NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Αυτα που ζητας ουτε νομικά, ουτε ηθικά ειναι εφικτά, και μπορει να βρεθείς εσυ κατηγορούμενος στα δικαστήρια
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Ή θα αμφισβητήσετε το ότι ο πατέρας σας μπορεί να λειτουργεί αυτοβούλως (επομένως χρήζει νομικής συμπαράστασης) ή θα του παρουσιάσετε στοιχεία ότι η κυρία του λέει ψέματα, ελπίζοντας ότι θα πειστεί από αυτό. Άλλο δικαίωμα, όταν μιλάμε για ενήλικο άτομο που έχει σώας τας φρένας, όχι, δεν έχετε.
MikeKel Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Σχετίζεται με την ερώτηση. Αν τα στέλνει Ουκρανία, είναι Ουκρανία. Από εκεί και πέρα, ψάχνεις δικηγόρο αν θέλεις ή κάποιον για να αποδείξει που βρίσκεται. Αλλά γενικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Το ξέρω, αλλά δεν έχω πρόσβαση σε αυτήν την πληροφορία, ξέρω μόνο πως έχουν φύγει μεγάλα ποσά.
TuXaKoS Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, MikeKel είπε Το ξέρω, αλλά δεν έχω πρόσβαση σε αυτήν την πληροφορία, ξέρω μόνο πως έχουν φύγει μεγάλα ποσά. Πρόβλημα του. Δικά του είναι τα χρήματα ότι θέλει τα κάνει.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, MikeKel είπε Το ξέρω, αλλά δεν έχω πρόσβαση σε αυτήν την πληροφορία, ξέρω μόνο πως έχουν φύγει μεγάλα ποσά. Προφανώς λοιπόν με τον πατερα σου πρέπει να τα βαλεις και ΟΧΙ με την γυναικα, αλλα αν εχει αποφασίσει να τα φαει στις γκομενες παλι δεν σου πεφτει λογος
makis269 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, MikeKel είπε Υπάρχει τρόπος να ανακαλύψω το πού βρίσκεται χωρίς να έρθω σε νομική σύγκρουση πρωτίστως; ΟΧΙ .
Ducatista Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Τρίχα από μ...νι τραβάει καράβι.... μην την ψάχνεις φίλε.... 1
MikhailBakurin Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 23 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Πρόβλημα του. Δικά του είναι τα χρήματα ότι θέλει τα κάνει. Δεν είναι έτσι. Ηθικά είναι πολύ μεμπτό αυτό το πράγμα, να τρως από το μέλλον των παιδιών σου, και μάλιστα επειδή σε εκμεταλλεύεται μία απατεώνισσα.
insoholic Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, MikeKel είπε (Σβήνω τις υπόλοιπες πληροφορίες καθώς δε χρειάζονται για να απαντηθεί η ερώτησή μου και κρατάω απλώς την ερώτηση, για να μην μπερδεύονται περισσότερο τα πράγματα) Έχω το δικαίωμα νομικά ή θα μπορούσα να επικαλεστώ κάτι για να μάθω πού βρίσκεται κάποιο πρόσωπο, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγω σε δικηγόρους, καταγγελίες κλπ.; Ελα ρε φιλε.. ουτε screenshot δεν προλαβα να παρω.. μην το αλλαζεις! Εγω υποψιάζομαι οτι η τύπισσα τα ρίχνει τα λεφτά στον ζελενσκι για να βοηθήσει την πατρίδα.
sdikr Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 47 λεπτά πριν, MikeKel είπε Η ερώτησή μου είναι αποκλειστικά αν έχω το δικαίωμα νομικά και αν θα μπορούσα να επικαλεστώ κάτι για να μάθω σχετικά με το πού βρίσκεται, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγω σε δικηγόρους και καταγγελίες κλπ. Έχω εγώ το δικαίωμα να μάθω που βρίσκεσαι εσύ αυτή την στιγμή; Οχι. Ούτε και εσύ
TuXaKoS Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Δεν είναι έτσι. Ηθικά είναι πολύ μεμπτό αυτό το πράγμα, να τρως από το μέλλον των παιδιών σου, και μάλιστα επειδή σε εκμεταλλεύεται μία απατεώνισσα. Τα λεφτά δεν είναι των παιδιών είναι του πατέρα. Συγνώμη που θα στο πω αλλά είναι εντελώς λάθος η αντίληψη αυτήν. 3
MikeKel Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, TuXaKoS είπε Τα λεφτά δεν είναι των παιδιών είναι του πατέρα. Συγνώμη που θα στο πω αλλά είναι εντελώς λάθος η αντίληψη αυτήν. Δεν είναι τα λεφτά το θέμα. Το έγραψα αυτό για να πω ότι έχω σοβαρό λόγο που θέλω να μάθω την τοποθεσία και όχι για παιχνίδι.
TuXaKoS Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, MikeKel είπε Δεν είναι τα λεφτά το θέμα. Το έγραψα αυτό για να πω ότι έχω σοβαρό λόγο που θέλω να μάθω την τοποθεσία και όχι για παιχνίδι. Δεν έχεις δώσει ούτε ένα σοβαρό επιχείρημα. Μιλάς για ηθική και για το μέλλον των παιδιών. Σόρρυ άλλα τίποτα από αυτά δεν είναι παράνομο. Αν προσπαθήσεις να βρεις τα στοιχεία που θέλεις με πλάγια μέσα μάντεψε ποιος παραβιάζει τον νόμο και τα προσωπικά δεδομένα του άλλου.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Ο λόγος είναι ότι σας ενοχλεί το ότι ο πατέρας σας "σκορπάει" λεφτά τα οποία αν δεν υπήρχε αυτή η κυρία θα τα κληρονομούσατε εσείς (αν δεν προέκυπτε κάποια άλλη σύντροφος..) Όπως σας έχουν γράψει ήδη, τα χρήματα είναι του πατέρα σας, όπως κρίνει αυτός θα τα διαθέσει. Επομένως, ή θα επιχειρήσετε να τον πείσετε ότι η κυρία τον κοροϊδεύει, εμφανίζοντάς του στοιχεία ότι είναι αλλού από εκεί όπου ισχυρίζεται, ελπίζοντας πως αυτό θα τον κάνει να διακόψει τη χρηματοδότηση ή θα απευθυνθείτε στις αρχές, αμφισβητώντας την ικανότητά του να λαμβάνει αποφάσεις. Άλλη λύση, δεν υπάρχει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις