sapap1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Ναι αυτο ειναι μαλλον το προβλημα, για καποιο λογο δεν μου εμφανιζει τα link στις εκτυπωσεις...
ALIEN-3- Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 56 λεπτά πριν, sapap1 είπε Ναι αυτο ειναι μαλλον το προβλημα, για καποιο λογο δεν μου εμφανιζει τα link στις εκτυπωσεις... Εγώ το έκανα με printscreen και τα δέχτηκαν κανονικά.
sapap1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Μαλλον ετσι θα το κανω, και βλεπουμε. Eυχαριστω πολυ, guys
Aggeluska Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 θα ηθελα και εγω να ρωτησω κατι αν καποιος γνωρίζει το εξής: Λεει οτι πρεπει να εχουμε τα εκκαθαριστικα των τελευταιων 2 ετων. Αυτο σημαινει του 2022, 2021? ή 2021 και 2020? ρωταω επειδη ακομα δεν εχω κανει φορολογικη δηλωση για φετος (Δεν εχουν ληξει ακομα οι προθεσμιες), οποτε πρακτικα τα τελευταια 2 εκκαθαριστικα που εχω ειναι 2021 και 2020. Μπορω να παω με αυτα; ή πρεπει να υποβαλλω την φετινη φορολογικη και μετα να παω στην τραπεζα με του 2022, 2021?
ilias-k Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Στις 25/5/2023 στις 3:15 ΜΜ, fakiris31 είπε Αν ο εκτιμητής το εκτίμηση λιγότερο από αυτό που θα αγοράσεις θα δώσει 90% της εκτίμησης αν το εκτίμηση περισσότερο από την τιμη αγοράς θα δώσει 90% από την τιμη αγοράς Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι το ακίνητο προσημειώνεται στο 120% του ποσού του δανείου. Για να πάρει δηλαδή κάποιος 100.000€ δάνειο, θα πρέπει ο εκτιμητής να εκτιμήσει την αξία του ακινήτου από 120.000€ κ πάνω. Αυτό σημαίνει οτι αν ο εκτιμητής το εκτιμήσει λιγότερο από την τιμή αγοράς, θα δώσει το 83% της εκτίμησης (Τα 100.000€ είναι το 83% του 120.000€) και όχι το 90%.
tomhalm Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 καλησπέρα, μήπως υπάρχει καποιος να μου πει ποσό χρόνο έκανε το ΕΑΤ να του εγκρίνει ή όχι το ποσό που ζήτησε;
MorcyGr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Στις 12/6/2023 στις 9:55 ΜΜ, Aggeluska είπε θα ηθελα και εγω να ρωτησω κατι αν καποιος γνωρίζει το εξής: Λεει οτι πρεπει να εχουμε τα εκκαθαριστικα των τελευταιων 2 ετων. Αυτο σημαινει του 2022, 2021? ή 2021 και 2020? ρωταω επειδη ακομα δεν εχω κανει φορολογικη δηλωση για φετος (Δεν εχουν ληξει ακομα οι προθεσμιες), οποτε πρακτικα τα τελευταια 2 εκκαθαριστικα που εχω ειναι 2021 και 2020. Μπορω να παω με αυτα; ή πρεπει να υποβαλλω την φετινη φορολογικη και μετα να παω στην τραπεζα με του 2022, 2021? Πήγαινε με αυτές που έχεις 21' 20', μπορεί να σου ζητήσουν και την καινούργια αλλά δεν νομίζω Στις 15/6/2023 στις 7:08 ΜΜ, tomhalm είπε καλησπέρα, μήπως υπάρχει καποιος να μου πει ποσό χρόνο έκανε το ΕΑΤ να του εγκρίνει ή όχι το ποσό που ζήτησε; Από την ημέρα που έκανε ένας φίλος μου την αίτηση στην τράπεζα έκανε 1 μήνα μέχρι να βγει η απόφαση από την ΕΑΤ (με όλα τα στάδια ενδιάμεσα)
giwrgos_777 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Στις 15/6/2023 στις 7:08 ΜΜ, tomhalm είπε καλησπέρα, μήπως υπάρχει καποιος να μου πει ποσό χρόνο έκανε το ΕΑΤ να του εγκρίνει ή όχι το ποσό που ζήτησε; Και εγω θα ηθελα να μαθω. Στις 16/6/2023 στις 9:25 ΜΜ, MorcyGr είπε Πήγαινε με αυτές που έχεις 21' 20', μπορεί να σου ζητήσουν και την καινούργια αλλά δεν νομίζω Από την ημέρα που έκανε ένας φίλος μου την αίτηση στην τράπεζα έκανε 1 μήνα μέχρι να βγει η απόφαση από την ΕΑΤ (με όλα τα στάδια ενδιάμεσα) Τι εννοεις φιλε μου αποφαση της ΕΑΤ;
MorcyGr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, giwrgos_777 είπε Και εγω θα ηθελα να μαθω. Τι εννοεις φιλε μου αποφαση της ΕΑΤ; Είναι το στάδιο που η τράπεζα έχει στείλει τα στοιχεία του ακινήτου την ΕΑΤ και το ποσό που θέλετε, και απαντά θετικά ότι έχετε μπει στο πρόγραμμα και έχει κλειδώσει το budget του προγράμματος για την αίτηση. Το επόμενο βήμα είναι τεχνικός και νομικός έλεγχος από την τράπεζα του ακινήτου. Επόμενο βήμα είναι τα συμβόλαια.
giwrgos_777 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, MorcyGr είπε Είναι το στάδιο που η τράπεζα έχει στείλει τα στοιχεία του ακινήτου την ΕΑΤ και το ποσό που θέλετε, και απαντά θετικά ότι έχετε μπει στο πρόγραμμα και έχει κλειδώσει το budget του προγράμματος για την αίτηση. Το επόμενο βήμα είναι τεχνικός και νομικός έλεγχος από την τράπεζα του ακινήτου. Επόμενο βήμα είναι τα συμβόλαια. Εμεις ειμαστε στο σταδιο του ελεγχου,παρολαυτα δεν μας ανεφερε τιποτα για δεσμευση ποσου.Ειναι κανα 2 σημεια που εχουμε κενα και δεν γινανε οπως την περιγραφη της διαδικασιας αλλα μας λενε απο την τραπεζα οτι συνεχιζουμε και απλα περιμενουμε..
MorcyGr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, giwrgos_777 είπε Εμεις ειμαστε στο σταδιο του ελεγχου,παρολαυτα δεν μας ανεφερε τιποτα για δεσμευση ποσου.Ειναι κανα 2 σημεια που εχουμε κενα και δεν γινανε οπως την περιγραφη της διαδικασιας αλλα μας λενε απο την τραπεζα οτι συνεχιζουμε και απλα περιμενουμε.. Έχεις βάλει τα λεφτά στην τράπεζα για τον τεχνικό-νομικό έλεγχο? Εάν ναι τότε έχεις πάρει την έγκριση της ΕΑΤ. Από την μέρα που ήρθε το οκ από την ΕΑΤ έχεις 6 μήνες να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, συμβόλαιά και τέτοια.
giwrgos_777 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 12 λεπτά πριν, MorcyGr είπε Έχεις βάλει τα λεφτά στην τράπεζα για τον τεχνικό-νομικό έλεγχο? Εάν ναι τότε έχεις πάρει την έγκριση της ΕΑΤ. Από την μέρα που ήρθε το οκ από την ΕΑΤ έχεις 6 μήνες να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, συμβόλαιά και τέτοια. Δεν εχω καταλαβει τον ρολο της Δυπα και της Εατ.Δηλαδη αν περασει απο ελεγχο το σπιτι κανω συμβολαιο;ακουγεται πως να το πω δεν ξερω..Ποτε θα μαθουμε τα αποτελεσματα μηπως ξερεις;
MorcyGr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, giwrgos_777 είπε Δεν εχω καταλαβει τον ρολο της Δυπα και της Εατ.Δηλαδη αν περασει απο ελεγχο το σπιτι κανω συμβολαιο;ακουγεται πως να το πω δεν ξερω..Ποτε θα μαθουμε τα αποτελεσματα μηπως ξερεις; Συνοπτική Διαδικασία Συμμετοχής στο Πρόγραμμα 1. Προσκόμιση απαιτούμενων δικαιολογητικών από τον δικαιούχο στο Κατάστημα και Υποβολή αίτησης δανείου 2. Αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας και κριτηρίων επιλεξιμότητας δικαιούχου (εντός εξήντα (60) ημερών από την υποβολή της αίτησης δανειοδότησης) 3. Γνωστοποίηση αποτελέσματος αξιολόγησης στον δικαιούχο 4. Προσκόμιση εγγράφων νομικού & τεχνικού ελέγχου από τον δικαιούχο, ενημέρωση στοιχείων και τιμής αγοράς ακινήτου (εντός προθεσμίας εξήντα (60) ημερών από την ημερομηνία προέγκρισης του δανείου) 5. Αποστολή στοιχείων στην Ε.Α.Τ. από την Τράπεζα, διενέργεια ελέγχων, δέσμευση κονδυλίων και αποστολή ενημέρωσης για το αποτέλεσμα των ελέγχων & την ημερομηνία ένταξης στο Πρόγραμμα (έγκριση Ε.Α.Τ.) 6. Διενέργεια νομικού & τεχνικού ελέγχου από την Τράπεζα (εντός εξήντα (60) ημερών από την ημερομηνία ένταξης στο Πρόγραμμα ή εκατόν είκοσι (120) ημερών σε περίπτωση προσκόμισης στοιχείων/δικαιολογητικών άλλου ακινήτου) 7. Προσκόμιση μεταγεγραμμένου συμβολαίου /οριστική έγκριση δανείου/υπογραφή δανειακής σύμβασης (εντός έξι (6) μηνών από την έγκριση της Ε.Α.Τ) 8. Υποβολή στοιχείων δανειακής σύμβασης στην Ε.Α.Τ από την Τράπεζα και λήψη έγκρισης 9. Προσημείωση ακινήτου 10. Υποβολή αιτήματος εκταμίευσης στην Ε.Α.Τ από την Τράπεζα και λήψη έγκρισης 11. Εκταμίευση δανείου (εντός έξι (6) μηνών από την έγκριση της Ε.Α.Τ με δυνατότητα παράτασης 2 επιπλέον μηνών, εφόσον η αίτηση εγγραφής προσημείωσης έχει υποβληθεί εντός έξι (6) μηνών από την έγκριση της Ε.Α.Τ ) και ενημέρωση της Ε.Α.Τ για την ημερομηνία ολοκλήρωσης της. Εάν είσαι στο στάδιο 6 όπως βλέπεις έχεις πάρει την έγκριση της ΕΑΤ(στάδιο 5) και μετά κάνεις τα χαρτιά (στάδιο 7) 2
giwrgos_777 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δηλαδη ελεγχους τους κανει η τραπεζα και ανακοινωνει στη εατ τα αποτελεσματα.Για να δουμε
MorcyGr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, giwrgos_777 είπε Δηλαδη ελεγχους τους κανει η τραπεζα και ανακοινωνει στη εατ τα αποτελεσματα.Για να δουμε Ουσιαστικά ναι, απλά καλό θα ήταν να ρωτήσεις ποτέ πήρες την έγκριση της ΕΑΤ (στάδιο 5) για να ξέρεις πού βρίσκεσαι από χρόνους. Γιατί άμα μπλέξεις σε σπίτι που θέλει διόρθωση στα τετραγωνικά Κτηματολόγιο και τέτοια, εύκολα βγαίνουν εκτός χρονοδιάγραμμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα