Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Τον Ιούνιο λήγει η ασφάλεια του αυτοκινήτου μου huyndai i 30.

Αυτή τη στιγμή είμαι στην Alianz στο μεσαίο πρόγραμμα με ασφάλεια κλοπής, κρυστάλλων και οδική βοήθεια 

Στην ανανέωση τώρα για ένα χρόνο μου ζητάνε 187.94€ μένω επαρχία με τκ84500 

Στην έρευνα που έκανα στην σελίδα της insurancemarket η μεσαία ασφάλεια (πυρός κλοπή) ξεκινάει από 150 ευρώ στην interlife 

Τι λέτε; αξίζει να αλλάξω; η να μείνω στην Alianz; 

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, alan boy είπε

Καλησπέρα 

Αυτή τη στιγμή είμαι στην Alianz στο μεσαίο πρόγραμμα με ασφάλεια κλοπής, κρυστάλλων και οδική βοήθεια 

Στην έρευνα που έκανα στην σελίδα της insurancemarket η μεσαία ασφάλεια (πυρός κλοπή) ξεκινάει από 150 ευρώ στην interlife 

Θεωρω την Alianz πιο αξιπιοστη .Την ειχα χρειστει μια φορα χωρις προβλημα .

Κοιτα και anytime .Την εχω σε 4 αυτοκινητα της οικογενειας.Αξιοπιστη οταν χρειαστηκε 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εντυπωσιακό είναι ότι η anytime μου ζητάει για το μεσαίο πρόγραμμα €224,30

Πιο ακριβή και από την Alianz 

Ενώ πριν 2 χρόνια που ήμουν στην anytime ο χρόνος ήταν στα 165 ευρώ! 

Εντάξει δε λέω να είχε την ίδια τιμή με πριν 2 χρόνια αλλά όχι και έτσι 

Επεξ/σία από alan boy
Δημοσ.
17 ώρες πριν, alan boy είπε

Καλησπέρα 

Διαβασε αξιολογησεις   https://goo.gl/maps/mn1Jg3jU82uPn6Wn8

Δημοσ.

Μακρυά από Allianz σε ατύχημα που είχα με ανασφάλιστο παρότι είχα την κάλυψη για ανασφάλιστο δεν το δέχτηκαν διότι παρότι είχα την έκθεση τις τροχαίας σύμφωνα με την Allianz θα έπρεπε το ανασφάλιστο να αποδεχτεί την υπαιτιότητα. Βέβαια το ανασφάλιστο δεν ασχολήθηκε!!!! Λίγα μέσω τις νομικής προστασία και αποζημιώθηκα από το επικουρικό !!!!!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Μακρυά από Allianz σε ατύχημα που είχα με ανασφάλιστο παρότι είχα την κάλυψη για ανασφάλιστο δεν το δέχτηκαν διότι παρότι είχα την έκθεση τις τροχαίας σύμφωνα με την Allianz θα έπρεπε το ανασφάλιστο να αποδεχτεί την υπαιτιότητα. Βέβαια το ανασφάλιστο δεν ασχολήθηκε!!!! Λίγα μέσω τις νομικής προστασία και αποζημιώθηκα από το επικουρικό !!!!!

Καλασες την Τροχαια ταν ειδες οτι ειναι ανασφαλιστρο ?

Δημοσ.
18 ώρες πριν, alan boy είπε

Καλησπέρα 

Να προσέξεις αν για την κλοπή σου βάζει τα ίδια νούμερα με την alianz,  το αυτόματο τους για τις συγκρίσεις κάνει μικρές μαμουνιές εκεί στο κεφαλαίο ασφάλισης.

Προσωπικά έχω HD μέσω insurancemarket εδω και 3 χρονιά για αμάξι  και μηχανή και ergo για το 50αρακι  (χωρίς κλοπή)

Δεν είχα κάποιο θέμα με ατύχημα/απαιτήσεις κλπ για να σου πω τι και πως

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Καλασες την Τροχαια ταν ειδες οτι ειναι ανασφαλιστρο ?

Η τροχαία ήρθε μετά από 4 ώρες, ήταν 3 οχήματα το 1ο ήμουν εγώ το 2ο ένα smart και το 3ο το ανασφάλιστο ένα επαγγελματικό, σταμάτησα στ φανάρι και το 3ο χτύπησε το smart και το smart έμενε Ήρθε η φροντίδα ατυχήματος και διαπίστωσε το ανασφάλιστο, όταν ήρθε η τροχαία το ανασφάλιστο είχε φύγει. Μεγάλο λάθος που δεν αφήσαμε τα οχήματα στο σημείο του ατυχήματος διότι λόγο τις κυκλοφορίας η τροχαίο θα ερχόταν άμεσα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sdikr είπε

Να προσέξεις αν για την κλοπή σου βάζει τα ίδια νούμερα με την alianz,  το αυτόματο τους για τις συγκρίσεις κάνει μικρές μαμουνιές εκεί στο κεφαλαίο ασφάλισης.

Προσωπικά έχω HD μέσω insurancemarket εδω και 3 χρονιά για αμάξι  και μηχανή και ergo για το 50αρακι  (χωρίς κλοπή)

Δεν είχα κάποιο θέμα με ατύχημα/απαιτήσεις κλπ για να σου πω τι και πως

Ειχα HD αλλα καποια στιγμη εκανε μεγαλη αυξηση ασφαλιστρων και σταματησα ,Το κακο  ειναι οτι δεν εχει φροντιδα ατυχηματος εκτος και αν εχει αλλαξει αυτο .

Μια φορα μεσω φιλικου που χρειαστηκα να πληρωθω  δεν ειχα προβλημα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ειχα HD αλλα καποια στιγμη εκανε μεγαλη αυξηση ασφαλιστρων και σταματησα ,Το κακο  ειναι οτι δεν εχει φροντιδα ατυχηματος εκτος και αν εχει αλλαξει αυτο .

Μια φορα μεσω φιλικου που χρειαστηκα να πληρωθω  δεν ειχα προβλημα .

Στο συμβολαιο που έχω αναφέρει πως έχει φροντίδα ατυχήματος, δεν έχει χρειαστεί ευτυχώς

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sdikr είπε

Στο συμβολαιο που έχω αναφέρει πως έχει φροντίδα ατυχήματος, δεν έχει χρειαστεί ευτυχώς

Ίσως το άλλαξαν... Όταν την είχα όλα με email, φωτογραφίες και τηλέφωνα 

Δημοσ.

Χρησιμοποίησα την insutancemarket πριν 3 χρόνια για να ασφαλίσω το αυτοκίνητο του πατέρα μου, βρήκα καλή προσφορά στην Hellas Direct. Τώρα για την ΙΜ τι να πούμε, για τις ασφαλιστικές πρέπει να λέμε. Από την HD είμασταν ευχαριστημένοι τόσο εμείς, όσο και ο θείος μου που πήρε μετέπειτα το αυτοκίνητο και παρέμεινε εκεί.

Δημοσ.

Χρονια είχα την insurancemarket σε πέντε οχήματα της οικογένειας. Για τα δύο που είναι παλια ζητούσα οτι πιο απλό πακέτο. Εφυγα γιατί διαπίστωσα ότι δεν μου έδιναν οτι ζητούσα.

Με μια μικρή διακοπή στην HD βρήκα πολύ καλύτερες τιμές σε δύο ασφαλιστικά γραφεία οπου μετεφερα ολα τα οχήματα εδω και 2-3 χρόνια. Μιλάμε για μεγαλες διαφορές. opel vectra 1600 του 2005 (σιγά μην του βάλω και κλοπή) 😜 εξαμηνο τελείως απλό με νομική προστασία χωρίς θραυση κρυσταλων 63 ευρώ. fiat seicento 900 του 2002 απλό και αυτό με νομική προστασία  εξαμηνο 48 ευρώ. Οδική κάνω χωριστά ετήσια με 18 ευρώ μεχρι τώρα , με ενημέρωσαν ότι από το επόμενο πάει 25 οταν οι ασφαλιστικές αυτά τα χρήματα  για οδική τα ζητάνε σε εξαμηνα ασφαλιστήρια. Μου θυμίζουν συνεργεία που αγοράζουν το ανταλλακτικό 30 και μας το  χρεώνουν 50. 🤣

Παιδιά ψάχτε το η αγορά εχει μεγαλες διαφορές. Μη σας κατευθύνουν οι διαφημίσεις όπως στα καύσιμα. Κανένας δεν μας αγαπάει και δεν μας λυπάτε ολοι να μας τα πάρουν θέλουν. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 19/5/2023 στις 9:51 ΜΜ, alan boy είπε

Καλησπέρα 

Η απορια σου ειναι αν πρεπει να αλλαξεις ασφαλιστικη εταιρια? ή αν πρεπει να ασφαλιστείς μέσω του Insurance Market ?

Ειναι δυο διαφορετικα θέματα. Και η Allianz και η Interfile καλες ειναι. Αλλα μεγέθη, αλλα καλες εταιριες. Ασφαλισου σε οποια θέλεις απο τις δυο και σε καλυπτουν στα ζητουμενα σου, αλλα επικοινώνησε με εναν ασφαλιστικο διαμεσολαβητή. Το κόστος ειναι ακριβως ιδιο για σενα -στα ιδια πράγματα- και θα έχεις υποστηριξη, σε καθε περιπτωση καλυτερη απο ενα κοριτσακι των 650€ τον μηνα.

• Like 2

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...