xraxra Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Καλησπερα σε ολους. Θέλω να πάρω ενα μονό στρώμα ύπνου φουσκωτό Παρατηρω σε γενικές γραμμές οτι υπαρχουν 2 ειδη σε σχεση με το υψος τους οταν ειναι ανοιχτά. Καποια με μικρό υψος απο το έδαφοςφος και κάποια με διπλάσιο ύψος που συνήθως είναι πιό ακριβά. Εχει κανεις εμπειρία να με βοηθήσει? Ευχαριστώ
basilis_k6 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 ελαχιστη εως καμια διαφορα στον υπνο. ειναι για να σηκωνεσαι πιο ευκολα. τι το θελεις και ποσες μερες θα κοιμασαι εκει?
xraxra Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 59 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ελαχιστη εως καμια διαφορα στον υπνο. ειναι για να σηκωνεσαι πιο ευκολα. τι το θελεις και ποσες μερες θα κοιμασαι εκει? Για επισκεψη στο σπιτι του γιού μου για 3 με 6 μέρες κάθε φορά
basilis_k6 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, xraxra είπε Για επισκεψη στο σπιτι του γιού μου για 3 με 6 μέρες κάθε φορά αν ο χωρος δεν ειναι προβλημα θα πηγαινα σε κλασσικο ραντζο σαν αυτο https://www.skroutz.gr/s/29989685/Κρεβάτι-Σπαστό-190x80cm-με-Στρώμα-6cm.html#reviews σε φουσκωτο το intex το κλασσικο το μπλε των 25ευρω που βρισκεις και στα jumbo ειναι πολύ καλο. μετα πας σε ενσωματωμενη τρομπα αλλα απο τη φυση τους χανουν αερα καθε μερα. σαν αυτο https://www.skroutz.gr/s/13789516/Intex-Φουσκωτό-Στρώμα-Ύπνου-Μονό-με-Ενσωματωμένη-Ηλεκτρική-Τρόμπα-191x99x30εκ-64116.html το δευτερο ΔΕΝ ειναι για να το τσιτωσεις στον αερα. εχοντας κοιμηθει σε ολα αυτα, η καλυτερη λυση ειναι ενα μονο στρωμα των 80 ευρω απο ικεα, jysk κτλ σαν αυτο https://jysk.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-elatirion/stroma-elatirion-90x200-basic-s5 πανω σε ενα χαλι. το τυλιγεις ξανα στην ζελατινα του και το αποθηκευεις κατω απο ενα αλλο κρεββατι.
haris_216 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Όταν πέφτω για ύπνο...κοιμάμαι. Η γυναίκα μου με ζηλεύει γι' αυτό καθώς εκείνη την ενοχλούν τα πάντα, αλλά εγώ πραγματικά δεν έχω θέμα με το που, τι στρώμα, θόρυβο, κλπ (κανονικό...μοσχάρι ). Μόνο ίσως με τη ζέστη ζορίζομαι. That being said δεν βολεύτηκα ποτέ με φουσκωτό στρώμα για ύπνο. Ή ακόμα και για ξάπλωμα ξεκούρασης. Ειδικά στο διπλό που είχαμε, για χρήση στο camping, έκανα μία κίνηση εγώ (75-78kg) και "χόρευε" η γυναίκα μου. Αλλά και μόνος μου που το χρησιμοποίησα 2-3 φορές (στο μπαλκόνι για να ακούω τους ήχους της νύχτας )...δεν. Ίσως να υπάρχουν και καλύτερα αλλά για μένα προτιμώ να κοιμηθώ σε απλό ράντσο ή ακόμα και το υπόστρωμα που βάζουμε κάτω από το sleeping bag παρά σε φουσκωτό. Σημ. Τα φουσκωτά με ενσωματωμένη ηλεκτρική τρόμπα έχουν πολύ συγκεκριμένο όριο πίεσης που μπορεί να φτάσουν ένα στρώμα και όσο και να χτυπιέσαι δεν μπορούν να το φουσκώσουν παραπάνω, αν για παράδειγμα θέλει να το κάνει κανείς πιο "τούμπανο".
stathisp Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, xraxra είπε Για επισκεψη στο σπιτι του γιού μου Είχα πάρει φουσκωτό για τον ίδιο ακριβώς λόγο (ο γιος φοιτητής). Δε βόλεψε καθόλου. Συμφωνώ απόλυτα με τον haris_216. Συν το ότι κάποια στιγμή άρχισε να χάνει αέρα και ξεφούσκωνε (αγορασμένο από jysk). Τελικά καταλήξαμε στο ράντσο που φέρνει το Lidl tτο οποίο διπλώνει και πιάνει πολύ λίγο χώρο. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από stathisp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα