Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Η απορια σου ειναι αν πρεπει να αλλαξεις ασφαλιστικη εταιρια? ή αν πρεπει να ασφαλιστείς μέσω του Insurance Market ?

Ειναι δυο διαφορετικα θέματα. Και η Allianz και η Interfile καλες ειναι. Αλλα μεγέθη, αλλα καλες εταιριες. Ασφαλισου σε οποια θέλεις απο τις δυο και σε καλυπτουν στα ζητουμενα σου, αλλα επικοινώνησε με εναν ασφαλιστικο διαμεσολαβητή. Το κόστος ειναι ακριβως ιδιο για σενα -στα ιδια πράγματα- και θα έχεις υποστηριξη, σε καθε περιπτωση καλυτερη απο ενα κοριτσακι των 650€ τον μηνα.

Μου ετυχε εμένα στην insurance. Ατύχημα με μηχανή καθαρή 100% ευθύνη του άλλου που παραβίασε stop πήγα να το δηλώσω και δεν ήξερε τι μου ελεγε. Τελικά οκ με αποζημίωσε κανονικά η άλλη ασφάλεια αλλα μου έμεινε η απογοήτευση από το κοριτσάκι όπως λες που πήγα να κάνω τη δήλωση. Δεν εχεις τετοια συμπεριφορά απέναντι σε πελάτη που εχει ασφαλισμένα σε σενα 4 οχήματα . Ηταν και αυτό μία αιτία που εφυγα από εκεί.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μου ετυχε εμένα στην insurance. Ατύχημα με μηχανή καθαρή 100% ευθύνη του άλλου που παραβίασε stop πήγα να το δηλώσω και δεν ήξερε τι μου ελεγε. Τελικά οκ με αποζημίωσε κανονικά η άλλη ασφάλεια αλλα μου έμεινε η απογοήτευση από το κοριτσάκι όπως λες που πήγα να κάνω τη δήλωση. Δεν εχεις τετοια συμπεριφορά απέναντι σε πελάτη που εχει ασφαλισμένα σε σενα 4 οχήματα . Ηταν και αυτό μία αιτία που εφυγα από εκεί.

Τι απαιτηση είχες δηλαδη απο ενα κοριτσακι ή αγορακι, φοιτητρια/φοιτητής που παει και βγαζει χαρτζιλικι για να πιει καφε? Τι μπορει να ξέρει να σου πει ? Ενα ασφαλιστηριο συμβολαιο, οτιδηποτε είδους, δεν ειναι είδος που πωλειται σε Super Market. Ασχετα που καποιοι νομίζουν ότι αυτο μπορεί να γίνει.
Μπορει να γίνει. Οσο ολα ειναι καλα. Οταν τα πραγματα δεν ειναι καλά, χρεαζεσαι ανθρωπο γνωστη και εμπειρο. Όχι φυσικά ότι δεν υπαρχουν συναδελφοι μου ειναι αχρηστοι! φυσικα και υπαρχουν.
Αλλα το να ψωνίζεις ασφαλιστηριο απο super market ειναι σαν να παιρνεις νομικές ή λογιστικές συμβουλές απο super market !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φοβερή σύμπτωση! Σήμερα πήγαινα να ανανεώσω του πατέρα μου στην insurance market γιατί λήγει και έπεσα πάνω στο θέμα..

Είναι η ευκολία των online διαμεσολαβητών που μας κάνει να παραβλέπουμε το ότι πρόκειται για super market. Με 2-3 κλικ τελείωσες. Πού να τρέχεις σε γραφεία.

@papoys1 Πώς βρήκες τόσο φθηνά για το Astra, μου κάνει εντύπωση. Ένα golf 1400cc 2006 μου βγαίνει 235€ για 12μηνο με βασικές καλύψεις+θραύση+οδική στην Groupama που είναι η πιο φτηνή αλλά μάλλον μάπα. Σχεδόν τόσο μου το βγάζει και με κλοπή όμως (255€).

Επεξ/σία από Philippe
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Philippe είπε

Φοβερή σύμπτωση! Σήμερα πήγαινα να ανανεώσω του πατέρα μου στην insurance market γιατί λήγει και έπεσα πάνω στο θέμα..

Είναι η ευκολία των online διαμεσολαβητών που μας κάνει να παραβλέπουμε το ότι πρόκειται για super market. Με 2-3 κλικ τελείωσες. Πού να τρέχεις σε γραφεία.

@papoys1 Πώς βρήκες τόσο φθηνά για το Astra, μου κάνει εντύπωση. Ένα golf 1400cc 2006 μου βγαίνει 235€ για 12μηνο με βασικές καλύψεις+θραύση+οδική στην Groupama που είναι η πιο φτηνή αλλά μάλλον μάπα. Σχεδόν τόσο μου το βγάζει και με κλοπή όμως (255€).

Υπαρχουν πολλοι διαμεσολαβητες που δουλεύουν online. Εγω προσωπικά εχω χρονια να βρεθω με πελατη τετατετ !

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Philippe είπε

Σου απαντησα με π.μ. Εκεί που τα ασφλίζω τωρα μου στέλνουν sms πριν τη λήξη επικοινωνώ τηλεφωνικά παίρνω τιμή κάνω καταθεση μεσω web banking και μου στέλνουν στο email την ασφάλεια. Απλά  και εύκολα. vectra 1600 ειναι αλλα δεν εχει σημασία opel και τα δύο😜

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η δική μου εμπειρία από insurance market είναι καλή. Δύο φορές τους χρειάστηκα και ήταν άμεσοι και εξυπηρετικοί. 

Βλέπω όμως πως έχουν αρχίσει να χάνουν ασφαλιστικές. Παλαιότερα είχαν περισσότερες επιλογές.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, CHRISpros είπε

Η δική μου εμπειρία από insurance market είναι καλή. Δύο φορές τους χρειάστηκα και ήταν άμεσοι και εξυπηρετικοί. 

Βλέπω όμως πως έχουν αρχίσει να χάνουν ασφαλιστικές. Παλαιότερα είχαν περισσότερες επιλογές.

Πχ την anytime δεν την έχει. Ενώ παλιά την είχε 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alan boy είπε

Μαλλον δεν πληρωνει γαι να μπει στην πλατφορμα .Κατι αναλογο με skroutz.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, alan boy είπε

δεν ειναι ασφαλιστικη εταιρια το anytime. πρακτορειο ασφαλειων ειναι ουσιαστικα που πουλαει καποια συγκεκριμενα -αποκλειστικά- πακετα της interamerican.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, andreaspA είπε

δεν ειναι ασφαλιστικη εταιρια το anytime. πρακτορειο ασφαλειων ειναι ουσιαστικα που πουλαει καποια συγκεκριμενα -αποκλειστικά- πακετα της interamerican.

Σωστα αλλά κάποιες άλλες πλατφόρμες την έχουν όπως αυτή της cosmote insurance

Επίσης έχει πιο καλές τιμές από την interamerican 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Σωστα αλλά κάποιες άλλες πλατφόρμες την έχουν όπως αυτή της cosmote insurance

Επίσης έχει πιο καλές τιμές από την interamerican 

οι αμοιβες που δινει δεν φτανουν ουτε για τις πλατφορμες.

Υπαρχουν και καποιοι γελοιοι "συναδελφοι" μου που πουλανε anytime. Δεν λεει κατι αυτο. Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Υπαρχουν εργαζομενοι , ελευθεροι επαγγελματιες, και υπαρχουν και δούλοι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Τι εννοεις ? Για αμοιβες υπαλληλων ή κατι αλλο ?

για αμοιβες διαμεσολαβησης. Το insurance market γιατι να πουλησει anytime ?

• Like 1
Δημοσ.

3 αμαξια εχω στην insurance και ολα καλα οτι και να χρειαστηκα. 

και τωρα με το app που εχουν βολευει να βλεπεις ολα τα συμβολαια και να κανεις ανανεωσεις απευθειας απο εκει. 

Δημοσ.
33 minutes ago, futureshock said:

3 αμαξια εχω στην insurance και ολα καλα οτι και να χρειαστηκα

και τωρα με το app που εχουν βολευει να βλεπεις ολα τα συμβολαια και να κανεις ανανεωσεις απευθειας απο εκει. 

Ενδιαφέρον θα είχε να μας γράφατε και τι ακριβώς χρειαστήκατε, και δεν εννοώ από τις ασφαλιστικές, εννοώ ειδικά από τον συγκεκριμένο μεσάζοντα μια και αυτός είναι το θέμα μας εδώ.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...