basilisgate13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 καλησπερα ψαχνω για καινουργιο smartwatch μεχρι 200 ευρω , τωρα εχω το huawei gt2e που ειναι οτι καλυτερο αλλα αλλαξα τηλεφωνο απο huawei p30 σε samsung s21 ultra και εχω μερικα προβληματα με την συνδεσιμότητα πχ δεν μπορω να κλεισω το ξυπνητηρι του κινητου απο το ρολοι οπως παλια. Απο οτι ειδα ειναι επιλογη μονο για κινητα huawei 🤷♂️ τωρα αναμεσα στα 3 ποιο μου προτεινετε ; θελω ενα ρολοι που με διαφορα λουρακια να εχω καθε μερα σε ολες τις περιστασεις οποτε θελω να ειναι και εμφανίσιμο αν και αυτο ειναι υποκειμενικο. διαβαζω οτι τα samsung περα απο 2 μερες δεν κρατανε ,ισχυει θα εχω τοσο θεμα ; θελω να ειναι ακριβεις οι μετρησεις οσο γινεται και να εχει καλο gps και να απανταει κλησεις τωρα τα αλλα δεν με απασχολουν τοσο
basilisgate13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 ανανεωση . το gt2e σημερα τα επαιξε δεν μετραει παλμους ,στρες και ανοιγει μονο του προπονησεις πως μπορω να μιλησω με το support και να το στειλω ΚΑΙ για καινουργιο ρολοι απο αυτα που εγραψα ποιο προτεινετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα