lilika1973 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Καλησπέρα! Έχω έντονη τριχόπτωση και δεν ξέρω τι να κάνω , δοκιμάσα σχεδόν τα πάντα ,έχω κάνει και ειδικές εξετάσεις για να δω αν μου μου λείπει καμία βιταμίνη και είναι όλα οκ. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι?
MikhailBakurin Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Όπως έλεγε ένας γεράκος κάποτε, το μόνο που σταματάει την τριχόπτωση, είναι το πάτωμα. 1
Petros Electron Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Καλησπερα. Κανονικά πρεπει να σε δει δερματολόγος, η μπορει να ειναι κατι το ορμονικο κτλπ. Εγω κανω θεραπεια με μινοξιδίλη και φιναστερίδη και εχω δει τεραστια διαφορα. Πρακτικά εχω μαλλιά απο εκει που δεν ειχα. Αλλα.. Πρεπει να σε δει γιατρος γιατι εισαι γυναικά απο οτι κατάλαβα και ενδεχομένως η φιναστερίδη να μην ειναι για εσενα και η μινοξιδιλη σε κάποιους εχει παρενέργειες. 2
Engimek Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 1 (το βασικότερο) Αν κάτι στη ζωή σου σε αγχώνει ή είσαι κάτω από πίεση. Απόβαλλέ το. 2. Δοκίμασε να παίρνεις βιταμίνη E. 3. Τρώγε μπανάνες. Πάνω από μια την ημέρα. Επίσης ακούγεται ότι κάποιοι έχουν δει αποτέλεσμα κάνοντας την μπανάνα πολτό βάζοντάς τη στα μαλλιά τους (δεν κάνω πλάκα) 4. Ξεπλένεις το κεφάλι πριν βγεις από το σπίτι (προαιρετικό). 1
Petros Electron Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Engimek είπε 1 (το βασικότερο) Αν κάτι στη ζωή σου σε αγχώνει ή είσαι κάτω από πίεση. Απόβαλλέ το. Δυστυχώς αυτες ειναι φημες.. Εχω δει ανθρώπους με πολυ πυκνά μαλλιά να ειναι μες το άγχος αλλα κανεις τους δεν εχασε ουτε "τρίχα".. Σίγουρα το αγχος δεν ειναι καλο πράγμα και δεν κανει καλο, αλλα δεν ειναι η αιτια της τριχόπτωσης. Σε εμας τους ανδρες το πρόβλημα ειναι συνήθως απο τις απότομες αλλαγές της τεστοστερόνης. Αυτη κυριως προκαλεί την τριχόπτωση μαζι φυσικά με τους κληρονομικούς παράγοντες και αλλοι λόγοι μπορεί να ειναι η έντονη ξηροδερμία και διαφορα αλλα δερματικα προβληματα.. Οι μπανανες εχουν κάλλιο το οποιο βοηθαει οπως και να προσλαμβάνει καποιος σίδηρο βοηθάει επίσης.. Αλλα με το να τρωει μπανάνες δεν νομίζω οτι θα λυθεί το πρόβλημα. Εγω παιρνω και βιταμίνη με κεράτινη για νυχια,μαλλιά και δερμα σαν συμπλήρωμα. Οπως και να εχει πρεπει να παει σε εναν δερματολόγο και να δει ποια ειναι η αιτια. Οτι και να λεμε εδω γιατροί δεν είμαστε. Εγω έγραψα τι με βοήθησε χωρις αυτο να σημαίνει οτι κάνει για όλους. Παντως η μινοξιδίλη εινα ευρέως γνωστή στο οτι βοηθάει. Καλο επισης ειναι να αποφύγει το σεσουάρ γιατι ταλαιπωρεί τα μαλλια και τις βαφες γιατι εχουν αμμωνία και αλλα χημικά συστατικά. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2023 από Petros Electron 1
evabb Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 52 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Καλησπερα. Κανονικά πρεπει να σε δει δερματολόγος, η μπορει να ειναι κατι το ορμονικο κτλπ. Εγω κανω θεραπεια με μινοξιδίλη και φιναστερίδη και εχω δει τεραστια διαφορα. Πρακτικά εχω μαλλιά απο εκει που δεν ειχα. Αλλα.. Πρεπει να σε δει γιατρος γιατι εισαι γυναικά απο οτι κατάλαβα και ενδεχομένως η φιναστερίδη να μην ειναι για εσενα και η μινοξιδιλη σε κάποιους εχει παρενέργειες. η μοναδικη σωστη απαντηση. Και οι γυναικες μπορουν να εχουν τριχοπτωση λογο τεστοστερονης. Ειναι πιο σπανιο σε σχεση με τους αντρες αλλα συμβαινει. Δερματολογος ειδικευμενος στα μαλλια αυριο κιολας. Μπορει να ειναι θυροειδης μπορει να ειναι πολλα. Απο κομμωτριες και ματζουνια δεν ειδε ποτε κανεις καμια διαφορα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις