logokrimenos Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Εχω ερθει στον τόπο που ψηφίζω και μολις θυμήθηκα ότι ξέχασα την ταυτότητα μ. Γίνεται με την ηλεκτρονική να ψηφίσω?
SabotazNic Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Εχω ερθει στον τόπο που ψηφίζω και μολις θυμήθηκα ότι ξέχασα την ταυτότητα μ. Γίνεται με την ηλεκτρονική να ψηφίσω? Μόνο αν έχουν αντίστοιχα και αυτοί την εφαρμογή για να σκαναρουν το qr (αν μπουν σε αυτήν την διαδικασία). Οπως και να έχει, πας και βλέπεις
GnsP Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Διάβασα ότι πρέπει να σου κρατήσουν και το κινητό κατά τη διάρκεια.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Ναι μπορεις, το κινητό το κρατάνε όπως και την ταυτότητα
Engimek Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 19 λεπτά πριν, Bitbit είπε χαχα. με ποια λογική το κρατάνε Κανονικά με το quick scan αποκτά αυτός που ελέγχει πρόσβαση στα στοιχεία σου από τη δική του συσκευή οπότε δεν χρειάζεται. Πιστεύω ότι θεωρούν τη διαδικασία του να σκανάρει ο δικαστικός αντιπρόσωπος κάθε φορά το QR χρονοβόρα οπότε θα απλώνουν τα κινητά των ψηφοφόρων στην έδρα με ανοιχτή την εφαρμογή. Πάντως γέλασα λίγο που το διάβασα και εγώ. Να σου κρατάνε το κινητό λες και δίνεις εξετάσεις ή ξερω γω είσαι τιμωρία 😄
GREGORYMO Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, logokrimenos είπε Εχω ερθει στον τόπο που ψηφίζω και μολις θυμήθηκα ότι ξέχασα την ταυτότητα μ. Γίνεται με την ηλεκτρονική να ψηφίσω? ΝΑΙ
fakiris31 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Εγώ πήγα με την εφαρμογη αλλά δεν δούλευε το σύστημα … τώρα πρέπει να βρω την ταυτότητα
ObeyWario! Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 https://www.ypes.gr/chrisimes-plirofories-gia-tis-vouleftikes-ekloges-tis-21is-maiou-2023/ Μπορείτε να ψηφίσετε με την αστυνομική ταυτότητα, το διαβατήριό σας, την άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων που έχουν εκδοθεί από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές Υπάρχουν και αυτές οι επιλογές 1
Nabuko Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 16 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Μπορείτε να ψηφίσετε με την αστυνομική ταυτότητα, το διαβατήριό σας, την άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων που έχουν εκδοθεί από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές Kαι όμως θα βρεθεί άνθρωπος που θα τα χει ξεχάσει όλα
txcellas Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, Nabuko είπε Kαι όμως θα βρεθεί άνθρωπος που θα τα χει ξεχάσει όλα Και αυτός ο άνθρωπος ψηφίζει... 1
esertas Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, txcellas είπε Και αυτός ο άνθρωπος ψηφίζει... Δεν θα ψηφίσει.
vjshadow Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Ψήφισα κανονικά με την ηλεκτρονική ταυτότητα. Έλεγξε το qr code και μου έδωσε τον φάκελο και τα ψηφοδέλτια. Το κινητό δεν το άφησα από τα χέρια μου σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. 2
kanesaxo Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 16 ώρες πριν, vjshadow είπε Ψήφισα κανονικά με την ηλεκτρονική ταυτότητα. Έλεγξε το qr code και μου έδωσε τον φάκελο και τα ψηφοδέλτια. Το κινητό δεν το άφησα από τα χέρια μου σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. το σκάναρε, επιβεβαίωσες και του έδωσες τον εξαψήφιο προς έλεγχο; Γιατι ακουσα απο αρκετους, πως απλά έβλεπαν το γκοβ σου και αφηνες το κινητο για να ψηφίσεις! (τπτ απ'τα 2 δε προβλέπεται) 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Στο εκλογικό όπου ήμουν εφορευτική επιτροπή, κανονικότατα έγινε η διαδικασία, με κωδικό που λάμβανε στην εφαρμογή ο χρήστης, ούτε κινητά κρατήθηκαν, ούτε τίποτε. Στο χέρι του κατόχου ήταν το κινητό διαρκώς, από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήμουν από τις 7 που ανοίξαμε, κάθισα μέχρι και την καταμέτρηση σταυρών και του τελευταίου κόμματος (ώρες αφότου οι κομματικοί είχαν φύγει), ήταν μια εξαιρετική διαδικασία, χάρη στην εμπειρότατη δικαστική και τη γραμματέα, που πραγματικά τους βγάζω το καπέλο. Πάρα πολλά νέα παιδιά, ελάχιστα με διαβατήρια, τα περισσότερα με τα κινητά τους. Ήταν ταχύτερο το να αφήσεις ταυτότητα (κυρίως γιατί ούτε οι εφορευτικές ούτε οι ψηφοφόροι ήταν εξοικειωμένοι με τη διαδικασία), αλλά για πρώτη εφαρμογή, υπό συνθήκες εθνικών, νομίζω ήταν πολύ πετυχημένη προσπάθεια. Προφανώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Σας λέω τι είδα, όχι φήμες. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα