όλη μέρα δεν μπορώ να τον ανακτήσω . Μέχρι και το διαβατήριο μου έβαλα και πάλι σκαλώνει το Facebook με τον κωδικό ανάκτησης .
Λύση Just_travel_everywhere Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Ευχαριστώ όλους όσους δεν ασχολήθηκαν στο παραμικρό για να με βοηθήσουν αλλά τελικά ούτε που σας χρειάστηκα. τελικά σήμερα κατάφερα και πήρα πρόσβαση με τον εξής τρόπο Μπήκα από την εφαρμογή του κινητού μου απάντησε ότι ξέχασα τον κωδικό κατευθείαν έγραψα το e-mail μου απάντησε με κωδικό Ανάκτησης τον έγραψα μετά μου ζήτησε να αλλάξω με νέο κωδικό το έκανα και εφόσον έγινε αυτό μου ήρθαν κατευθείαν e-mail επιβεβαίωσης για την αλλαγή του κωδικού. Στο επόμενο βήμα όμως μου ζητούσε Το νούμερο από την γεννήτρια κωδικών. Φυσικά και δεν το είχα. Εγώ όμως είχα αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό μου από τον υπολογιστή τις προηγούμενες μέρες με την κατάθεση του διαβατηρίου.(( Αλλά δεν ήξερα τον κωδικό οπότε δεν μπορούσα να συνδεθώ από καμιά άλλη συσκευή)) Οπότε άφησα την εφαρμογή που ζητούσε τον έξτρα κωδικό. Μπήκα από τον υπολογιστή και πλέον ήξερα το κωδικό οπότε μπήκα στις ρυθμίσεις ασφαλείας έβγαλα την συγκεκριμένη γεννήτρια κωδικών και έβαλα μία δικιά μου. Και έτσι πολύ απλά πήρα το νούμερο το έβαλα στην εφαρμογή του κινητού και πήρα ολοκληρωτική πρόσβαση!
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Ευχαριστώ όλους όσους δεν ασχολήθηκαν στο παραμικρό για να με βοηθήσουν αλλά τελικά ούτε που σας χρειάστηκα. Δεν σε τιμά καθόλου αυτό που έγραψες.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Δεν σε τιμά καθόλου αυτό που έγραψες. Φίλε μου το αν με τιμά αυτό που έγραψα ή όχι αυτό είναι δικό μου θέμα το ότι ολόκληρη κοινότητα 140 άτομα είδανε αυτό που έγραψα και δεν μπήκε στη διαδικασία ούτε ένας να απαντήσει παρά μόνο να μου στείλει προσωπικό μήνυμα μόνο ένα άτομο που έχει το ίδιο πρόβλημα αυτό μάλλον εσάς σαν κοινότητα δεν τιμά. Κατσε και σκέψου τι λες και θα καταλάβεις τι εννοώ . Σύγχρονη κοινωνία και αλληλοβοήθεια. Ας γελάσω
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Just_travel_everywhere είπε Φίλε μου το αν με τιμά αυτό που έγραψα ή όχι αυτό είναι δικό μου θέμα το ότι ολόκληρη κοινότητα 140 άτομα είδανε αυτό που έγραψα και δεν μπήκε στη διαδικασία ούτε ένας να απαντήσει παρά μόνο να μου στείλει προσωπικό μήνυμα μόνο ένα άτομο που έχει το ίδιο πρόβλημα αυτό μάλλον εσάς σαν κοινότητα δεν τιμά. Κατσε και σκέψου τι λες και θα καταλάβεις τι εννοώ . Σύγχρονη κοινωνία και αλληλοβοήθεια. Ας γελάσω Γράφει κάπου στο φοουμ ότι υποχρεωτικά θα βοηθήσει κάποιος;Μήπως έχεις μπερδέψει το φόρουμ με την φιλόπτωχο της γειτονιάς;
Just_travel_everywhere Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γράφει κάπου στο φοουμ ότι υποχρεωτικά θα βοηθήσει κάποιος;Μήπως έχεις μπερδέψει το φόρουμ με την φιλόπτωχο της γειτονιάς; Μάλλον εσύ μένεις σε καμιά σπηλιά από οτι φαίνεται και δεν έχεις Στοιχειώδες μορφωτικό επίπεδο για να καταλάβεις τα αυτονόητα. Η Ευγενεια είναι ένα χαρακτηριστικό υποτίθεται τους σύγχρονου κόσμου . Κάποιοι είναι απλά σαν εσένα . Κι αν δεν έχεις καμιά δουλειά πήγαινε να βρεις
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Just_travel_everywhere είπε Μάλλον εσύ μένεις σε καμιά σπηλιά από οτι φαίνεται και δεν έχεις Στοιχειώδες μορφωτικό επίπεδο για να καταλάβεις τα αυτονόητα. Η Ευγενεια είναι ένα χαρακτηριστικό υποτίθεται τους σύγχρονου κόσμου . Κάποιοι είναι απλά σαν εσένα . Κι αν δεν έχεις καμιά δουλειά πήγαινε να βρεις Μάλιστα.Αλλη μια επιβεβαίωση αυτού που έγραψα στην αρχή.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 22 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Φίλε μου το αν με τιμά αυτό που έγραψα ή όχι αυτό είναι δικό μου θέμα το ότι ολόκληρη κοινότητα 140 άτομα είδανε αυτό που έγραψα και δεν μπήκε στη διαδικασία ούτε ένας να απαντήσει παρά μόνο να μου στείλει προσωπικό μήνυμα μόνο ένα άτομο που έχει το ίδιο πρόβλημα αυτό μάλλον εσάς σαν κοινότητα δεν τιμά. Κατσε και σκέψου τι λες και θα καταλάβεις τι εννοώ . Σύγχρονη κοινωνία και αλληλοβοήθεια. Ας γελάσω Το να μην ξέρανε, και γι' αυτό δεν έγραψαν, παίζει σαν σενάριο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα