Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντε να μαθουμε για το Pro, τοσο καιρο κρατιεμαι και δεν εχω τιμησει τη sony αυτη τη γενια!!!!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, trelos_ είπε

Λέτε να ανακοινώσουν και κανένα pro? πλάκα θα έχει

Πιστεύω ότι θα δώσουν πρώτα το Pro και μετά το Slim

Δεν υπάρχει λόγος για pro

• Like 3
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, alexpap είπε

Και μετα το Ultra Pro Slim.

Πασιέντζα θα παίζει.

Σημείωση:

Δεν είχα, δεν έχω και δεν θα έχω PlayStation (μέχρι να το φτιάξουν καλύτερο από το PC) είμαι μανιακός PCάκιας.

Καλά τα λες εσύ αλλά σε λάθος post 😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alexpap είπε

Πασιέντζα θα παίζει.

Σημείωση:

Δεν είχα, δεν έχω και δεν θα έχω PlayStation (μέχρι να το φτιάξουν καλύτερο από το PC) είμαι μανιακός PCάκιας.

Μα είναι καλύτερες οι κονσόλες σε σχέση τιμής/απόδοσης σε σχέση με την αντίστοιχη ενός PC. Πάντοτε ήτανε βασικά. Για να το πω αλλιώς, δεν υπάρχει σύγκριση για επιδόσεις με pc του 500ρικου στις κονσόλες τελευταίας γενιάς. 

1 ώρα πριν, alexpap είπε

Επεξ/σία από rodosf1
  • Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

Μα είναι καλύτερες οι κονσόλες σε σχέση τιμής/απόδοσης σε σχέση με την αντίστοιχη ενός PC. Πάντοτε ήτανε βασικά. Για να το πω αλλιώς, δεν υπάρχει σύγκριση για επιδόσεις με pc του 500ρικου στις κονσόλες τελευταίας γενιάς. 

Μα ρε ΦΙΛΕ σε ένα PC της προκοπής τόσο ΜΟΝΟ πρέπει να κάνει το ΚΟΥΤΙ του χωρίς τα τσιμπράγκαλα και το τροφοδοτικό του. Γι' αυτό και δεν ασχολούμε με κονσόλες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexpap είπε

Μα ρε ΦΙΛΕ σε ένα PC της προκοπής τόσο ΜΟΝΟ πρέπει να κάνει το ΚΟΥΤΙ του χωρίς τα τσιμπράγκαλα και το τροφοδοτικό του. Γι' αυτό και δεν ασχολούμε με κονσόλες.

αυτό λέω, αν πας σε σύγκριση στο κόστος, συμφέρει η κονσόλα, αν πας σε budget χωρις ταβάνι πας σε pc κ φοράς ότι θες με κόστος όσο θες. Οι κονσόλες είναι άλλο οικοσύστημα κ βολεύουν λόγω κόστους κ ευκολίας χρήσης εκατομμύρια κ θα συνεχίσουν να βολεύουν. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, defortune είπε

Είναι too soon άραγε για να δώσεις έστω κάποιο ψίχουλο πληροφορίας σχετικά με μελλοντική PS5 Slim edition κονσόλα?

Είμαι σε προβληματισμό να αγοράσω καινούρια τη κονσόλα τώρα που θέλω (με έχει φάει και ο μικρός) ή να περιμένω ακόμη ένα χρόνο για κάτι πιο updated και πιθανώς πιο μαζεμένο? Έχει διαβάσει κανένας από εσάς κάτι???

οι φήμες λενε απο Σεπτέμβριο το  PS5 Slim και σε 1,5 χρονο ps5 pro , και εγω ηθελα τωρα να παρω ps5 αλλα εδω που φτασαμε θα περιμένω το slim  

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexpap είπε

Πασιέντζα θα παίζει.

Σημείωση:

Ακριβό άθλημα το «ποιοτικό» gaming pc… 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, alexpap said:

Αν το κουτί δεν έχει ένα χιλιάρικο τουλάχιστον το PC είναι για πέταμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, rodosf1 είπε

αυτό λέω, αν πας σε σύγκριση στο κόστος, συμφέρει η κονσόλα, αν πας σε budget χωρις ταβάνι πας σε pc κ φοράς ότι θες με κόστος όσο θες. Οι κονσόλες είναι άλλο οικοσύστημα κ βολεύουν λόγω κόστους κ ευκολίας χρήσης εκατομμύρια κ θα συνεχίσουν να βολεύουν. 

Και μετά (με το PC) θα κλαίγεσαι όλη μέρα στο internet για το κακό optimization

2 ώρες πριν, NickTG είπε

Αν το κουτί δεν έχει ένα χιλιάρικο τουλάχιστον το PC είναι για πέταμα. 

Αυτό ήταν παλιά, πλέον πρέπει να θες αρκετά παραπάνω για ανάλογη απόδοση.

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
53 minutes ago, logistoulis said:

Αυτό ήταν παλιά, πλέον πρέπει να θες αρκετά παραπάνω για ανάλογη απόδοση.

Κατάλαβα ότι μιλάει για το κουτί σκέτο. Χωρίς περιεχόμενα, μόνο το case. 

Δημοσ.

Ένα καλό 4Κ μόνιτορ θα πάρω και ένα PS5.

Δεν βγαίνουν τα κουκιά.

Παιχνίδια φτηνά 10-20 ευρώ για offline μόνο και κάνα voucher φτηνό.

Με PC μεγάλωσα αλλά θέλει χρήμα σήμερα.

Δημοσ.

Καλά για αυτούς π λένε gaming Sto pc ας παίξουν σε μια 65 inch + καλή ολεντ 4κ τηλεόραση με ps5 και μετά να σας δω αν θα θέλετε να παίζετε στο pc...

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, miner_2000 said:

Καλά για αυτούς π λένε gaming Sto pc ας παίξουν σε μια 65 inch + καλή ολεντ 4κ τηλεόραση με ps5 και μετά να σας δω αν θα θέλετε να παίζετε στο pc...

Μπορείς να βάλεις και τον υπολογιστή στην τηλεόραση. 

Δεν είναι τόσο δύσκολο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...