mechpanos Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Τώρα φεύγουμε από το θέμα διαρρύθμισης και πάμε στο θέμα ψησταριάς οπότε ας γίνουμε λίγο off topic, ε δεν θα το κάνεις και ψητοπωλείο το σπίτι, με ένα ψησιματάκι μια στο τόσο δεν πρόκειται να σου πει κανένας, τίποτα. Ε, αν είναι και κανένας περίεργος, τον κερνάς ένα μπριζολάκι με το χαμόγελο και τον σκλαβώνεις δεν θα ξαναπεί κουβέντα. Το ερώτημα είναι: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΗΝΕΙ; 1
lyda94 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, mechpanos είπε Τώρα φεύγουμε από το θέμα διαρρύθμισης και πάμε στο θέμα ψησταριάς οπότε ας γίνουμε λίγο off topic, ε δεν θα το κάνεις και ψητοπωλείο το σπίτι, με ένα ψησιματάκι μια στο τόσο δεν πρόκειται να σου πει κανένας, τίποτα. Ε, αν είναι και κανένας περίεργος, τον κερνάς ένα μπριζολάκι με το χαμόγελο και τον σκλαβώνεις δεν θα ξαναπεί κουβέντα. Το ερώτημα είναι: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΗΝΕΙ; Ο άντρας μου καλέ! Είναι πολύ καλός στο ψήσιμο! Λέτε να μην θέλει να πάρουμε για να μην τον χώνω και να λέει δικαιολογίες για την πολυκατοικία??? 🤔🤔🤔
mechpanos Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, lyda94 είπε Ο άντρας μου καλέ! Είναι πολύ καλός στο ψήσιμο! Λέτε να μην θέλει να πάρουμε για να μην τον χώνω και να λέει δικαιολογίες για την πολυκατοικία??? 🤔🤔🤔 Εμ... 1
lyda94 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, mechpanos είπε Εμ... Θα τον σκίσω! 😂 Μα του αρέσει, αυτό είναι το θέμα! Δεν έχει πρόβλημα να ψήσει μέσα στο σπίτι σε ψηστιέρα, έχει πρόβλημα να βάλουμε ψησταριά έξω για να μην ενοχλούμε τους από πάνω. Εν τω μεταξύ, από πάνω μένει μια γιαγιά που δεν ακούγεται καν η γυναίκα! Πιο πάνω, δεν ξέρω καν...
Amaretos Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Καλα κανει ο ανθρωπος και σκεφτεται τον συνανθρωπο απο πανω, αυτο ειναι το σωστο, το θεμα ειναι οτι δεν χαθηκε ο κοσμος να ψηνεις που και που ολος ο κοσμος τοο κανει σε λογικα πλαισια. 1
lyda94 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Amaretos είπε Καλα κανει ο ανθρωπος και σκεφτεται τον συνανθρωπο απο πανω, αυτο ειναι το σωστο, το θεμα ειναι οτι δεν χαθηκε ο κοσμος να ψηνεις που και που ολος ο κοσμος τοο κανει σε λογικα πλαισια. Ε μα αυτό λέω! Τι θα πειράζει 1, 2, 3 φορές το μήνα? Δεν είπα να τους μπαφιάσω εννοείται! Άσε που εκεί που θέλω να τη βάλω έχει και τέντα και θα κρατάει και αυτή όσο να πεις! Ούτε φασαρία, ούτε καπνοί από κάρβουνο πχ, ούτε τίποτα!
mechpanos Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Γιατί αν μαγειρεύεις μέσα στο σπίτι και βγαίνει το ντουμάνι από τον απορροφητήρα, δεν έχουν πρόβλημα. Ειδικά αν δεν μπει κάρβουνο, δεν βγάζει τίποτα ούτε καν θα γίνει αντιληπτή η ψητούρα Τέλος πάντων να κάνουμε ένα νέο θέμα, να γίνει το απαραίτητο insomniodebate, αν είναι θεμιτή η ψητούρα στο μπαλκόνι της πολυκατοικίας, ή όχι (στα πεθερικά μου πάντως, είχαμε κάνει επικές ψητούρες στο μπαλκόνι, και με κάρβουνα παρακαλώ!) 1
Maurikycli Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 17 ώρες πριν, lyda94 είπε Ο άντρας μου καλέ! Είναι πολύ καλός στο ψήσιμο! Λέτε να μην θέλει να πάρουμε για να μην τον χώνω και να λέει δικαιολογίες για την πολυκατοικία??? 🤔🤔🤔 Επίσης , εκτός από το χώσιμο θα είναι αυτός που θα φάει το κράξιμο για κάτι που θες εσύ 😕
lyda94 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 17 ώρες πριν, mechpanos είπε Γιατί αν μαγειρεύεις μέσα στο σπίτι και βγαίνει το ντουμάνι από τον απορροφητήρα, δεν έχουν πρόβλημα. Ειδικά αν δεν μπει κάρβουνο, δεν βγάζει τίποτα ούτε καν θα γίνει αντιληπτή η ψητούρα Τέλος πάντων να κάνουμε ένα νέο θέμα, να γίνει το απαραίτητο insomniodebate, αν είναι θεμιτή η ψητούρα στο μπαλκόνι της πολυκατοικίας, ή όχι (στα πεθερικά μου πάντως, είχαμε κάνει επικές ψητούρες στο μπαλκόνι, και με κάρβουνα παρακαλώ!) Ψηφίζω ναι! 😂 6 ώρες πριν, Maurikycli είπε Επίσης , εκτός από το χώσιμο θα είναι αυτός που θα φάει το κράξιμο για κάτι που θες εσύ 😕 Όχι, εγώ θα το φάω, εμένα ξέρουν! Αλλά αυτό είναι το θέμα, ότι δεν θα φάμε κράξιμο, γιατί δεν θα ενοχλούμε καθόλου! Παίζει να μην το καταλάβουν καν, όπως λέει και ο mechpanos.
Maurikycli Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, lyda94 είπε Όχι, εγώ θα το φάω, εμένα ξέρουν! Αλλά αυτό είναι το θέμα, ότι δεν θα φάμε κράξιμο, γιατί δεν θα ενοχλούμε καθόλου! Παίζει να μην το καταλάβουν καν, όπως λέει και ο mechpanos. Φώναζε τον @mechpanos να έρχεται να σας τα ψήνει κι άσε τον άνθρωπο ήσυχο 😕 1
mechpanos Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 18 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Φώναζε τον @mechpanos να έρχεται να σας τα ψήνει κι άσε τον άνθρωπο ήσυχο 😕 Τον πεθερό μου αυτός είναι ο μάστορας
Maurikycli Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Εσείς που ξέρετε και καλοτρωτε μια χαρά χώνετε άλλους για τα γούστα σας 😕
mechpanos Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 49 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Εσείς που ξέρετε και καλοτρωτε μια χαρά χώνετε άλλους για τα γούστα σας 😕 Βάζουμε το κρέας και την παρέα όμως 1
lyda94 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 59 λεπτά πριν, mechpanos είπε Βάζουμε το κρέας και την παρέα όμως Εμείς κάνουμε την καλύτερη δουλειά!! Αν τον ψήσω να πάρουμε ψησταριά, θα έρθεις και εσύ και ο πεθερός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα