Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσες είναι οι εισφορές του εργοδότη για έναν υπάλληλο που παίρνει το βασικό, έναν που παίρνει πχ 800€ και έναν 1000€.

Υπάρχει κάποιος αλγόριθμος που να τα υπολογίζει; Ρωτάω γιατί ακούω διάφορα και δε ξέρω κατα πόσο στέκουν

Δημοσ.

Εντελώς μπακαλίστικα είναι 22,31% πάνω στα μικτά.

Επίσης υπάρχουν και οι εισφορές του εργαζόμενου, άλλο ένα 13,87%.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Πόσες είναι οι εισφορές του εργοδότη για έναν υπάλληλο που παίρνει το βασικό, έναν που παίρνει πχ 800€ και έναν 1000€.

Υπάρχει κάποιος αλγόριθμος που να τα υπολογίζει; Ρωτάω γιατί ακούω διάφορα και δε ξέρω κατα πόσο στέκουν

Γύρω στο 37.86% συνολικά.

Βέβαια, έχει να κάνει και τι επικουρικό έχει 

Δημοσ.

Νομίζω είναι από κάποιο σημείο και μετά που ανεβαίνει υπερβολικά και γίνεται γελοίο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bitbit είπε

Για τους μισθωτούς ιδιωτικού τομέα, ασφαλισμένους στον e-ΕΦΚΑ, για την κύρια σύνταξη, καταβάλλεται ασφαλιστική εισφορά ύψους 20%, η οποία επιμερίζεται μεταξύ ασφαλισμένου και εργοδότη. Ο ασφαλισμένος βαρύνεται με εισφορά ύψους 6,67% και ο εργοδότης με εισφορά ύψους 13,33%.

https://ypergasias.gov.gr/koinoniki-asfalisi/asfalismenoi-eisfores-kai-paroches/asfalistikes-eisfores/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...