JcD Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 9 hours ago, Neptu said: Μιας και είχε αναφερθεί η peerberry η οποία όντως θεωρείται από τις αξιόπιστες πλατφόρμες του είδους, έκανα μια κατάθεση. Το κακό είναι ότι τα δάνεια έχουν μεγάλη διάρκεια. Εγώ προσπαθώ να παίζω μέχρι 3μηνα άντε 6μηνα. Οπότε στην peerberry κοιτάω για 12μηνα. ΚΑι έχω παρατηρήσει ότι μόλις εμφανίζονται τα 12μηνα, εξαφανίζονται αμέσως, Δε θέλω να είμαι για μεγάλο διάστημα εκτεθειμένος σε p2p. Για την esketit, αυτό που λένε και αρκετοι σε σχόλια, δεν έχει καθόλου δάνεια σε primary market. Τον τελευταίο μήνα που κοιτάω δεν έχω δει κάτι. Έχεις ρίξει μεγάλο κεφάλαιο σε p2p εκτός αν αυτό είναι μικρό αναλογικά με αυτά που επενδύεις συνολικά. Πολλοί προτείνουν να παίζουμε στο 10-20% των κεφαλαίων που επενδύουμε, λόγω αυξημένου ρίσκου. Φίλε μου μέχρι πριν κάνα χρόνο ήταν όλα short term, προφανώς η εταιρία έφτιαξε όνομα και τα short εξανεμίζονται μεταξύ 9-11 το πρωί που είμαστε όλοι stand by μπας και αρπάξουμε κανένα, τώρα η κατανομή μου είναι όπως στην φώτο από κάτω. Πρόχειρα στο κεφάλι μου, συνολικά οι peer to peer επενδύσεις μου είναι περίπου στο 20% των συνολικών.
Doubt Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Όταν "χάθηκαν" τα μικρής διάρκειας σταμάτησα να ασχολούμαι, καλή η εμπειρία μου πάντως.
Neptu Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 5 ώρες πριν, JcD είπε Φίλε μου μέχρι πριν κάνα χρόνο ήταν όλα short term, προφανώς η εταιρία έφτιαξε όνομα και τα short εξανεμίζονται μεταξύ 9-11 το πρωί που είμαστε όλοι stand by μπας και αρπάξουμε κανένα, τώρα η κατανομή μου είναι όπως στην φώτο από κάτω. Πρόχειρα στο κεφάλι μου, συνολικά οι peer to peer επενδύσεις μου είναι περίπου στο 20% των συνολικών. 4 ώρες πριν, Doubt είπε Όταν "χάθηκαν" τα μικρής διάρκειας σταμάτησα να ασχολούμαι, καλή η εμπειρία μου πάντως. Αυτή τη στιγμή βρίσκεις άνετα 24μηνα σε Real estate. Σε 24μηνα δεν υπάρχει περίπτωση να επενδύσω, πολύ περισσότερο σε p2p. Ποιος ζει ποιος πεθαίνει.... Βλέπω 12μηνα, πάω να στείλω έμβασμα και μέχρι να φτάσουν τα χρήματα (2 μέρες) είχαν εξαφανιστεί. Μπαίνω μετά από 3-4 μέρες τυχαία και βλέπω 12μηνα. Επενδύω καπάκι και την επόμενη μέρα είχαν εξαφανιστεί. 12μηνα δάνεια δε μένουν πάνω από 2-3 μέρες. Και αυτή τη στιγμή που γράφω διαθέσιμα είναι μόνο 24μηνα. Πιστεύω πάντως σε real estate είναι πιο σίγουρη επιλογή από τα short term, αλλά είναι μεγάλο το διάστημα. εντωμεταξυ έχουμε 2 θέματα που συζητάμε για τα ίδια πράγματα. 1
JcD Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 5 minutes ago, Neptu said: Αυτή τη στιγμή βρίσκεις άνετα 24μηνα σε Real estate. Σε 24μηνα δεν υπάρχει περίπτωση να επενδύσω, πολύ περισσότερο σε p2p. Ποιος ζει ποιος πεθαίνει.... Βλέπω 12μηνα, πάω να στείλω έμβασμα και μέχρι να φτάσουν τα χρήματα (2 μέρες) είχαν εξαφανιστεί. Μπαίνω μετά από 3-4 μέρες τυχαία και βλέπω 12μηνα. Επενδύω καπάκι και την επόμενη μέρα είχαν εξαφανιστεί. 12μηνα δάνεια δε μένουν πάνω από 2-3 μέρες. Και αυτή τη στιγμή που γράφω διαθέσιμα είναι μόνο 24μηνα. Πιστεύω πάντως σε real estate είναι πιο σίγουρη επιλογή από τα short term, αλλά είναι μεγάλο το διάστημα. εντωμεταξυ έχουμε 2 θέματα που συζητάμε για τα ίδια πράγματα. 2 μέρες δεν παίζει φίλε μου, αν θέλεις short term κάθεσαι καθημερινά μεταξύ 9-11 με το κινητό στο χέρι και κάνεις refresh 😂 Επίσης φτιάξε το αυτόματο σύστημα να επενδύει στα short term, κάτι μαζεύει και αυτό.
Arkin Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Σοβαρά υπάρχει κόσμος που ασχολείται με freedom24? Και βλέπω κάποια καναλάκια το προωθούν και μέσω YouTube. Να δω ποιος θα καλύψει τα χρήματα που θα χαθούν αργότερα από τον κόσμο που δεν γνωρίζει και θα την πατήσει. Προσοχή παιδιά. 3
gbras Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου On 04/03/2025 at 13:01, Arkin said: Σοβαρά υπάρχει κόσμος που ασχολείται με freedom24? Και βλέπω κάποια καναλάκια το προωθούν και μέσω YouTube. Να δω ποιος θα καλύψει τα χρήματα που θα χαθούν αργότερα από τον κόσμο που δεν γνωρίζει και θα την πατήσει. Προσοχή παιδιά. Μεχρι 20000 δεν ειναι ασφαλισμενα;
Neptu Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Στις 4/3/2025 στις 12:21 ΜΜ, JcD είπε 2 μέρες δεν παίζει φίλε μου, αν θέλεις short term κάθεσαι καθημερινά μεταξύ 9-11 με το κινητό στο χέρι και κάνεις refresh 😂 Επίσης φτιάξε το αυτόματο σύστημα να επενδύει στα short term, κάτι μαζεύει και αυτό. μιας και ασχολείσαι με την συγκεκριμένη, μου κάνει εντύπωση που βγαίνουν μερικά δάνεια 12μηνα και εξαφανίζονται αμέσως. Προφανώς τα προτιμούν σε σχέση με τα 24μηνα. Η απορία μου ειναι, όντως έχει καλυφθεί το ποσό ή για κάποιο λόγο αποσύρονται; Βλέπεις ότι υπάρχει αρκετό υπόλοιπο για επένδυση και σε μια στιγμή έχουν εξαφανιστεί. Αυτή τη στιγμή που γράφω το ποστ έχει 2 12μηνα real estate στο 8% (με 12,000€ και 14,000€ υπόλοιπο). Ε μέχρι το απόγευμα, στη χειρότερη μέχρι αύριο το πρωί δε θα υπάρχουν. Αυτό που λες πάντως ισχύει. Αν μπαίνεις συχνά (παλιά δε το έκανα) βρίσκεις 12μηνα, 1
Doubt Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, Neptu είπε όντως έχει καλυφθεί το ποσό ή για κάποιο λόγο αποσύρονται; Βλέπεις ότι υπάρχει αρκετό υπόλοιπο για επένδυση και σε μια στιγμή έχουν εξαφανιστεί Κυκλοφορεί πολύ "μαύρο" χρήμα, μη σου φαίνεται περίεργο.
Neptu Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Doubt είπε Κυκλοφορεί πολύ "μαύρο" χρήμα, μη σου φαίνεται περίεργο. περισσότερο ρωτάω μη παίζει κάτι με την πλατφόρμα, δε ξέρω, για κάποιο λόγο τα αφαιρεί. Επεξ/σία 17 Μαρτίου από Neptu
JcD Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 39 minutes ago, Neptu said: μιας και ασχολείσαι με την συγκεκριμένη, μου κάνει εντύπωση που βγαίνουν μερικά δάνεια 12μηνα και εξαφανίζονται αμέσως. Προφανώς τα προτιμούν σε σχέση με τα 24μηνα. Η απορία μου ειναι, όντως έχει καλυφθεί το ποσό ή για κάποιο λόγο αποσύρονται; Βλέπεις ότι υπάρχει αρκετό υπόλοιπο για επένδυση και σε μια στιγμή έχουν εξαφανιστεί. Αυτή τη στιγμή που γράφω το ποστ έχει 2 12μηνα real estate στο 8% (με 12,000€ και 14,000€ υπόλοιπο). Ε μέχρι το απόγευμα, στη χειρότερη μέχρι αύριο το πρωί δε θα υπάρχουν. Αυτό που λες πάντως ισχύει. Αν μπαίνεις συχνά (παλιά δε το έκανα) βρίσκεις 12μηνα, Τα είδα το πρωί και έβαλα 2 χιλιάρικα που είχαν μείνει από short term, εξαφανίζονται γιατί τα παίρνουμε όσοι είχαμε 95% short και πέσαμε στο 18% σήμερα εγώ προσωπικά, απίστευτο cash drag η peerberry κάτι που δείχνει βέβαια και την εμπιστοσύνη του κόσμου αφού τα δάνεια γίνονται ανάρπαστα! Να πούμε βέβαια ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν πέρυσι όταν αποφάσισε η πολωνία να περιορίσει το peer to peer ένεκα κάποια δικαστικής διαμάχης με κάτι απατεώνες του κλάδου, δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε γίνει αλλά η πολωνία έδινε πολύ πράμα από short term.
Neptu Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, JcD είπε Τα είδα το πρωί και έβαλα 2 χιλιάρικα που είχαν μείνει από short term, εξαφανίζονται γιατί τα παίρνουμε όσοι είχαμε 95% short και πέσαμε στο 18% σήμερα εγώ προσωπικά, απίστευτο cash drag η peerberry κάτι που δείχνει βέβαια και την εμπιστοσύνη του κόσμου αφού τα δάνεια γίνονται ανάρπαστα! Να πούμε βέβαια ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν πέρυσι όταν αποφάσισε η πολωνία να περιορίσει το peer to peer ένεκα κάποια δικαστικής διαμάχης με κάτι απατεώνες του κλάδου, δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε γίνει αλλά η πολωνία έδινε πολύ πράμα από short term. τόσο καιρό πάντως εγώ βλέπω μόνο real estate 24μηνα άντε και μερικά 12 μηνα από Λιθουανία. Δεν υπάρχει και κάτι άλλο. Τώρα και να υπάρχει, δεν έχω χρήμα να ρίξω αυτό το μήνα. Θα δούμε στη συνέχεια, θα παρακολουθώ
JcD Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 2 minutes ago, Neptu said: τόσο καιρό πάντως εγώ βλέπω μόνο real estate 24μηνα άντε και μερικά 12 μηνα από Λιθουανία. Δεν υπάρχει και κάτι άλλο. Τώρα και να υπάρχει, δεν έχω χρήμα να ρίξω αυτό το μήνα. Θα δούμε στη συνέχεια, θα παρακολουθώ Φίλε μου τα short που βλέπω τελευταία είναι από αφρική μεριά και πολύ μικρά σε ποσά, 14 ευρώ κλπ, εξαφανίζονται δε σε δευτερόλεπτα, ειλικρινά δεν ξέρω τι παίζει, πιθανός ο αυτόματος αλγόριθμος επενδύσεων της πλατφόρμας βελτιώθηκε τόσο που μοιράζει από ελάχιστα short κάθε μέρα σε όλους όσους τα έχουν βάλει στον αυτόματο διοτι από τα δικά μου χρήματα που βλέπω και μένουν πίσω συνήθως καπου 500 ευρώ μπαίνουν αυτόματα σε short κάθε φορά, χειροκίνητα πλέον πρέπει να κάνεις αγώνα για να τα καταφέρεις κι εγώ δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ, τα ετήσια είναι καλά παντως εκτός κι αν θεωρείς ότι θα χρειαστείς τα χρήματα μέσα στον επόμενο χρόνο, σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερα να πας προς robocash που έχει και δευτερογενή αγορα, μπορείς δλδ να πουλήσεις τα δάνεια σου σε άλλους χρήστες αν θέλεις, δεν είχα κανένα παράπονο και από την robo και επίσης θέλω να εξαίρω την εξυπηρέτηση πελατών της esketit οι οποίοι μου έβγαλαν εκτός την τηλεφωνική/sms επιβεβαίωση για να τραβήξω πίσω χρήματα όταν είχα πρόβλημα μεταξύ Ρωσίας-Ελλάδας με τα τηλέφωνα και όλες αυτές τις ιστορίες, οι τρεις αυτές εταιρίες δεν παίζονται!
Neptu Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 12 λεπτά πριν, JcD είπε εκτός κι αν θεωρείς ότι θα χρειαστείς τα χρήματα μέσα στον επόμενο χρόνο, σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερα να πας προς robocash που έχει και δευτερογενή αγορα Δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Βάζω χρήματα που δε θα τα χρειαστώ. Το σκεπτικό μου είναι άλλο. Επειδή θεωρώ το p2p αρκετά επίφοβο, δε θέλω να είμαι δεσμευμένος για μεγάλο διάστημα. Έτσι αν συμβεί κάτι να μαζέψω ό,τι μπορώ. Αν και για να πω την αλήθεια αρχίζω και αλλάζω γνώμη διότι 6 χρόνια τώρα η εμπειρία μου είναι θετική. Μόλις πριν λίγες μέρες μου επιστράφησαν κι άλλα χρήματα από τη mintos από δανειστή που είχε χρεωκοπήσει. Πλέον έμεινε ένα πολύ μικρό ποσό. 1
JcD Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 2 hours ago, Neptu said: Δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Βάζω χρήματα που δε θα τα χρειαστώ. Το σκεπτικό μου είναι άλλο. Επειδή θεωρώ το p2p αρκετά επίφοβο, δε θέλω να είμαι δεσμευμένος για μεγάλο διάστημα. Έτσι αν συμβεί κάτι να μαζέψω ό,τι μπορώ. Αν και για να πω την αλήθεια αρχίζω και αλλάζω γνώμη διότι 6 χρόνια τώρα η εμπειρία μου είναι θετική. Μόλις πριν λίγες μέρες μου επιστράφησαν κι άλλα χρήματα από τη mintos από δανειστή που είχε χρεωκοπήσει. Πλέον έμεινε ένα πολύ μικρό ποσό. Εντάξει απλά αν φοβάσαι προτίμησε peerberry και δάνεια μόνο απο ευρώπη που έχει ένα κάποιο ρυθμιστικό πλαίσιο. Για ποσά μέχρι 20k είναι πιστέυω εντάξει το peer to peer, εγώ είμαι μέσα με περίπου 40k στις τρεις που ανέφερα από πάνω.
jimakos89 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Στις 4/3/2025 στις 1:01 ΜΜ, Arkin είπε Σοβαρά υπάρχει κόσμος που ασχολείται με freedom24? Και βλέπω κάποια καναλάκια το προωθούν και μέσω YouTube. Να δω ποιος θα καλύψει τα χρήματα που θα χαθούν αργότερα από τον κόσμο που δεν γνωρίζει και θα την πατήσει. Προσοχή παιδιά. Αυτή η καραμέλα με την freedom καλή ήταν αλλά πάει έλιωσε , 2-3 χρόνια τώρα γράφετε τα ίδια και τα ίδια και μέσα σε αυτά τα χρόνια κάποιοι έχουν κανει +30% και γελάνε. Όλες οι επενδύσεις έχουν τα ρίσκα τους και καλό είναι όσοι τις κάνουν να τα γνωρίζουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα