tzagaritos Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, λήγει το συμβόλαιο μου στη Vodafone τον Ιουλίου και βρίσκομαι σε αναζήτηση. Στη Vodafone έχω 50αρα με 26€. Μου έχουν προσφέρει διπλασιασμό στα ίδια χρήματα αλλά θεωρώ κοροϊδία να έχουν στο site τους 24.72 την 100αρα για νέους πελάτες και εγώ που είμαι εκεί 4 χρόνια να μου λένε η τιμή αυτή είναι μόνο για νέους πελάτες (αν μου έδινε έστω 24.72 και εμένα την 100αρα θα καθόμουν) Μου είχε γυαλίσει η nova αλλά διαβάζοντας τα σχόλια εδώ μέσα νομίζω άλλαξα γνώμη. Δουλεύω συχνά τηλεργασια και το ίντερνετ είναι εργαλείο δουλειάς. Καμία πρόταση για καλό συνδιασμό κόστους και ποιότητας υπηρεσιών? Ευχαριστώ, Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από tzagaritos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, tzagaritos είπε Καλησπέρα, λήγει το συμβόλαιο μου στη Vodafone τον Ιουλίου και βρίσκομαι σε αναζήτηση. Στη Vodafone έχω 50αρα με 26€. Μου έχουν προσφέρει διπλασιασμό στα ίδια χρήματα αλλά θεωρώ κοροϊδία να έχουν στο site τους 24.72 την 100αρα για νέους πελάτες και εγώ που είμαι εκεί 4 χρόνια να μου λένε η τιμή αυτή είναι μόνο για νέους πελάτες (αν μου έδινε έστω 24.72 και εμένα την 100αρα θα καθόμουν) Μου είχε γυαλίσει η nova αλλά διαβάζοντας τα σχόλια εδώ μέσα νομίζω άλλαξα γνώμη. Δουλεύω συχνά τηλεργασια και το ίντερνετ είναι εργαλείο δουλειάς. Καμία πρόταση για καλό συνδιασμό κόστους και ποιότητας υπηρεσιών? Ευχαριστώ, Απο τη στιγμη που υπαρχουν καμπινες στη γειτονια σου σε οποια εταιρια και να πας το ιδιο θα ειναι Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από Titos301 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzagaritos Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Θα φανεί, Αυτό το thread με προβλημάτισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα