Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα φεύγουμε από το θέμα διαρρύθμισης και πάμε στο θέμα ψησταριάς οπότε ας γίνουμε λίγο off topic, ε δεν θα το κάνεις και ψητοπωλείο το σπίτι, με ένα ψησιματάκι μια στο τόσο δεν πρόκειται να σου πει κανένας, τίποτα. Ε, αν είναι και κανένας περίεργος, τον κερνάς ένα μπριζολάκι με το χαμόγελο και τον σκλαβώνεις δεν θα ξαναπεί κουβέντα.
Το ερώτημα είναι: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΗΝΕΙ;

• Like 1
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mechpanos είπε

Τώρα φεύγουμε από το θέμα διαρρύθμισης και πάμε στο θέμα ψησταριάς οπότε ας γίνουμε λίγο off topic, ε δεν θα το κάνεις και ψητοπωλείο το σπίτι, με ένα ψησιματάκι μια στο τόσο δεν πρόκειται να σου πει κανένας, τίποτα. Ε, αν είναι και κανένας περίεργος, τον κερνάς ένα μπριζολάκι με το χαμόγελο και τον σκλαβώνεις δεν θα ξαναπεί κουβέντα.
Το ερώτημα είναι: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΗΝΕΙ;

Ο άντρας μου καλέ! Είναι πολύ καλός στο ψήσιμο! Λέτε να μην θέλει να πάρουμε για να μην τον χώνω και να λέει δικαιολογίες για την πολυκατοικία??? 🤔🤔🤔

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Ο άντρας μου καλέ! Είναι πολύ καλός στο ψήσιμο! Λέτε να μην θέλει να πάρουμε για να μην τον χώνω και να λέει δικαιολογίες για την πολυκατοικία??? 🤔🤔🤔

Εμ...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mechpanos είπε

Εμ...

Θα τον σκίσω! 😂

Μα του αρέσει, αυτό είναι το θέμα! Δεν έχει πρόβλημα να ψήσει μέσα στο σπίτι σε ψηστιέρα, έχει πρόβλημα να βάλουμε ψησταριά έξω για να μην ενοχλούμε τους από πάνω. Εν τω μεταξύ, από πάνω μένει μια γιαγιά που δεν ακούγεται καν η γυναίκα! Πιο πάνω, δεν ξέρω καν...

Δημοσ.

Καλα κανει ο ανθρωπος και σκεφτεται τον συνανθρωπο απο πανω, αυτο ειναι το σωστο, το θεμα ειναι οτι δεν χαθηκε ο κοσμος να ψηνεις που και που ολος ο κοσμος τοο κανει σε λογικα πλαισια.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Καλα κανει ο ανθρωπος και σκεφτεται τον συνανθρωπο απο πανω, αυτο ειναι το σωστο, το θεμα ειναι οτι δεν χαθηκε ο κοσμος να ψηνεις που και που ολος ο κοσμος τοο κανει σε λογικα πλαισια.

Ε μα αυτό λέω! Τι θα πειράζει 1, 2, 3 φορές το μήνα? Δεν είπα να τους μπαφιάσω εννοείται! Άσε που εκεί που θέλω να τη βάλω έχει και τέντα και θα κρατάει και αυτή όσο να πεις! Ούτε φασαρία, ούτε καπνοί από κάρβουνο πχ, ούτε τίποτα!

Δημοσ.

Γιατί αν μαγειρεύεις μέσα στο σπίτι και βγαίνει το ντουμάνι από τον απορροφητήρα, δεν έχουν πρόβλημα. Ειδικά αν δεν μπει κάρβουνο, δεν βγάζει τίποτα ούτε καν θα γίνει αντιληπτή η ψητούρα :) 
Τέλος πάντων να κάνουμε ένα νέο θέμα, να γίνει το απαραίτητο insomniodebate, αν είναι θεμιτή η ψητούρα στο μπαλκόνι της πολυκατοικίας, ή όχι (στα πεθερικά μου πάντως, είχαμε κάνει επικές ψητούρες στο μπαλκόνι, και με κάρβουνα παρακαλώ!) 

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, lyda94 είπε

Επίσης , εκτός από το χώσιμο θα είναι αυτός που θα φάει το κράξιμο για κάτι που θες εσύ 😕

Δημοσ.
17 ώρες πριν, mechpanos είπε

Γιατί αν μαγειρεύεις μέσα στο σπίτι και βγαίνει το ντουμάνι από τον απορροφητήρα, δεν έχουν πρόβλημα. Ειδικά αν δεν μπει κάρβουνο, δεν βγάζει τίποτα ούτε καν θα γίνει αντιληπτή η ψητούρα :) 
Τέλος πάντων να κάνουμε ένα νέο θέμα, να γίνει το απαραίτητο insomniodebate, αν είναι θεμιτή η ψητούρα στο μπαλκόνι της πολυκατοικίας, ή όχι (στα πεθερικά μου πάντως, είχαμε κάνει επικές ψητούρες στο μπαλκόνι, και με κάρβουνα παρακαλώ!) 

Ψηφίζω ναι! 😂

6 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Επίσης , εκτός από το χώσιμο θα είναι αυτός που θα φάει το κράξιμο για κάτι που θες εσύ 😕

Όχι, εγώ θα το φάω, εμένα ξέρουν! Αλλά αυτό είναι το θέμα, ότι δεν θα φάμε κράξιμο, γιατί δεν θα ενοχλούμε καθόλου! Παίζει να μην το καταλάβουν καν, όπως λέει και ο mechpanos.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lyda94 είπε

Όχι, εγώ θα το φάω, εμένα ξέρουν! Αλλά αυτό είναι το θέμα, ότι δεν θα φάμε κράξιμο, γιατί δεν θα ενοχλούμε καθόλου! Παίζει να μην το καταλάβουν καν, όπως λέει και ο mechpanos.

Φώναζε τον @mechpanos να έρχεται να σας τα ψήνει κι άσε τον άνθρωπο ήσυχο 😕

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Φώναζε τον @mechpanos να έρχεται να σας τα ψήνει κι άσε τον άνθρωπο ήσυχο 😕

Τον πεθερό μου αυτός είναι ο μάστορας :)

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Εσείς που ξέρετε και καλοτρωτε μια χαρά χώνετε άλλους για τα γούστα σας 😕

Βάζουμε το κρέας και την παρέα όμως

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Βάζουμε το κρέας και την παρέα όμως

Εμείς κάνουμε την καλύτερη δουλειά!! Αν τον ψήσω να πάρουμε ψησταριά, θα έρθεις και εσύ και ο πεθερός!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...