Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ο υπάλληλος δεν έπρεπε να υποσχεθεί διαθεσιμότητα σε συγκεκριμένη μέρα από τη στιγμή που δεν είχε τρόπο να το δέσει από παντού. Και τη στιγμή που η άλλη του εξήγησε ότι το ήθελε asap. Αφού δεν υπάρχει διαδικασία να το διασφαλίσεις και μπορούν να πάνε πολλά στραβά και να μην συμβεί, μην το λες.

Απλά έσπρωξε την αγορά 

Αυτό είναι το αντιεπαγγελματικό

Πάμε παρακάτω

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Ότι ενώ η μητέρα μου τους εξήγησε, ότι πρέπει να αγοράσει κινητό smartphone, γιατί το ΣΚ θα έχει επαγγελματικό ταξίδι, το οποίο θα είναι διάρκειας μιας εβδομάδας

Μόνη της η μητέρα σου δημιούργησε το πρόβλημα στον εαυτό της. Εφόσον είχε τόση ανάγκη άμεσα από κινητό, ας αγόραζε ένα από τα διαθέσιμα smartphone που υπήρχαν. Ή μήπως δεν υπήρχε τίποτα; Όταν κάνεις παραγγελία από άλλη πόλη, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα το έχεις την τάδε μέρα ακόμα κι αν σου το πει υπάλληλος. Δεν μπορείς να κατηγορείς τώρα το κατάστημα για μια καθυστέρηση που δεν ήταν στο χέρι τους. 

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
3 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Γιατί ήθελε samsung, εκρινε από τα χαρακτηριστικά του κινητού ότι είναι αυτό που θέλει να αγοράσει, και τα υπόλοιπα που είχε το κατάστημα, δεν ανταποκρινόταν στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Ειχα ελπιδες για το νημα αυτο αλλα μετα απο αυτο που διαβασα, τις εχασα...

Πες μου 2 πραγματα που κανει ενα Samsung που δεν το εκανε καποιο απο αυτα που ειχε (και τι ειχε) που να ανταποκρινόταν στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της,. 

• Moderators
Δημοσ.
6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Επειδη το δάνειο έγινε από απόσταση και όχι σε τράπεζα, ισχύει η υπαναχώρησης (όπως έγραψε και πιο πάνω που έχει όρο πάλι 14 ημερών). Για σιγουριά, ρωτάτε κατάστημα/τράπεζα, αλλά κατά 99% ακυρώνετε χωρίς να πληρώσετε κάτι. 

Αλλά πιστεύω Τρίτη θα έρθει. Έτσι και αλλιώς χρειάζεται τηλέφωνο. Και εγώ ζούσα σε νησί, είναι περίεργα σε τέτοια μέρες, ή γιορτές κτλ. 

Στο πρώτο μυνημα του φίλου έγραψε ότι πήγε σε κατάστημα

Τώρα στο θέμα, πιο πολύ ότι μετάνιωσε(buyer remorse) μου κάνει πάρα της δικαιολογίες που γράφει

Προσοχή σε περίπτωση ακύρωσης, μιλάει με κοτσοβολο για την ακύρωση, το θέμα είναι ότι, στη περίπτωση ακύρωσης, εφόσον έχει εγκριθεί ο κοτσοβολος κάνει πληρωμή δόσης κάθε μήνα στη τράπεζα (είναι ακριβώς όπως η φάση με ακύρωση αγοράς μέσω πιστωτικής με δόσεις, οπότε ίσως έχει επίπτωσης σε περίπτωση που χρειαστεί δάνειο στο άμεσο μέλλον

8 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Ειχα ελπιδες για το νημα αυτο αλλα μετα απο αυτο που διαβασα, τις εχασα...

Πες μου 2 πραγματα που κανει ενα Samsung που δεν το εκανε καποιο απο αυτα που ειχε (και τι ειχε) που να ανταποκρινόταν στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της,. 

To samsung είναι prestige, που να κυκλοφορήσει με xiaomi, realme η άλλες κινεζιες στο επαγγελματικό ταξίδι, το θέλεις να την κοροϊδεύουν οι συνάδελφοι, πόσο μάλλον όταν είναι ανάγκη να το έχει άμεσα?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Δεν έχει καλες εμπειρίες από xiaomi, redmi, realme. Και εγω σκεψου που είχα το poco x3 pro, μου χάλασε πρόσφατα και ευτυχώς ήταν μέσα στην εγγύηση και μου το έφτιαξαν. Αντιθέτως παλαιότερα που είχε samsung, τις άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις κλπ

15 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Τώρα στο θέμα, πιο πολύ ότι μετάνιωσε(buyer remorse) μου κάνει πάρα της δικαιολογίες που γράφει

ουτε καν. Μακάρι να ερχόταν άμεσα. Απλά είναι αντί-επαγγελματικό να λες, θα έρθει τη Παρασκευή , ενώ τους έχεις διευκρινίσει ότι το χρειάζεσαι για επαγγελματικούς λόγους και σήμερα να μην έχει έρθει και να πουλάς ειρωνεία.

Το θέμα είναι ότι για να το ακυρώσεις πρέπει να πας στο κατάστημα. Η κοπέλα που μίλησα στην εξυπηρέτηση πελατών από τα κεντρικά μου είπε ότι λόγω ότι το κατάστημα είναι franchise θα πρέπει να πάει η μητέρα μου από εκεί και να το πει.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Στο πρώτο μυνημα του φίλου έγραψε ότι πήγε σε κατάστημα

8 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Απλά σε κάποιο σημείο αναφέρει ότι: " Ο Δανειολήπτης δικαιουται να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση δανείου εντός προθεσμίας 14 ημερών)

Επειδη το δανειο δεν το πηρε απο καταστημα τραπεζας, θεωρειται αγορα απο αποσταση. Αγορα απο αποσταση ειναι γενικα οποιαδηποτε αγορα/συμβολαιο γινει ΕΚΤΟΣ καταστηματος.

Για αυτο και εδωσα παραδειγμα οτι μπορεις να ακυρωσεις συμβολαιο με παροχο αν γινει με ατομο στον δρομο

Δημοσ.

το να ακυρώσεις δάνειο για το γαμώτο το δέχομαι (γιατι ετσι σου ήρθε η γιατι δεν ξέρω τι)καθαρά δικιά σου επηλογη και ναι μπορει να γίνει

ψεμματα παντος δεν σου ειπαν όντος υπάρχουν καθυστερήσεις στης παραδόσεις στης δυσπρόσιτεσ περιοχες ακομη και 1 βδομάδας καθυστέρηση........

οχι οτι αυτό αλλάζει κάτι , αν ήμουν στην θεση του υπαλλήλου καθος ήξερα τι μέρες έρχονται δεν θα έδινα ποτέ 1 βδομάδα παράδοση και θα έλεγα 14 εργάσιμες για να ειμαι μέσα , ειναι το μόνο λάθος που βλεπω εδώ ετσι αν ερχοταν ποιο πριν θα ήταν μέσα στο όριο και θα γλύτωνε από γρίνια του κάθε πελάτη που δεν καταλαβαίνει τπτ

Δημοσ.

Στοίχημα ότι ούτε την Τρίτη δεν θα έρθει το κινητό

99% η δικαιολογία ήταν μπαρούφα και ο προμηθευτής θα το καθυστέρησει και άλλο.

Ότι συμβαίνει δλδ σε κλασική ελληνική retail επιχείρηση που πουλα χωρίς να έχει στοκ.

• Like 1
Δημοσ.

Sorry η μάνα είναι κάτοικος νησιού και έπαθε τέτοιο κοκομπλοκο επειδή δεν έγινε μια φορτωτική στο πλοίο; Υπάρχουν νησιά που δεν καταφέρνουν να πάνε για μέρες τα καράβια και λείπουν βασικά είδη, όχι το Samsung.

Υπερβολική σε κάθε περίπτωση και βέβαια πήρε το ρίσκο της και έχασε. Την επόμενη φορά μάνα και γιος να είσαστε σοφότεροι 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bitbit είπε

δε ξέρω γιατί αλλά ρίχνω τρελό γέλιο όταν διαβάζω το "επαγγελματικό ταξίδι".

Το οτι κανενα κινητο δεν ανταποκρινοταν στις επαγγελματικες υποχρεωσεις, δε σου εκανε τιποτα δλδ;
Ουτε ενα χαμογελο;

2 ώρες πριν, Inuyasha είπε

To samsung είναι prestige, που να κυκλοφορήσει με xiaomi, realme η άλλες κινεζιες στο επαγγελματικό ταξίδι, το θέλεις να την κοροϊδεύουν οι συνάδελφοι, πόσο μάλλον όταν είναι ανάγκη να το έχει άμεσα?

Μα αυτα που παραθετεις δεν ειναι επαγγελματικα τηλεφωνα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...