Προς το περιεχόμενο

[Mini PC / "noname"] T-Bao MN100 Intel N100 / 8 ή 16 GB RAM / 256 ή 512 GB SSD / Windows 11 141 € ή 173 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά απέτυχα να το κάνω να λειτουργήσει σωστά με proxmox. Μου έβγαζε σε όλες τις εκδόσεις του proxmox, προβλήματα στις κάρτες ethernet. Ενώ φαίνονται και εγκαθίστανται κανονικά, δεν φτάνει πάνω από 100 mbit η ταχύτητα με το PFSENSE, πίσω από proxmox. 
Με PFSENSE απευθείας, όλα δουλεύουν μια χαρά. Δε θα το συνιστούσα για proxmox.

Δημοσ.
1 minute ago, TROjY said:

Προσωπικά απέτυχα να το κάνω να λειτουργήσει σωστά με proxmox. Μου έβγαζε σε όλες τις εκδόσεις του proxmox, προβλήματα στις κάρτες ethernet. Ενώ φαίνονται και εγκαθίστανται κανονικά, δεν φτάνει πάνω από 100 mbit η ταχύτητα με το PFSENSE, πίσω από proxmox. 
Με PFSENSE απευθείας, όλα δουλεύουν μια χαρά. Δε θα το συνιστούσα για proxmox.

Ως τι τις πέρναγες τις lan; τις έκανες passthrough πχ ή έκανες vmbr με το όνομα του nic? 

1 hour ago, dimitris444 said:

Ναι το latest proxmox. H gpu είναι blacklisted. Aπό το hdmi μετά το BOOT του proxmox δεν δείχνει κάτι γιατί είναι blacklisted. Σε εσένα δούλεψε; 

όπως είπα και πιο πριν δεν το πήρα αυτό το μοντέλο πήρα ένα άλλο καθαρά για pfsense 2.5gbps αλλά φοράει την ίδια cpu, ήθελε να πειράξω αρκετά αρχεία στον host όταν το δοκίμασα αλλά λόγο χρόνου + ότι ήθελα να το δω στην πράξη, δεν το δοκίμασα αν περνάει τα γραφικά σε vm, θα το δω ομως σε ένα deskmeet b660 που έχω το απόγευμα λογικά

Δες και μερικά από αυτά που έκανα εγώ στο deskmeet b660 εδώ ναι μεν ήταν για να περάσω μια AMD GPU αλλά το ίδιο deskmeet έχει i3 με iGPU και έχω σκοπό να κάνω χρήση και της iGPU για ΑΙ με το frigate(έχω ήδη Coral.ai TPU και θα μπει ως 2ος accelerator)

• Like 1
Δημοσ.

Εαν είναι εύκολο, θα μπορούσατε να κάνετε εγκατάσταση το Eve Online; Με ενδιαφέρει εάν μπορεί να το τρέξει (λογικά από specs μπορεί) και πόσα fps περίπου, ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, seithan είπε

Εαν είναι εύκολο, θα μπορούσατε να κάνετε εγκατάσταση το Eve Online; Με ενδιαφέρει εάν μπορεί να το τρέξει (λογικά από specs μπορεί) και πόσα fps περίπου, ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Το ξεκινάς λάθος.

Αυτά τα μηχανάκια δεν είναι για gaming, χωρίς όμως να σημαίνει αυτό ότι δεν μπορείς να παίξεις κανένα παιχνίδι, απλά θα περιοριστείς με τα γραφικά λόγω έλλειψης αποκλειστικής κάρτας γραφικών. Επίσης αν αρχίσει ο καθένας να ρωτάει αν παίζει το τάδε ή το δείνα παιχνίδι (που θα γίνει και αυτό) καήκαμε.

Anyway, αν το γκουγκλάρης λίγο θα δεις ότι ο τύπος στο παρακάτω βίντεο το δοκίμασε σε ένα beelink minipc με N95 cpu, σε 1920Χ1080 με όλα low και medium  και του έβγαλε 60fps, αν και το σημείο που δείχνει δεν έχει πολλά γραφικά όπως π.χ. σε μια μάχη.

• Like 1
Δημοσ.

Για κανα λολακι , ναι 

Eve online επειδη επαιζα , θελει CPU (αν και στις μεγαλες μαχες θα σε προλαβει το tidi μαλλον) και πλεον με τα updates που εχει φαει , θελει ΚΑΙ GPU . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πιανει 60fps με zoomαρισμενο mining .... 

Jita θελουμε να δουμε που γινεται το παρτυ 

Θα φτυνει αιμα απο τα πολλα λαμπακια

Επεξ/σία από WaxOnWaxOff
Δημοσ.
4 hours ago, micos000 said:

Το ξεκινάς λάθος.

Αυτά τα μηχανάκια δεν είναι για gaming, χωρίς όμως να σημαίνει αυτό ότι δεν μπορείς να παίξεις κανένα παιχνίδι, απλά θα περιοριστείς με τα γραφικά λόγω έλλειψης αποκλειστικής κάρτας γραφικών. Επίσης αν αρχίσει ο καθένας να ρωτάει αν παίζει το τάδε ή το δείνα παιχνίδι (που θα γίνει και αυτό) καήκαμε.

Anyway, αν το γκουγκλάρης λίγο θα δεις ότι ο τύπος στο παρακάτω βίντεο το δοκίμασε σε ένα beelink minipc με N95 cpu, σε 1920Χ1080 με όλα low και medium  και του έβγαλε 60fps, αν και το σημείο που δείχνει δεν έχει πολλά γραφικά όπως π.χ. σε μια μάχη.

Είσαι ωραίος αν και έψαξα για n 100 και δεν βρήκα κάτι, δεν σκέφτηκα να ψάξω και για n95. 60 fps όμως είναι μία χαρά για τέτοιο μηχάνημα. 

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...