Witcher1st Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Ο γιατρος μου εγραψε την παραπανω εξεταση και θα πρεπει να γινει ιδιωτικα. Αλλα δεν βλεπω αρκετες κλινικες που να διαθετουν την συγκεκριμενη εξεταση, και σε καποιες το κοστος ειναι αρκετα μεγαλο απο 100-160 ευρω. Εχει κανει καποιος την συγκεκριμενη εξεταση στην Αθηνα; Αν ναι, που και ποιο ηταν το κοστος;
Maurikycli Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Νομίζω ότι ειχα κάνει την HLA B27. Ανήκουν στις γονιδιακές εξετάσεις και έχουν περίεργα αντιδραστήρια. Σε βιοϊατρική το είχα κάνει στο κέντρο και την έκανε για συγκεκριμένη μέρα της βδομάδας λόγω σπανιότητας και ευαισθησίας αντιδραστηρίων. Ξεκίνα τα τηλέφωνα.
Witcher1st Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 14 ώρες πριν, Maurikycli είπε Νομίζω ότι ειχα κάνει την HLA B27. Ανήκουν στις γονιδιακές εξετάσεις και έχουν περίεργα αντιδραστήρια. Σε βιοϊατρική το είχα κάνει στο κέντρο και την έκανε για συγκεκριμένη μέρα της βδομάδας λόγω σπανιότητας και ευαισθησίας αντιδραστηρίων. Ξεκίνα τα τηλέφωνα. HLA B27 ειχα κανει και εγω πριν χρονια. Ειναι πιο συνηθισμενο μαλλον. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ.pdf (centralclinic.gr) Εδω το βγαζει κανονικα, αλλα οταν πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι κανουν μονο το B27. Περιεργα πραγματα..
Maurikycli Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτοι λένε ότι το κάνουν * Λάθος , δεν λένε για το συγκεκριμένο Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από Maurikycli
Witcher1st Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Νοσοκομεια λογικα το κανουν, απλα η αναμονη θα ειναι μεγαλη; Δεν εχω ιδεα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα