Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/5/2023 στις 3:28 ΜΜ, Philippe είπε

Βλέπω ότι έχει προχωρήσει η συζήτηση αλλά για πλάκα και μόνο επισυνάπτω τις δύο προτάσεις ριζικής ανακαίνισης που περιέγραφα χθες (από αυτές που στοιχίζουν όσο το διαμέρισμα). Προφανώς τέτοιας κλίμακας επεμβάσεις δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση τα απαιτούμενα χρήματα, ειδικά τώρα πια που έχουν πάει οι τιμές στα ύψη, εκτός αν ήταν ρετιρέ στο Κολωνάκι με θέα θάλασσα. Για μένα καλύτερη λύση παραμένει το ... να φύγετε, να πάτε αλλού :) 

Είναι και μερικές σταθερές από τις οποίες δεν επιτρέπεται να παρεκκλίνουμε, π.χ. δεν μπορεί να μπαίνεις σε ένα σπίτι και να βλέπεις φάτσα κάρτα την τουαλέτα, ούτε το σαλόνι να είναι στη μέση του σπιτιού χωρίς μπαλκονόπορτα όπως το δείχνεις στο 1ο post, ούτε ένα υπνοδωμάτιο να έχει πλάτος 2x2 επειδή δεν μας βγαίνει αλλιώς. Από την άλλη, όσο στενεύουν τα πράγματα, γίνονται παραχωρήσεις και καλείται κανείς να γίνει πιο ευρηματικός, όπως ο Manolis-K. Έτσι κι εγώ, στο σχεδιάκι παρακάτω αναγκάζομαι να βγάλω πόρτα μες στο σαλόνι, πράγμα απαράδεκτο, αλλά θα μπορούσε έστω να είναι "κρυφή" και να μην ξεχωρίζει από τον υπόλοιπο τοίχο, για να μετριάσει κάπως το κακό. Αν ήμασταν στο Κολωνάκι λέμε..

ΛΗΔΑ.jpg

είναι κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή αυτό

εξαιρετικό σχέδιο και μακάρι να ήταν περισσότερο βοηθητικοί οι άνθρωποι όπως εσείς.

αν δείτε και το δικό μου σχέδιο του σπιτιού μου είναι δυστυχώς άβολο και δεν μπήκε σωστη διαρρύθμιση

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...