armi19 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Καλησπέρα, σε 1,5 μήνα περίπου λήγει το συμβόλαιο μου για ίντερνετ και σταθερό, είναι πρόγραμμα FTTH στη Vodafone που είχα κάνει με την επιδότηση από SFBB. Η απορία μου είναι η εξής: Η εγκατάσταση στην πολυκατοικία έγινε -μάλλον- από συνεργείο της Vodafone (τα κουτιά έχουν το λογότυπό της), μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλον πάροχο; Θυμάμαι όταν έγινε η εγκατάσταση οι τεχνικοί μου είπαν (τότε) για Cosmote-Vodafone-Wind. Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει τώρα; Γιατί δεν θέλω να ξαναγυρίσω σε μη-FTTH ίντερνετ και έχω βρει πιο συμφέρουσες οικονομικά προτάσεις από τη Vodafone. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Φυσικά και μπορείς να πας σε οποιονδήποτε πάροχο, αρκεί αυτός να δίνει υπηρεσίες μέσω χοντρικής άλλου παρόχου στην περιοχή. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Ο πάροχος δικτύου, δηλαδή αυτός που έφτιαξε το δίκτυο στην περιοχή (η Vodafone στην δική σου περίπτωση), υποχρεούται να δίνει υπηρεσία στην χοντρική σε άλλους παρόχους. Είναι καθαρά θέμα πολιτικής απόφασης των άλλων παρόχων αν, πότε και που θα νοικιάζουν στην χοντρική για να δώσουν λιανική σε δικούς τους πελάτες. Κοιτάς στους άλλους δύο παρόχους για την διαθεσιμότητα των πακέτων σύνδεσης που εμφανίζουν στην οικοδομή σου. Σε μας η εγκατάσταση έγινε από την Vodafone, αλλά οι περισσότεροι ήμαστε σε άλλους παρόχους (εγώ σε Cosmote). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armi19 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Ευχαριστώ πολύ! Θα κάνω μια κρούση και στους άλλους παρόχους να δω τι γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα