savvinio82 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Στο καπάκι βανζινης έχει αυτές τις ενδείξεις. Δε μπορώ να τις ερμηνεύσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Σε όλους τους τύπους αυτοκινήτου, κοιτάς αυτό που λέει για τις μπροστινές Ρόδες, είτε λίγο είτε πολυ φορτωμένο. Αν έχεις κάποιο hatchback κοιτάς τι λέει κάτω από τις πίσω ρόδες αυτού, αν έχεις sedan κοιτάς αντίστοιχα. Κάτω κάτω είναι η πίεση για τη ρεζέρβα, είτε σε hatchback είτε σε sedan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvinio82 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Γιατί έχει 3 στήλες; με μπερδεύει κ. Η φώτο που έχει με το αμάξι με 4 ρόδες και δίπλα με τις 2 πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Αριστερη στηλη αριθμος επιβατων 2 στηλη πιεση μπροστινων ελαστικων σε bar-psi 3 στηλη πιεση πισω ελαστικων σε χατσμπακ 4 στηλη πιεση πισω ελαστικων σε σενταν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, savvinio82 είπε Γιατί έχει 3 στήλες; με μπερδεύει κ. Η φώτο που έχει με το αμάξι με 4 ρόδες και δίπλα με τις 2 πίσω Το απάντησε παραπάνω ο κύριος. Δείτε πιο προσεκτικά την ουρά σε κάθε σχήμα : το ένα αφορά σε σενταν και το άλλο σε hatchback. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvinio82 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Οκ. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1η γραμμη αφορα την πιεση ελαστικων σε αυτοκινητο με 3 ατομα μεσα και βαλιτσες Η 2η γραμμη γεματο αυτοκινητο με 5 ατομα και βαλιτσες. Η 3η γραμμη αφορα την πιεση που πρεπει να εχει η ρεζερβα. Για τις στηλες ισχυει οτι ειπωθηκε. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2023 από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvinio82 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Εγώ ρε παιδιά γιαυτό μπερδεύτηκα. Αφού έχω hatcback.τι μου μοστράρει πληροφορίες για σεντάν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 23 λεπτά πριν, savvinio82 είπε Εγώ ρε παιδιά γιαυτό μπερδεύτηκα. Αφού έχω hatcback.τι μου μοστράρει πληροφορίες για σεντάν.. Γιατί προφανώς το ταμπελακι εκτυπώνεται ως κοινό, για διάφορα μοντέλα της εταιρείας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvinio82 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Και αντικειμενικά το εικονίδια σεντάν με χατσμπακ. Δεν είναι κ ιδιαίτερα ξακαθαρα το ποιο είναι τι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Μια χαρά ξεκάθαρες είναι όλες οι πληροφορίες στο ταμπελακι, σε κάποιον που ξέρει τι αυτοκίνητο έχει και τι κοιτάει. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2023 από _Biohazard_ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sellsoap Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Στις 20/5/2023 στις 9:46 ΠΜ, savvinio82 είπε Εγώ ρε παιδιά γιαυτό μπερδεύτηκα. Αφού έχω hatcback.τι μου μοστράρει πληροφορίες για σεντάν.. κατι που λεγεται οικονομιες κλιμακας το εχεις ακουσει? γι αυτό....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Υπόψιν ότι το ταμπελάκι σου δίνει πιέσεις τόσο σε bar (π.χ. 2,3) όσο και σε PSI (π.χ. 33), με μία κάθετο ( / ) ανάμεσα. Στη χώρα μας τα PSI είναι πολύ πιο συνηθισμένα. Συνήθως τα μανόμετρα έχουν ενδείξεις και για τα δύο (ή αν είναι ηλεκτρονικά, ρυθμίζονται ως προς το «τι» θέλεις να δείξουν), αλλά πάντως μη προσπαθήσεις να βάλεις 33 bar (!) στον μπροστά άξονα. Φαντάζομαι θα το καταλάβεις πριν γίνει μπαμ και εκτοξευτείς μαζί με το μανόμετρο στο δίπλα δήμο (ή θα 'χει το μηχάνημα κάποια ασφάλεια, ή απλά δε θα μπορεί να βάλει τόσο), αλλά όπως και να 'χει να'χεις στο νου σου ότι δουλεύεις τα «δεξιά» νούμερα... Στις 20/5/2023 στις 10:32 ΠΜ, savvinio82 είπε Και αντικειμενικά το εικονίδια σεντάν με χατσμπακ. Δεν είναι κ ιδιαίτερα ξακαθαρα το ποιο είναι τι... Το να μπερδέψεις sedan με hatchback είτε στο εικονίδιο, ή στο δρόμο, δεν είναι καθόλου εύκολο, εκτός κι αν αγόρασες το αμάξι τυχαία και όντως δε ξέρεις τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις. Όμως για το μέσο οδηγό είναι τρομερά ξεκάθαρο «τι είναι τι». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Haldol είπε Το να μπερδέψεις sedan με hatchback είτε στο εικονίδιο, ή στο δρόμο, δεν είναι καθόλου εύκολο, εκτός κι αν αγόρασες το αμάξι τυχαία και όντως δε ξέρεις τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις. Όμως για το μέσο οδηγό είναι τρομερά ξεκάθαρο «τι είναι τι». Εκτός αν δεν έχεις δει ποτέ το αμάξι σου απο το πλάι.Ισως να υπάρχει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvinio82 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Ξέρω ότι έχω hatcback.δεν είμαι τόσο ταγάρι. Στα εικονίδια ποιο είναι σεντάν κ ποιο χατσμπακ δε κατάλαβα αρχικα.. Τώρα οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα