Otoulhs Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Κανείς κάποια ιδέα γιατί τόσο ανεβασμενες θερμοκρασίες?? (Έφτασε μέχρι και 95 η CPU) Ryzen 5 5600x Rx 6750 xt Κουτί Armageddon tessarax core 1 4x fans Corsair sp120 rgb Stock cooler Έτρεχα στο μενού του assassin's Creed origins
CsIns Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Εγώ βλέπω ότι όλα ψήνονται εκεί μέσα. Αν δεν έχει πιάσει γερή σκόνη, δοκίμασε να το δουλέψεις με ανοιχτό το πλαϊνό να δεις τι θερμοκρασίες έχεις γιατί μπορεί το κουτί να μην παίρνει επαρκή αέρα. Η θερμοκρασία της κάρτα πάντως την δεδομένη στιγμή είναι οκ αλλά το hotspot δεν είναι... Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από CsIns 1
nickol-us Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλοκαιριαζει και ανεβαίνει η θερμοκρασία, το κουτί δεν φαίνεται να έχει κάποια φοβερή αέρα, έχεις μέσα του gpu που καταναλώνει, το στοκ cooler δεν είναι για πολλά και ο 5600x τραβάει όσο βρει. Είναι παραπάνω από αρκετοί οι λόγοι, ελπίζω να καλύφτηκες Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από nickol-us 1
Otoulhs Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Καλοκαιριαζει και ανεβαίνει η θερμοκρασία, το κουτί δεν φαίνεται να έχει κάποια φοβερή αέρα, έχεις μέσα του gpu που καταναλώνει, το στοκ cooler δεν είναι για πολλά και ο 5600x τραβάει όσο βρει. Είναι παραπάνω από αρκετοί οι λόγοι, ελπίζω να καλύφτηκες Είναι λογικό όμως να βαράει 95 βαθμούς? 1
bonorov Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Κάνε ένα remount κι ένα repaste το cooler. Και επίσης καθάρισε το συστημα με αέρα.
Apaleytos80 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δεν κανει δουλεια το στοκ κουλερ του 5600x , εκτος αν εχεις κλειστο το PBO στα 65w(78w tdp νομίζω) και καλο air flaw. Βάλαμε μια freezer esports duo sto pc ενος φίλου γιατί ζεμάταγε. Ήτανε φθηνότερη νομίζω πριν κανα χρονο. Επένδυσε σε μια αξιοπρεπής ψύχτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα