NT1G Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Titos301 είπε Μα ειχα διαβασει παλια ενα αρθρο(τωρα δεν μπορω να το ξαναβρω) που ελεγε για τα υπερβολικα υψηλα αποθεματα ρευστου $$$ που κρατουσε, γιατι να κραταει τοσο ρευστο και να μην τα εχει απλα ψηφιακα; Δηλαδή έχει αποθήκες γεμάτες με χαρτονομίσματα η Apple;
Titos301 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, NT1G είπε Δηλαδή έχει αποθήκες γεμάτες με χαρτονομίσματα η Apple; ναι σαν αυτο να θυμαμαι
SeNNinhA Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, NT1G είπε Δηλαδή έχει αποθήκες γεμάτες με χαρτονομίσματα η Apple; Λιγακι με καιτε τωρα.... Ουτε οι ιδιες οι τραπεζες δεν εχουν αποθηκες γεματες με μετρητα για το συνολο των λογαριασμων τους με την εννοια που το λετε. Εσεις πως αναφερεστε στους λογαριασμους σας στην τραπεζα? Σαν μετρητα. Σωστα? Τα εχετε κατω απο το στρώμα σας? Οχι. Τα μετρητα που αναφερεται ενα αρθρο Μαρτιου 2021 ειναι $38.5 billion in cash $31.4 billion in short-term marketable securities and $134.5 billion in long-term marketable securities. Marketable securities are investments that can be quickly and easily turned into cash Που σημαινει: Αμεσα διαθεσιμα σε τραπεζικους λογαριασμους: 38.5 δις Αμεσα ρευστοποιήσιμα κεφαλαια: 31.4 δις Ευκολα ρευστοποιήσιμα κεφάλαια: 134.5 δις Επεξ/σία 20 Μαΐου 2023 από SeNNinhA 1
NT1G Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Λιγακι με καιτε τωρα.... Ουτε οι ιδιες οι τραπεζες δεν εχουν αποθηκες γεματες με μετρητα για το συνολο των λογαριασμων τους με την εννοια που το λετε. Εσεις πως αναφερεστε στους λογαριασμους σας στην τραπεζα? Σαν μετρητα. Σωστα? Τα εχετε κατω απο το στρώμα σας? Οχι. ... Εγώ το ξέρω, απλά συζήτηση να γίνεται.
BertaJourdan Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 20 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Λιγακι με καιτε τωρα.... Ουτε οι ιδιες οι τραπεζες δεν εχουν αποθηκες γεματες με μετρητα για το συνολο των λογαριασμων τους με την εννοια που το λετε. Εσεις πως αναφερεστε στους λογαριασμους σας στην τραπεζα? Σαν μετρητα. Σωστα? Τα εχετε κατω απο το στρώμα σας? Οχι. Τα μετρητα που αναφερεται ενα αρθρο Μαρτιου 2021 ειναι $38.5 billion in cash $31.4 billion in short-term marketable securities and $134.5 billion in long-term marketable securities. Marketable securities are investments that can be quickly and easily turned into cash Που σημαινει: Αμεσα διαθεσιμα σε τραπεζικους λογαριασμους: 38.5 δις Αμεσα ρευστοποιήσιμα κεφαλαια: 31.4 δις Ευκολα ρευστοποιήσιμα κεφάλαια: 134.5 δις Τι λεφτα ειναι αυτα ρε γμτ!!! Ποιο ειναι αυτοι που σηκωνουν το βαρος του επενδυτικου κινδυνου εκει μεσα...
Diavolos666 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Πολύ καλή κίνηση, η microled είναι το μέλλον στις οθόνες. Αυτό σημαίνει ότι και οι άλλες εταιρίες θα πρέπει να ανανεωθούν και να προχωρήσουν από OLED σε κάτι πιο καινούργιο ή θα πρέπει οι τιμές τους να είναι πιο χαμηλές για ανταγωνισμό. Εμάς σαν πελάτες μας συμφέρει, εγώ και πάλι προϊόν apple δεν θα αγόραζα, αλλά θα υποχρεώσει τους αντίπαλους να γίνουν καλύτεροι. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2023 από Diavolos666 2
mikegad Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, NT1G είπε Δηλαδή έχει αποθήκες γεμάτες με χαρτονομίσματα η Apple; Ναι η Αpple και ο Σκρουτζ Μακ Ντακ είναι οι μόνοι που το χουν καταφέρει. Είχαν ακουστεί και κάτι φιμες παλιότερα, πως κάθε πρωί ο CEO της Apple άνοιγε της πόρτες των αποθηκών και έκανε βουτιές... δεν ξερω όμως αν ισχυει Επεξ/σία 20 Μαΐου 2023 από mikegad
panosk111178 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, DrFreeman είπε Αυτό που πιστεύεις πως οφείλεται; Επεσε η φωτεινότητα του iPhone στο 1.5 χρόνο τόσο ώστε να κάνει τέτοια διαφορά; Το S22 πόσο καιρό το έχει; Εχω το 12άρι ακριβώς 1.5 χρόνο και δεν παρατήρησα τόσο έντονο πρόβλημα. Θα συμφωνήσω. Κατά βάσιν, όλες οι οθόνες των iPad είναι καταπληκτικές. Η ΙPS του iPad Air 4 που έχω είναι εξαιρετική. δεν ξερω που οφείλετε το εχω πάρει καινούριο πάντως! το S22 το πείρα τον Ιανουάριο
DrFreeman Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 3 hours ago, panosk111178 said: δεν ξερω που οφείλετε το εχω πάρει καινούριο πάντως! το S22 το πείρα τον Ιανουάριο Είχα το S20+ για περίπου 1 χρόνο πριν πάρω το 12άρι. Κατά τη μετάβαση (το S20+ επεστράφη λόγω βλάβης και πήρα πιστωτικό) δεν παρατήρησα διαφορά στη φωτεινότητα μεταξύ των δύο, είτε σε εσωτερικό, είτε εξωτερικό χώρο. Το S22 δεν το έπιασα στα χέρια μου. 1
panosk111178 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 23 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Πολύ καλή κίνηση, η microled είναι το μέλλον στις οθόνες. Αυτό σημαίνει ότι και οι άλλες εταιρίες θα πρέπει να ανανεωθούν και να προχωρήσουν από OLED σε κάτι πιο καινούργιο ή θα πρέπει οι τιμές τους να είναι πιο χαμηλές για ανταγωνισμό. Εμάς σαν πελάτες μας συμφέρει, εγώ και πάλι προϊόν apple δεν θα αγόραζα, αλλά θα υποχρεώσει τους αντίπαλους να γίνουν καλύτεροι. Δεν πιστεύω η samsung και η LG που είναι πρωτοπόροι στα πάνελ να μην έχουν ξεκινήσει στην κατασκευή microled.
cpgr Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Στις 19/5/2023 στις 8:23 ΜΜ, Georgios Pappas είπε Εμενα προσωπικά μαρέσει. Βαρέθηκα το burn in στα OLED. Στις 19/5/2023 στις 8:36 ΜΜ, feelihipo είπε Αν και λατρεύω OLED ειλικρινά θα έπαιρνα πλέον LED για κινητό, ειδικά εάν υπήρχε microLED. Στα 3 χρόνια η φωτεινότητα του S20 έχει πέσει υπερβολικά πολύ, σε σημείο που στον ήλιο της Ελλάδας είναι σχεδόν άχρηστο Στις 19/5/2023 στις 10:24 ΜΜ, jack_ryan είπε που να δεις πως είναι στα 4 χρόνια χρήσης με το s10 που χρησιμοποιώ ακόμα.. Εγω παντως με huawei p30 δεν 3 χρονια τωρα δεν εχω κανενα προβλημα ουτε burnin ουτε φωτεινοτητες... χωρις καμια προσοχη ... 1
giorgos4ever Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 20/5/2023 στις 10:04 ΠΜ, DrFreeman είπε Αυτό που πιστεύεις πως οφείλεται; Επεσε η φωτεινότητα του iPhone στο 1.5 χρόνο τόσο ώστε να κάνει τέτοια διαφορά; Το S22 πόσο καιρό το έχει; Εχω το 12άρι ακριβώς 1.5 χρόνο και δεν παρατήρησα τόσο έντονο πρόβλημα. Στις 20/5/2023 στις 12:41 ΠΜ, panosk111178 είπε Καλά δεν είναι το μόνο 1,5 χρόνο που έχω το iPhone 12 μετά βίας το βλέπω στον ήλιο ενώ το s22 της γυναίκας μου που τα είχα δίπλα δίπλα ήταν πολύ φετινό δεν το επηρέαζε καθόλου ο ήλιος. In Apple's specs for the devices, the brand says the 12 offers up to 625 nits max brightness (typical), while the 12 Pro boasts 800 nits by the same measure. The S22 can reach a max brightness of 1,500 nits Στις 20/5/2023 στις 8:53 ΠΜ, Titos301 είπε Μα ειχα διαβασει παλια ενα αρθρο(τωρα δεν μπορω να το ξαναβρω) που ελεγε για τα υπερβολικα υψηλα αποθεματα ρευστου $$$ που κρατουσε, γιατι να κραταει τοσο ρευστο και να μην τα εχει απλα ψηφιακα; Ο Εσκομπαρ πάντως έχανε χρήματα επειδή του τα έτρωγαν τα ποντίκια, λες να έχει το ίδιο πρόβλημα και ο Κουκ? 🤔 Spoiler Το χρήμα γυρνάει, η δουλειά του είναι να κινείται. Αυτό ήταν το "πρόβλημα", όχι ο τρόπος αποθήκευσης του. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2023 από giorgos4ever
Georgios Pappas Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, cpgr είπε Εγω παντως με huawei p30 δεν 3 χρονια τωρα δεν εχω κανενα προβλημα ουτε burnin ουτε φωτεινοτητες... χωρις καμια προσοχη ... Βαλε να βλεπεις youtube με ασπρο background και θα δείς πόσο γρήγορα έρχετε το burn in. To burn in εμφανίζετε όταν κανεις σοβαρή χρήση στο κινήτο. Πίστεψε με υπάρχει και είναι πολύ ύπουλο που σε πολλές στιγμές βγαίνει λίγους μήνες μετα την λήξη της εγγυησης.
xrhstaras666 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Πάντως με τον Apple Silicon και μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους έχουν και καλύτερους επεξεργαστές έχουν από πριν.
cpgr Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, Georgios Pappas είπε Βαλε να βλεπεις youtube με ασπρο background και θα δείς πόσο γρήγορα έρχετε το burn in. To burn in εμφανίζετε όταν κανεις σοβαρή χρήση στο κινήτο. Πίστεψε με υπάρχει και είναι πολύ ύπουλο που σε πολλές στιγμές βγαίνει λίγους μήνες μετα την λήξη της εγγυησης. Δεν βαζω σχεδον ποτε dark mode και εχω βαλει να σβηνει η οθονη στα 5λεπτα και πολλες φορες την αφηνω ανοιχτη να καθεται σε κειμενα κλπ.. Ναι σιγουρα θελει παραπανω χρηση αλλα δεν ειναι οτι θα εχεις θεμα τοσο ευκολα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα