Bitbit Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Πόσες είναι οι εισφορές του εργοδότη για έναν υπάλληλο που παίρνει το βασικό, έναν που παίρνει πχ 800€ και έναν 1000€. Υπάρχει κάποιος αλγόριθμος που να τα υπολογίζει; Ρωτάω γιατί ακούω διάφορα και δε ξέρω κατα πόσο στέκουν
Joshua21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Εντελώς μπακαλίστικα είναι 22,31% πάνω στα μικτά. Επίσης υπάρχουν και οι εισφορές του εργαζόμενου, άλλο ένα 13,87%.
GREGORYMO Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 43 λεπτά πριν, Bitbit είπε Πόσες είναι οι εισφορές του εργοδότη για έναν υπάλληλο που παίρνει το βασικό, έναν που παίρνει πχ 800€ και έναν 1000€. Υπάρχει κάποιος αλγόριθμος που να τα υπολογίζει; Ρωτάω γιατί ακούω διάφορα και δε ξέρω κατα πόσο στέκουν Γύρω στο 37.86% συνολικά. Βέβαια, έχει να κάνει και τι επικουρικό έχει
Bitbit Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Νομίζω είναι από κάποιο σημείο και μετά που ανεβαίνει υπερβολικά και γίνεται γελοίο.
Nabuko Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Bitbit είπε Πόσες είναι οι εισφορές του εργοδότη για έναν υπάλληλο που παίρνει το βασικό, έναν που παίρνει πχ 800€ και έναν 1000€. Υπάρχει κάποιος αλγόριθμος που να τα υπολογίζει; Ρωτάω γιατί ακούω διάφορα και δε ξέρω κατα πόσο στέκουν Για τους μισθωτούς ιδιωτικού τομέα, ασφαλισμένους στον e-ΕΦΚΑ, για την κύρια σύνταξη, καταβάλλεται ασφαλιστική εισφορά ύψους 20%, η οποία επιμερίζεται μεταξύ ασφαλισμένου και εργοδότη. Ο ασφαλισμένος βαρύνεται με εισφορά ύψους 6,67% και ο εργοδότης με εισφορά ύψους 13,33%. https://ypergasias.gov.gr/koinoniki-asfalisi/asfalismenoi-eisfores-kai-paroches/asfalistikes-eisfores/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα