Nabuko Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Αν μου έλεγε λόγω μποφορ δεν έγινε , είναι τελείως διαφορετικό και κατανοητό. Δηλαδή το κατάστημα για να μην θεωρηθούν αντιεπαγγελματίες τι έπρεπε να κάνει? Να πάει με ελικόπτερο να σττο φέρει? Από τη μία έχετε κι εσείς τα δίκια σας γιατί αυτή η κατάσταση δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στη μητέρα σου λόγω επαγγελματικού ταξιδιού. Από την άλλη όμως ενώ φεύγει το ΣΚ αφήνει την εκκρεμότητα να τακτοποιηθεί την τελευταία μέρα, ενώ ζει σε νησιωτική περιοχή και γνωρίζει ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά. Έπρεπε να κάνει τα κουμάντα της νωρίτερα. 3
StamTheMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 13 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Αν μου έλεγε λόγω μποφορ δεν έγινε , είναι τελείως διαφορετικό και κατανοητό. Οχι,ειναι το ιδιο. Απλα εσυ αδυνατεις να το κατανοησεις. 3
airtrelomike13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Bitbit είπε Παρασκευή σήμερα. Το κακό είναι ότι επειδή έχει τύχει να εργαστώ σε θέση όπου είχα επαφή με κόσμο-πελάτες, τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν. Και υπάρχουν πολλές. Και μετά σου λένε ότι ο πελάτης έχει δίκιο. Όποιος το πρωτοείπε αυτό άνετα τον πατούσα με το αυτοκίνητο και μάλιστα έκανα και όπισθεν για να είμαι σίγουρος. Δε παίζεστε μερικοί θα μπορούσε να πει το κατάστημα ότι θα σας έρθει μέχρι την άλλη Τρίτη. Χίλιεες φορές θα εκτιμούσα αυτό και θα έλεγα ότι οι άνθρωποι είναι ειλικρινείς, παρά να μου πουν Παρασκευή και να γίνει όλο αυτό σήμερα
SabotazNic Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Bitbit είπε Το κακό είναι ότι επειδή έχει τύχει να εργαστώ σε θέση όπου είχα επαφή με κόσμο-πελάτες, τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν. Και υπάρχουν πολλές. Και μετά σου λένε ότι ο πελάτης έχει δίκιο. Όποιος το πρωτοείπε αυτό άνετα τον πατούσα με το αυτοκίνητο και μάλιστα έκανα και όπισθεν για να είμαι σίγουρος. Δε παίζεστε μερικοί Το θέμα όμως δεν είναι σαν τον άλλο με το public (για να έχει άδικο μόνο ο πελάτης). Εδώ του είπαν ότι θα το είχαν σίγουρα Παρασκευή. Δεν καταλαβαίνω πως δεν ανέβηκε η μεταφορική, για να ανέβουν ιχ. Πολύ πιθανών να μην έστελναν σήμερα, ή να πήραν άδειες. Και γενικά δεν ζητάει κάτι παράλογο. Μπορεί στο ταξίδι που έχει να βρις ευκαιρία να αγοράσει οπότε να επιθυμούν να ακυρώσουν το συγκεκριμένο. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από SabotazNic
StamTheMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Nabuko είπε Από την άλλη όμως ενώ φεύγει το ΣΚ αφήνει την εκκρεμότητα να τακτοποιηθεί την τελευταία μέρα, ενώ ζει σε νησιωτική περιοχή και γνωρίζει ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά. Έπρεπε να κάνει τα κουμάντα της νωρίτερα. Ολη η φασαρια γινεται επειδη κανεις δεν παιρνει το μερος του,τι του λες τωρα.. 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μπορεί στο ταξίδι που έχει να βρις ευκαιρία να αγοράσει οπότε να επιθυμούν να ακυρώσουν το συγκεκριμένο. Αυτο με το ταξιδι το ειπε σε προχωρημενο σημειο της συζητησης,δεν το πολυπιστευω. Δεν εχει αναφερει πουθενα οτι εχει εναλλακτικη,εγωιστικο ειναι το προβλημα. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από StamTheMan
airtrelomike13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε 5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ολη η φασαρια γινεται επειδη κανεις δεν παιρνει το μερος του,τι του λες τωρα.. Αυτο με το ταξιδι το ειπε σε προχωρημενο σημειο της συζητησης,δεν το πολυπιστευω. Δεν εχει αναφερει πουθενα οτι εχει εναλλακτικη,εγωιστικο ειναι το προβλημα. Το αν το πολυπιστεύεις δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Εγώ πολύ απλά στο τοπικ ρώτησα αν μπορώ να ακυρώσω τη παραγγελία, και αν παράλληλα θα ακυρωθεί το καταναλωτικό δάνειο ή οχι. Εμείς στο κατάστημα είχαμε αναφέρει τα πάντα, και πήραμε τις διαβεβαιώσεις ότι το κινητό θα είναι σήμερα ημέρα Παρασκευή έτοιμο στο κατάστημα για να το παραλάβουμε.
SabotazNic Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Το αν το πολυπιστεύεις δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Εγώ πολύ απλά στο τοπικ ρώτησα αν μπορώ να ακυρώσω τη παραγγελία, και αν παράλληλα θα ακυρωθεί το καταναλωτικό δάνειο ή οχι. Εμείς στο κατάστημα είχαμε αναφέρει τα πάντα, και πήραμε τις διαβεβαιώσεις ότι το κινητό θα είναι σήμερα ημέρα Παρασκευή έτοιμο στο κατάστημα για να το παραλάβουμε. Διαβάζεις τους όρους και θα έπρεπε να είχες ήδη επικοινωνήσει με τράπεζα. Αν λέει για 14 μέρες υπαναχώρηση, είστε οκ.
filipprin Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Οταν το καταστημα λεει τοτε παραλαμβανεις πρεπει να εινα συνεπη στο λογο του.Εινα υποχρεωση του. Απο κει και περα ναι αναποδιές συμβαίνουν,ναι λιγο υπομονη δεν βλαπτει απο μεριας του καταναλωτη, αυτο δεν αλλαζει όμως το γεγονος οτι το καταστημα εχει αθέτησή την υποσχεση του και κατα συνεπεια την συμφωνια. 1
StamTheMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Εμείς στο κατάστημα είχαμε αναφέρει τα πάντα, και πήραμε τις διαβεβαιώσεις ότι το κινητό θα είναι σήμερα ημέρα Παρασκευή έτοιμο στο κατάστημα για να το παραλάβουμε. Προσπαθεις τοση ωρα να μας πεισεις οτι ηταν "αντιεπαγγελματικη " η συμπεριφορα. Παραλληλα λες οτι εχετε αγορασει πολλες φορες απο το καταστημα,χωρις να εχετε προβλημα. Εγινε μια στραβη,η οποια ειναι απολυτα λογικο να γινει οταν ζεις σε νησι. Και σε ρωταω παλι,εαν δεν το παρετε απο αυτους,τι εναλλακτικη εχετε; Θα εχετε αλλο τηλεφωνο μεχρι την τριτη;
sdikr Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 16 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Το θέμα όμως δεν είναι σαν τον άλλο με το public (για να έχει άδικο μόνο ο πελάτης). Εδώ του είπαν ότι θα το είχαν σίγουρα Παρασκευή. Δεν καταλαβαίνω πως δεν ανέβηκε η μεταφορική, για να ανέβουν ιχ. Πολύ πιθανών να μην έστελναν σήμερα, ή να πήραν άδειες. Και γενικά δεν ζητάει κάτι παράλογο. Μπορεί στο ταξίδι που έχει να βρις ευκαιρία να αγοράσει οπότε να επιθυμούν να ακυρώσουν το συγκεκριμένο. Λόγω εκλογών φαντάζομαι προτεραιότητα έχουν αυτοί που θα πάνε να ψηφίσουν και είδη πρώτης ανάγκης, όποτε αν έχει γεμίσει το πλοίο, οι υπόλοιποι περιμένουν
filipprin Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Μπα πρωτα μπαινουν οι νταλικες και οι μεταφορικες και μετα ολοι οι αλλοι ειδικά σε νησια.Γενικα για μπαρουφα μου ακουγεται η δικαιολογια απο το καταστημα Οστοσο θα συμφωνησω με τούς προηγουμένους οτι λιγη υπομονη δεν βλαπτει Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από filipprin 1
Ultimategr Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Ριξε μια ματια εδω https://www.kotsovolos.gr/help-order-cancellation , αν και το καλυτερο ειναι να επικοινωνησεις τηλεφωνικα με τον Κωτσοβολο
StamTheMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, sdikr είπε Λόγω εκλογών φαντάζομαι προτεραιότητα έχουν αυτοί που θα πάνε να ψηφίσουν και είδη πρώτης ανάγκης, όποτε αν έχει γεμίσει το πλοίο, οι υπόλοιποι περιμένουν Φαντασου την ιδια στιγμη καποιος να λεει "δεν μπορεσα να παω να ψηφισω επειδη μπηκε το βαν του κωτσοβολου" 1
sdikr Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, filipprin είπε Μπα πρωτα μπαινουν οι νταλικες και οι μεταφορικες και μετα ολοι οι αλλοι ειδικά σε νησια.Γενικα για μπαρουφα μου ακουγεται η δικαιολογια απο το καταστημα Τώρα με τις εκλογές; είσαι σίγουρος Εδώ δεν θα έχουμε διόδια για να μπορέσει ο κόσμος να πάει να ψηφίσει
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Άλλο τα φορτηγά που μεταφέρουν ευπαθή, και έχουν εξ ορισμού προτεραιότητα για νησιά, και άλλο οι μεταφορικές/κούριερ, που από το νόμο δεν επιτρέπεται να μεταφέρουν ευπαθή (άσχετο πόσες φορές που είχαν στείλει οι γονείς μου πίτες με κούριερ...) και κόβονται, όταν υπάρχει ανάγκη. Κατά τα άλλα, τράπεζα για ενημέρωση, μεταφορική για εξακρίβωση του ισχυρισμού του καταστήματος και ακύρωση ανάλογα με το τι κρίνει ο ενδιαφερόμενος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις