Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, zestikios είπε

'Οχι σε αυτό το βήμα είμαστε.

Ααααα οπότε δεν είναι μέρες να ξέρεις αλλά εβδομάδες τουλάχιστον 3 με 4 και θα σου ζητήσει +1600€ πρέπει να κόψουν η δικηγόροι την αποχή από τα δικαστήρια. 

Επεξ/σία από MorcyGr
Δημοσ.

Μετά τα δικαστήρια η τράπεζα μας είπε πως θα πάρει κανα 10ήμερο για να βγει η εκταμίευση. 

Τα 1600 ευρώ για ποιο πράγμα είναι; δεν το γνώριζα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zestikios είπε

Μετά τα δικαστήρια η τράπεζα μας είπε πως θα πάρει κανα 10ήμερο για να βγει η εκταμίευση. 

Τα 1600 ευρώ για ποιο πράγμα είναι; δεν το γνώριζα.

Τα 1600 πάνε εδώ:

ΕΞΟΔΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΗΣ

ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΕΛΟΥ

ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, zestikios είπε

Χμμ κανείς δεν μας είπε τίποτα για αυτά. Αυριο θα τηλεφωνήσω τράπεζα να κράξω :D

Μέλος της οικογένειας το έμαθε την Παρασκευή, και του λένε την Δευτέρα πρέπει να είναι στον λογαριασμό 🤑 και τους λέει καλά που μου το είπατε να πάω να κόψω από το δέντρο 1570€.

46 λεπτά πριν, MorcyGr είπε

55 λεπτά πριν, zestikios είπε

Από την μέρα που θα γίνει το δικαστήριο υπολόγισε 3 μέρες τα διαδικαστικά από τους δικηγόρους της τράπεζας και μετά άλλες 2 με 3 εβδομάδες από εκεί ΠΆΕΙ ΔΥΠΑ, ΕΤΑ, και μετά εκταμίευση. Έτσι έχουν πει γιαυτό ρώτησα εάν το έχει περάσει κάποιος να μας πει. Είναι σωστά σαν χρόνος?

54 λεπτά πριν, zestikios είπε

Χμμ κανείς δεν μας είπε τίποτα για αυτά. Αυριο θα τηλεφωνήσω τράπεζα να κράξω :D

Ααααα βάλτε κ. Στέφανε και 200€~ για τον δικηγόρο σου που θα πρέπει να είναι μαζί σου! 

Δημοσ.
Στις 26/11/2023 στις 8:11 ΜΜ, zestikios είπε

Από Απρίλιο που πήραμε την προέγκριση, πριν 1 βδομάδα πήγαμε και τα τελευταια χαρτιά στην τράπεζα και εντός λίγων ημερών/βδομάδων αναμένουμε την εκταμίευση του δανείου.

Πόσο καιρό σου πήρε η μεταγραφή στο κτηματολόγιο;

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Giannismg9 είπε

Δεν είναι το ίδιο παντού πάει με την περιοχή! Αν και έχουν κάνει συμφωνία κτηματολόγιο - υπουργείο - ΔΥΠΑ τα του σπίτι μου να έχουν προτεραιότητα. Εμείς το είχαμε σε 6 μέρες αλλά ξέρω και περίπτωση 2 μήνες! 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, MorcyGr είπε

Δεν είναι το ίδιο παντού πάει με την περιοχή! Αν και έχουν κάνει συμφωνία κτηματολόγιο - υπουργείο - ΔΥΠΑ τα του σπίτι μου να έχουν προτεραιότητα. Εμείς το είχαμε σε 6 μέρες αλλά ξέρω και περίπτωση 2 μήνες! 

Εγώ είμαι με κτηματολόγιο Χαλανδρίου αλλά δε το έχουμε καταθέσει ακόμα, σε ποιό είσαι εσύ; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giannismg9 είπε

Εγώ είμαι με κτηματολόγιο Χαλανδρίου αλλά δε το έχουμε καταθέσει ακόμα, σε ποιό είσαι εσύ; 

Ηρακλείου - Νέας Ιωνίας 

@zestikios μας ενημέρωσαν σήμερα ότι έγινε η εκταμίευση! 

Δημοσ.
Στις 28/11/2023 στις 1:11 ΠΜ, Giannismg9 είπε

καμιά 10 μέρες

Στις 28/11/2023 στις 2:49 ΜΜ, MorcyGr είπε

Ηρακλείου - Νέας Ιωνίας 

@zestikios μας ενημέρωσαν σήμερα ότι έγινε η εκταμίευση! 

Άντε με το καλό! Μίλησα με τράπεζα και μας ενημέρωσαν για το 1600αρι...

Δημοσ.
15 ώρες πριν, zestikios είπε

Άντε με το καλό! Μίλησα με τράπεζα και μας ενημέρωσαν για το 1600αρι...

Ευχαριστώ πολύ! Αντε και στα δικά σας! 😁

-

Πάντος θέλω να πω τώρα που τελείωσε, ότι το πρόγραμμα είναι για άτομα - ζευγάρια που είχαν στην άκρη το λιγότερο 20κ€ ή από οικογένεια βοήθεια. Οπότε εάν γίνει δεύτερος γύρος και το διαβάσει κάποιος να ξέρει. 

Τι σου είπαν από την τράπεζα? 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, MorcyGr είπε

Ευχαριστώ πολύ! Αντε και στα δικά σας! 😁

-

Πάντος θέλω να πω τώρα που τελείωσε, ότι το πρόγραμμα είναι για άτομα - ζευγάρια που είχαν στην άκρη το λιγότερο 20κ€ ή από οικογένεια βοήθεια. Οπότε εάν γίνει δεύτερος γύρος και το διαβάσει κάποιος να ξέρει. 

Τι σου είπαν από την τράπεζα? 

Υπογράψαμε κάτι χαρτούρες πάλι, θα μιλήσουν τώρα λεει οι δικηγόροι μας μεταξύ τους ώστε να πάνε στα δικαστήρια κλπ. Βέβαια τώρα με την απεργία τους δεν ξέρω πόσο θα πάρει αυτό. 

Το μεγάλο θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν σπίτια στα δεδομένα που ζητάει το πρόγραμμα. Εμείς σταθήκαμε απείρως τυχεροί και βρήκαμε αυτό που βρήκαμε. Οι τιμές έχουν ξεφύγει και αν δεν αλλάξουν τα κριτήρια και 2ος γύρος να γίνει, πάλι τα ίδια προβλήματα θα αντιμετωπίσουν όσοι προσπαθήσουν. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zestikios είπε

Υπογράψαμε κάτι χαρτούρες πάλι, θα μιλήσουν τώρα λεει οι δικηγόροι μας μεταξύ τους ώστε να πάνε στα δικαστήρια κλπ. Βέβαια τώρα με την απεργία τους δεν ξέρω πόσο θα πάρει αυτό. 

Το μεγάλο θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν σπίτια στα δεδομένα που ζητάει το πρόγραμμα. Εμείς σταθήκαμε απείρως τυχεροί και βρήκαμε αυτό που βρήκαμε. Οι τιμές έχουν ξεφύγει και αν δεν αλλάξουν τα κριτήρια και 2ος γύρος να γίνει, πάλι τα ίδια προβλήματα θα αντιμετωπίσουν όσοι προσπαθήσουν. 

Μα και τα κριτήρια επιλογής να αλλάξουν δεν υπάρχουν τα λεφτά! Όταν θα θέλεις να έχεις 30 και 40 χιλιάδες σε μετρητά εκεί δεν μιλάμε για άτομα που τα βοηθάς να βρουν σπίτι. Εκεί μιλάμε για απλή επιχορήγηση επιτοκίου, και όχι για νεα ζευγάρια! Μην το πούμε ούτε του παπά! Και εμείς το ίδιο!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 26/11/2023 στις 8:46 ΜΜ, MorcyGr είπε

Τα 1600 πάνε εδώ:

ΕΞΟΔΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΗΣ

ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΕΛΟΥ

ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Θα θέλατε να μου εξηγήσετε για τα 1600? 

1)Έξοδα φακέλου τι εννοείτε? Τον Φάκελο για το υποθηκοφυλακείο?

2) είναι τα έξοδα του συμβολαιογράφου μέσα σε αυτό το ποσό των 1600€?

3) είναι μέσα στα έξοδα των 1600 η παράσταση του δικηγόρου στο δικαστήριο για την προσγείωση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...