lostgravity Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Καλημέρα, εντελώς ξαφνικά σήμερα κατά την προσπάθεια εισόδου σε σελίδες στις οποίες κατά το άνοιγμα τους εμφανίζεται το γνωστό popup για τα cookies παρουσιάζεται πρόβλημα και δε μου επιτρέπεται η είσοδος. Οπως φαίνεται και στο απόσπασμα που επισυνάπτω στο link παρακάτω, ανεξάρτητα με την επιλογή που θα κάνω (συμφωνώ, διαφωνώ κλπ) η σελίδα παγώνει εκεί και δεν προχωράει. Εκανα clear cache/διαγραφή cookies και επίσης δοκίμασα και με άλλον browser όπου και εκεί συμβαινει ακριβώς το ίδιο. Καμιά ιδέα τι μπορεί να γίνεται? https://streamable.com/8gqqiq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, lostgravity είπε Καλημέρα, εντελώς ξαφνικά σήμερα κατά την προσπάθεια εισόδου σε σελίδες στις οποίες κατά το άνοιγμα τους εμφανίζεται το γνωστό popup για τα cookies παρουσιάζεται πρόβλημα και δε μου επιτρέπεται η είσοδος. Οπως φαίνεται και στο απόσπασμα που επισυνάπτω στο link παρακάτω, ανεξάρτητα με την επιλογή που θα κάνω (συμφωνώ, διαφωνώ κλπ) η σελίδα παγώνει εκεί και δεν προχωράει. Εκανα clear cache/διαγραφή cookies και επίσης δοκίμασα και με άλλον browser όπου και εκεί συμβαινει ακριβώς το ίδιο. Καμιά ιδέα τι μπορεί να γίνεται? https://streamable.com/8gqqiq πηγα να το τσεκαρω εχω ακριβως το ιδιο θεμα, νομιζω απο το πρωι σε πολλα ειδησεογραφικα site εχει θεμα ο server Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από Titos301 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostgravity Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 @Titos301 Ναι πράγματι, φαίνεται να είναι γενικότερο το πρόβλημα. Απλά μου έκανε εντύπωση γιατι παρουσιάζεται σε πολλές και διαφορετικές σελίδες. Ευχαριστώ πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι .αμώτο, παντού συμβαίνει. Πατάω ΣΥΜΦΩΝΩ αλλά δεν χαμπαριάζει. Spoiler Spoiler Επιτέλους, πριν από λίγο έφτιαξε. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από dhmak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μόλις ήρθε πελάτης στο μαγαζι που δουλεύω με το ιδιο ακριβώς θεμα Συγκεκριμένα στις σελιδες car.gr και της google Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Ακόμα και σε ελληνικά sites που δεν έχω μπει δεν μου ζητάει cookies και δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα. Δοκίμασε κανεις με vpn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Να ενημερώσω οτι ο πελατης ειχε κινητο xiaomi & chrome browser Ίσως ειναι μονο σε συγκεκριμένες συσκευές/browser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Εγώ τώρα που το δοκιμάζω σε ff και edge δεν μου βγάζει καθόλου την επιλογή για cookies. Τον edge τον έχω καθαρό χωρίς κανένα πρόσθετο και inprive και σχεδόν σε κανένα Ελληνικό site δεν πετάει για cookies. Μόνο το Insomnia ζήτησε, πάτησα Αποδοχή και προχώρησε κανονικά. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω cloudflare dns. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostgravity Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 σε εμένα πάντως παραμένει το πρόβλημα κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fay259 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Το προβλημα οφειλεται στο quantcast, που ειναι το πεδιο κατα την εισοδο σε ενα σαιτ που ζητα αποδοχη cookies.Εχει προβλημα εκει και μπλοκαρει την εισοδο σε οσα σαιτ το χρησιμοποιουν.Οσοι δεν σβηνουν cookies ,σημερα εμπαιναν κανονικα σε ολα.Οσοι τα σβηνουν σημερα εχουν θεμα.Η ενδεδειγμενη προταση ειναι τα σαιτ να «κατεβασουν» σημερα αυτο το πεδιο,μεχρι να διορθωθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα