Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, feelihipo είπε

Αν και λατρεύω OLED ειλικρινά θα έπαιρνα πλέον LED για κινητό, ειδικά εάν υπήρχε microLED.

Στα 3 χρόνια η φωτεινότητα του S20 έχει πέσει υπερβολικά πολύ, σε σημείο που στον ήλιο της Ελλάδας είναι σχεδόν άχρηστο

Καλά δεν είναι το μόνο 1,5 χρόνο που έχω το iPhone 12 μετά βίας το βλέπω στον ήλιο ενώ το s22 της γυναίκας μου που τα είχα δίπλα δίπλα ήταν πολύ φετινό δεν το επηρέαζε καθόλου ο ήλιος.

• Like 3
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

"...το κόστος κατασκευής είναι υψηλότερο..." άρα θα ξεπεράσει τα σημερινά κόστη. Τουλάχιστον θα φτιάξουν κάτι indoor.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, poulinos said:

πλεον 3000 ευρω το iphone επειδη και η οθονη θα ειναι δικη της ασχετα να θα κοστιζει λιγοτερο.γιατι απλα μπορει.

Ποτέ δεν είχε σημασία η τιμή των iPhone για τους αγοραστές τους, όσο και να πάει θα αγοράζεται

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, panosk111178 είπε

Καλά δεν είναι το μόνο 1,5 χρόνο που έχω το iPhone 12 μετά βίας το βλέπω στον ήλιο ενώ το s22 της γυναίκας μου που τα είχα δίπλα δίπλα ήταν πολύ φετινό δεν το επηρέαζε καθόλου ο ήλιος.

Μα αυτό είναι το Θέμα, οι OLED οθόνες ενός κινητού που είναι τρελή η χρήση Του, χάνει απίστευτα πολύ φωτεινότητα

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Οταν εχεις τόσο cash που δεν ξερεις που να το εμπενδυσεις τοτε μπορεις να κανεις τετοια ανοιγματα.

Μα ειχα διαβασει παλια ενα αρθρο(τωρα δεν μπορω να το ξαναβρω) που ελεγε για τα υπερβολικα υψηλα αποθεματα ρευστου $$$ που κρατουσε, γιατι να κραταει τοσο ρευστο και να μην τα εχει απλα ψηφιακα;

• Confused 1
Δημοσ.

Οταν λενε ρευστο δεν ενοοουν χαρτονομισματα. Ψηφιακα ειναι τα χρηματα.

Αλλα η Apple εχει λεει το αντιστροφο προβλημα. Παραεχει μετρητα και πρεπει να βρει τροπους να τα επενδυσει. 

https://www.investors.com/etfs-and-funds/sectors/sp500-every-american-apple-has-more-cash-than-anyone/ 

• Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Μα ειχα διαβασει παλια ενα αρθρο(τωρα δεν μπορω να το ξαναβρω) που ελεγε για τα υπερβολικα υψηλα αποθεματα ρευστου $$$ που κρατουσε, γιατι να κραταει τοσο ρευστο και να μην τα εχει απλα ψηφιακα;

Υποτίθεται ότι άμα πέσει ποτέ το τραπεζικό σύστημα θα χαθούν περιουσίες, αλλά σε τέτοιο σενάριο θα αχρηστεύει και το ρευστό

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, poulinos είπε

πλεον 3000 ευρω το iphone επειδη και η οθονη θα ειναι δικη της ασχετα να θα κοστιζει λιγοτερο.γιατι απλα μπορει.

Σε καθε θεμα που αφορα την Apple, πανομοιοτυπα σχολια απο κατω απο αφορουν την τιμη του κινητου. Ας αγορασετε Xiaomi 13 Pro και S3 που ειναι φθηνοτερα

https://nypost.com/2022/09/07/apple-doesnt-raise-prices-for-new-iphones-despite-inflation-in-shocker-move/

Επεξ/σία από Shyn
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Aztec είπε

Έχουν δρόμο ακόμα οι MicroLED 

Παντως η mini led στα μεγάλα iPad είναι καταπληκτική…. Χωρίς τα μειονεκτήματα των OLED…

Επεξ/σία από kostasfalcon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, panosk111178 said:

Αυτό που πιστεύεις πως οφείλεται; Επεσε η φωτεινότητα του iPhone στο 1.5 χρόνο τόσο ώστε να κάνει τέτοια διαφορά; Το S22 πόσο καιρό το έχει; Εχω το 12άρι ακριβώς 1.5 χρόνο και δεν παρατήρησα τόσο έντονο πρόβλημα.

23 minutes ago, kostasfalcon said:

Παντως η mini led στα μεγάλα iPad είναι καταπληκτική…. Χωρίς τα μειονεκτήματα των OLED…

Θα συμφωνήσω. Κατά βάσιν, όλες οι οθόνες των iPad είναι καταπληκτικές. Η ΙPS του iPad Air 4 που έχω είναι εξαιρετική.

Επεξ/σία από DrFreeman
  • Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Αυτό που πιστεύεις πως οφείλεται; Επεσε η φωτεινότητα του iPhone στο 1.5 χρόνο τόσο ώστε να κάνει τέτοια διαφορά; Το S22 πόσο καιρό το έχει; Εχω το 12άρι ακριβώς 1.5 χρόνο και δεν παρατήρησα τόσο έντονο πρόβλημα.

Θα συμφωνήσω. Κατά βάσιν, όλες οι οθόνες των iPad είναι καταπληκτικές. Η ΙPS του iPad Air 4 που έχω είναι εξαιρετική.

Εγώ έχω το iPad pro 11 (M1) Και είναι ίσως η πιο ωραία ips οθόνη που έχω δει σε ταμπλετ

Δημοσ.
42 minutes ago, Shyn said:

Σε καθε θεμα που αφορα την Apple, πανομοιοτυπα σχολια απο κατω απο αφορουν την τιμη του κινητου. Ας αγορασετε Xiaomi 13 Pro και S3 που ειναι φθηνοτερα

https://nypost.com/2022/09/07/apple-doesnt-raise-prices-for-new-iphones-despite-inflation-in-shocker-move/

αυτα τα αρθρα παντα μου αρεσαν. βγαινουν για να πουν κατι το οποιο δυο μηνες μετα δεν ισχυει.και δεν το λεω μονο για την apple>αλλα για οποιαδηποτε εταιρεια.κατα τα αλλα ,καλα κανουν και τα δινουν πανακριβα εφοσον υπαρχει κοσμος που τα αγοραζει.αφου μπορουν :D

5 hours ago, Hacker?pcs said:

Ποτέ δεν είχε σημασία η τιμή των iPhone για τους αγοραστές τους, όσο και να πάει θα αγοράζεται

ισχυει απολυτα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Crash24 είπε

Η διαδικασία αυτή φέρεται να πραγματοποιείται στις μυστικές εγκαταστάσεις R&D της Apple στην πόλη Taoyuan που βρίσκεται στο βόρειο άκρο της Ταϊβάν.

δεν αντεχω αλλα μυστικα. ελεος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...