Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(Σβήνω τις υπόλοιπες πληροφορίες καθώς δε χρειάζονται για να απαντηθεί η ερώτησή μου και κρατάω απλώς την ερώτηση, για να μην μπερδεύονται περισσότερο τα πράγματα)

Έχω το δικαίωμα νομικά ή θα μπορούσα να επικαλεστώ κάτι για να μάθω πού βρίσκεται κάποιο πρόσωπο, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγω σε δικηγόρους, καταγγελίες κλπ.;

Επεξ/σία από MikeKel
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, MikeKel είπε

Έχω ουσιαστικά μία νομικής φύσεως απορία και θέλοντας να αποφύγω να απευθυνθώ σε νομικούς φορείς είπα να δοκιμάσω την τύχη μου σε κάποιο φόρουμ με δημόσια ερώτηση, χωρίς να αναλύσω, να περιγράψω περισσότερο το πώς έχουν τα πράγματα ή να δώσω περεταίρω πληροφορίες.

Έχω βάσιμες υποψίες πως η σύντροφος του πατέρα μου η οποία έχει φύγει από τη χώρα εδώ και τρία χρόνια και υποστηρίζει πως βρίσκεται στην Ουκρανία (από όπου είναι και η καταγωγή της) και πως δεν έχει τρόπο να επιστρέψει, στην πραγματικότητα δε βρίσκεται στη χώρα που λέει ότι είναι και πως επίσης τον εκμεταλλεύεται οικονομικά, εκμεταλλευόμενη τη νοητική και συναισθηματική του κατάσταση και ταυτόχρονα υποσχόμενη σε εκείνον πως κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει. Εκείνη αρνείται να αποδείξει πως όντως βρίσκεται εκεί που υποστηρίζει και ο πατέρας μου αρκείται στον λόγο της, αρνούμενος να πιστέψει πως συνέβησαν τα γεγονότα που με έφεραν στο συμπέρασμα πως εκείνη λέει ψέματα. Υπάρχει τρόπος να ανακαλύψω το πού βρίσκεται χωρίς να έρθω σε νομική σύγκρουση πρωτίστως;

Και πως ακριβώς θα έρθεις εσύ σε νομική σύγκρουση; Μόνο εφόσον αποδείξεις ότι ο πατέρας σου δεν έχει σώας τας φρένας μπορείς να κάνεις κάτι. Σκοπεύεις να κάνεις κάτι τέτοιο;   

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, MikeKel είπε

Έχω ουσιαστικά μία νομικής φύσεως απορία και θέλοντας να αποφύγω να απευθυνθώ σε νομικούς φορείς είπα να δοκιμάσω την τύχη μου σε κάποιο φόρουμ με δημόσια ερώτηση, χωρίς να αναλύσω, να περιγράψω περισσότερο το πώς έχουν τα πράγματα ή να δώσω περεταίρω πληροφορίες.

Έχω βάσιμες υποψίες πως η σύντροφος του πατέρα μου η οποία έχει φύγει από τη χώρα εδώ και τρία χρόνια και υποστηρίζει πως βρίσκεται στην Ουκρανία (από όπου είναι και η καταγωγή της) και πως δεν έχει τρόπο να επιστρέψει, στην πραγματικότητα δε βρίσκεται στη χώρα που λέει ότι είναι και πως επίσης τον εκμεταλλεύεται οικονομικά, εκμεταλλευόμενη τη νοητική και συναισθηματική του κατάσταση και ταυτόχρονα υποσχόμενη σε εκείνον πως κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει. Εκείνη αρνείται να αποδείξει πως όντως βρίσκεται εκεί που υποστηρίζει και ο πατέρας μου αρκείται στον λόγο της, αρνούμενος να πιστέψει πως συνέβησαν τα γεγονότα που με έφεραν στο συμπέρασμα πως εκείνη λέει ψέματα. Υπάρχει τρόπος να ανακαλύψω το πού βρίσκεται χωρίς να έρθω σε νομική σύγκρουση πρωτίστως;

Γιατί δεν πας σε δικηγόρο;

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, MikeKel είπε

Υπάρχει τρόπος να ανακαλύψω το πού βρίσκεται χωρίς να έρθω σε νομική σύγκρουση πρωτίστως;

Που στέλνει χρήματα? Στέλνει όντως στην Ουκρανία? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MikeKel είπε

η σύντροφος του πατέρα μου

Oταν λες σύντροφος υπαρχει καποιου ειδου νομική συμβίωση, γαμος ή κατι αλλο?

1 ώρα πριν, MikeKel είπε

Υπάρχει τρόπος να ανακαλύψω το πού βρίσκεται

Εσενα τι σε νοιάζει που ειναι, και με ποιον τρόπο δηλαδη η δικαιοσύνη θα σε βοηθήσει

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Γιατί δεν πας σε δικηγόρο;

Γιατί ο δικηγόρος λογικά θα μου προτείνει το ίδιο που έκανε και ο @TuXaKoS, κάτι το οποίο θα ήθελα να αποφύγω αν γίνεται αλλιώς.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MikeKel είπε

Γιατί ο δικηγόρος λογικά θα μου προτείνει το ίδιο που έκανε και ο @TuXaKoS, κάτι το οποίο θα ήθελα να αποφύγω αν γίνεται αλλιώς.

Ζητάς νομική συμβουλή αλλά όχι απο δικηγόρο.Οκ

Ο πατέρας σου ενήλικος δεν είναι;

Εχει κάποιο πρόβλημα νοητικό;Χρήζει νομικής συμπαράστασης;

Δημοσ.

Η ερώτησή μου είναι αποκλειστικά αν έχω το δικαίωμα νομικά και αν θα μπορούσα να επικαλεστώ κάτι για να μάθω σχετικά με το πού βρίσκεται, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγω σε δικηγόρους και καταγγελίες κλπ. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Φαντάζομαι, αν έχετε κάποια βάσιμη υποψία/στοιχείο πως η κυρία δεν βρίσκεται εκεί που λέει, μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ στην περιοχή όπου θεωρείτε πως κυκλοφορεί η κυρία, ο οποίος θα συγκεντρώσει στοιχεία για να τα παρουσιάσετε στον πατέρα σας.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως εκείνος θα πειστεί, απαραίτητα, εφόσον συντρέχουν άλλες παράμετροι...

Θέλω να πω, αν ο πατέρας σας πέφτει θύμα καταφανών ψεμάτων, θα τεθεί ούτως ή άλλως ζήτημα νομικής συμπαράστασης, άρα η ρήξη είναι αναπόφευκτη.

Δημοσ.

Η ερώτησή μου είναι αποκλειστικά αν έχω το δικαίωμα νομικά και αν θα μπορούσα να επικαλεστώ κάτι για να μάθω σχετικά με το πού βρίσκεται, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγω σε δικηγόρους και καταγγελίες κλπ. 

Ετσι οπως το νομίζεις δεν γίνεται.Σε ποιον θα το επικαλεστείς;Ακόμα και σε εισαγγελέα να πας είναι καταγγελία.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Που στέλνει χρήματα? Στέλνει όντως στην Ουκρανία? 

Ναι, αλλά αυτό δε σχετίζεται με την ερώτησή μου. Η ερώτηση που κάνω είναι πολύ συγκεκριμένη.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ δεν την καταλαβαίνω την ερώτησή σας, πάντως.

Πείτε μας τι θέλετε να πετύχετε, σε πρώτη φάση.

Δημοσ.

Ναι, αλλά αυτό δε σχετίζεται με την ερώτησή μου. Η ερώτηση που κάνω είναι πολύ συγκεκριμένη.

Με  υπηρεσία τύπου western union?

Aν δεν είναι εκεί πως τα παραλαμβάνει τα χρήματα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Snoob είπε

Φαντάζομαι, αν έχετε κάποια βάσιμη υποψία/στοιχείο πως η κυρία δεν βρίσκεται εκεί που λέει, μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ στην περιοχή όπου θεωρείτε πως κυκλοφορεί η κυρία, ο οποίος θα συγκεντρώσει στοιχεία για να τα παρουσιάσετε στον πατέρα σας.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως εκείνος θα πειστεί, απαραίτητα, εφόσον συντρέχουν άλλες παράμετροι...

Θέλω να πω, αν ο πατέρας σας πέφτει θύμα καταφανών ψεμάτων, θα τεθεί ούτως ή άλλως ζήτημα νομικής συμπαράστασης, άρα η ρήξη είναι αναπόφευκτη.

Μίλησα με έναν και μου είπε πως θα χρειαστούν κάτι χιλιάδες ευρώ μόνο για να ξεκινήσει την έρευνα. Και οι λύσεις που πρότεινε δεν ήταν και πολύ ικανοποιητικές.

2 λεπτά πριν, Snoob είπε

Εγώ δεν την καταλαβαίνω την ερώτησή σας, πάντως.

Πείτε μας τι θέλετε να πετύχετε, σε πρώτη φάση.

Μίλησα με έναν και μου είπε πως θα χρειαστούν κάτι χιλιάδες ευρώ μόνο για να ξεκινήσει την έρευνα. Και οι λύσεις που πρότεινε δεν ήταν και πολύ ικανοποιητικές.

Δεδομένου ότι η ίδια αρνείται να αποδείξει το ότι όντως βρίσκεται εκεί που λέει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, MikeKel είπε

Σχετίζεται με την ερώτηση. Αν τα στέλνει Ουκρανία, είναι Ουκρανία. Από εκεί και πέρα, ψάχνεις δικηγόρο αν θέλεις ή κάποιον για να αποδείξει που βρίσκεται. Αλλά γενικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...