bikey77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Θέλω να μεταφέρω μεταξύ παλιάς και νέας συσκευής (amdroid και τα δύο), τις φωτό μου. Είναι περίπου 10.000 αρχεία και βρίσκονται στην εσωτερικη μνήμη της παλιάς συσκευής. Τιςν έχω και στο Google photos αλλά δεν βλέπω τα directories που έχω στη συσκευή οπότε δεν με βολεύει να κάνω download από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δεν χρειάζεται (λογικά) εφαρμογή, δεν έχει επιλογή "κοινοποίηση κοντά" (nearby share) η συσκευή; Έτσι θα τα στείλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Νομίζω δεν μπορει να διαχειριστεί τον ογκο των αρχείων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dunyas Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δοκίμασε ξανα με το Nearby Share. Διαφορετικά ίσως τα καταφέρεις με το Send files to TV ή με το MiXplorer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lneam Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 υπαρχουν πολλες λυσεις. Δυο απλες ειναι - συνδεουμε τις συσκευες σε ενα PC με usb καλωδιο ...... κτλ - συνδεουμε στις συσκευες ενα usb OTG ..... κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.insomnia.gr/forums/topic/810573-προγραμμα-για-μεταφορα-αρχειων-απo-windows-σε-android-και-αντιστροφα/#comment-59759148 Κανουν για μεταφορες απο συσκευη σε συσκευη (12) Επεξ/σία 23 Μαΐου 2023 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Ρίξε μια ματιά στο Syncthing https://syncthing.net/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα