RPDrummer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησαν τα προβλήματα με Out of Video Memory Error όταν φορτώνει τα shaders περίπου στο 80% και κρασάρει. Edit: Problem solved. Αυξάνουμε το virtual memory του σκληρού δίσκου που είναι το παιχνίδι και έτοιμοι. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από RPDrummer
Despotas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, ekptotos είπε Βρήκα την premium στο eneba στα 70 κοντά , να το πάρω η θα κλαίω τα λεφτά μου, έχω ξανά πάρει από eneba αλλά όχι τόσο μεγάλο ποσο Πιο πολύ εμπιστεύομαι cdkeys ή instant: https://www.cdkeys.com/pc/mortal-kombat-1-premium-edition-pc-steam-eu-na https://www.instant-gaming.com/en/14200-buy-mortal-kombat-1-premium-edition-premium-edition-pc-game-steam-europe/
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Ενημερωτικά το Instant gaming έχει τιμές χωρίς ΦΠΑ.
RPDrummer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Πρώτη φορά παίζω στορυ mortal kombat. Για τους διαλόγους και τις ερμηνείες νόμιζα ότι βλέπω παιδικό acting. Online δεν έχω δοκιμάσει ακόμη, τρέμω στην ιδεα τι ξύλο θα φάω 😁
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Απ' ότι φαίνεται, υπάρχει θέμα που όποιος είναι Player 1 μπορεί να κάνει combos που δεν βγαίνουν με ίδιο χαρακτήρα αν είναι Player 2. 1
RPDrummer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Έχω πεθάνει στο stutter με το τελευταίο update
Chaos3X Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από Chaos3X 1
RPDrummer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Πόση ώρα κάνετε να βρείτε ματσ; εμενα δε βρίσκει ούτε σε ranked ουτε σε kasual
Gulik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Στις 20/9/2023 στις 1:22 ΠΜ, RPDrummer είπε Ξεκίνησαν τα προβλήματα με Out of Video Memory Error όταν φορτώνει τα shaders περίπου στο 80% και κρασάρει. Edit: Problem solved. Αυξάνουμε το virtual memory του σκληρού δίσκου που είναι το παιχνίδι και έτοιμοι. Το διόρθωσαν το συγκεκριμένο πρόβλημα με τους shaders;
RPDrummer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δε ξέρω, αν κάνεις όμως αυτό που γράφω δε θα έχεις θεμα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Spoiler Έχω δει αρκετά hentai για να ξέρω που πάει η κατάσταση. 1
SabotazNic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δεν εχω καταλαβει τι παιζει με ολα αυτα τα dlc. Θα ερθουν οι παικτες για ολους, απλα αργοτερα? Ή μονο kombat pack (παιζω στο ps5)
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Δεν εχω καταλαβει τι παιζει με ολα αυτα τα dlc. Θα ερθουν οι παικτες για ολους, απλα αργοτερα? Ή μονο kombat pack (παιζω στο ps5) Είναι οι επιπλέον παίκτες επι πληρωμή αυτοί που θα βγούν στους επόμενους μήνες. Περιλαμβάνονται και στο Kombat pack ή πωλούνται ξεχωριστά -The Kombat Pack includes the Johnny Cage character skin featuring voice and likeness of actor and martial artist Jean-Claude Van Damme (available now), along with 6 new post-launch DLC playable characters and 5 new post-launch Kameo Fighters. DLC Playable Characters (All Coming Post-Launch) Omni-Man (Invincible) Quan Chi Peacemaker (DC’s Peacemaker) Ermac Homelander (The Boys) Takahashi Takeda DLC Kameo Fighters (All Coming Post-Launch) Tremor Mavado Johnny Cage Ferra Khameleon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα