stef157 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Τεράστια βλακεία αυτό από μεριάς xiaomi. Έφτιαξαν μια νέα έκδοση του xiaomi mi box s και για να την δουλέψεις χρειάζεται να έχεις υποχρεωτικά google home. Τεράστιο λάθος για εμένα. Γιατί τόσο σκάλωμα με το Google Home; Μια υπηρεσία της Google είναι όπως όλες οι υπόλοιπες. Τι σε δυσκολευει ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, ipal είπε Φτιάξτε ένα μουφα λογαριασμό αν φοβάστε μη σας παρακολουθεί η Google. Αλλιώς υπάρχουν εκατοντάδες Κινέζο player που δε θελουν account. Δε μπορούμε να θέλουμε και certified και να μη θέλουμε να βάλουμε Google account. Μια χαρά μπορούμε. Το 1st gen δηλαδή γιατί ενώ ήταν μια χαρά certified δεν ήθελε καθόλου google home. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jumbi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 19 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Μια χαρά μπορούμε. Το 1st gen δηλαδή γιατί ενώ ήταν μια χαρά certified δεν ήθελε καθόλου google home. Αμα το παμε ετσι, εε, μια χαρα μπορουμε να γραφουμε κειμενα και στα win XP, ποιος ο λογος να παμε στα 7 στα 10 στα 11? Μεταφορικο το παραδειγμα, η τεχνολογια εξελισσεται και σου προσφερει τζαμπα καλυτερες υπηρεσιες. Η ανεβαινεις στο τρενο η το χανεις. Τωρα, αν εσυ θελεις να μεινεις κολλημενος στο παλιο, ε, παρε το παλιο μοντελο, παρε και κανα εξτρα κομματι καβατζα να χεις στο μελλον αν σου χαλασει το ενα, και μην ασχολεισαι με το καινουργιο. Αν δεν το βρισκεις στα μαγαζια, αναζητησε το στις αγγελιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 25 λεπτά πριν, Jumbi είπε Αμα το παμε ετσι, εε, μια χαρα μπορουμε να γραφουμε κειμενα και στα win XP, ποιος ο λογος να παμε στα 7 στα 10 στα 11? Μεταφορικο το παραδειγμα, η τεχνολογια εξελισσεται και σου προσφερει τζαμπα καλυτερες υπηρεσιες. Η ανεβαινεις στο τρενο η το χανεις. Τωρα, αν εσυ θελεις να μεινεις κολλημενος στο παλιο, ε, παρε το παλιο μοντελο, παρε και κανα εξτρα κομματι καβατζα να χεις στο μελλον αν σου χαλασει το ενα, και μην ασχολεισαι με το καινουργιο. Αν δεν το βρισκεις στα μαγαζια, αναζητησε το στις αγγελιες. Το ενδεχομενο να δυσλειτουργει το google home το εχεις σκεφτει; προσωπικα αυτο αντιμετωπισα στο σεταρισμα της τηλεορασης μου και ετσι προχωρησα τη διαδικασια χειροκινητα, οχι απο επιλογη αλλα απο αναγκη. Οποτε συμφωνω μαζι σου στο να ακολουθουμε τις εξελιξεις αρκει να λειτουργουν απροβληματιστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Jumbi είπε Αμα το παμε ετσι, εε, μια χαρα μπορουμε να γραφουμε κειμενα και στα win XP, ποιος ο λογος να παμε στα 7 στα 10 στα 11? Μεταφορικο το παραδειγμα, η τεχνολογια εξελισσεται και σου προσφερει τζαμπα καλυτερες υπηρεσιες. Η ανεβαινεις στο τρενο η το χανεις. Τωρα, αν εσυ θελεις να μεινεις κολλημενος στο παλιο, ε, παρε το παλιο μοντελο, παρε και κανα εξτρα κομματι καβατζα να χεις στο μελλον αν σου χαλασει το ενα, και μην ασχολεισαι με το καινουργιο. Αν δεν το βρισκεις στα μαγαζια, αναζητησε το στις αγγελιες. Tίποτα δεν σου προσφέρει τσάμπα η τεχνολογία . φράγκα βγάζει και μάλιστα πάρα πολλά από μένα και σένα . Οπως είπε και ο τεράστιος Richard Serra «Αν κάτι προσφέρεται δωρεάν, εσύ είσαι το προϊόν» Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από paiktaras69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpapaz0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Τελευταία ενημέρωση. Από χθες, 31/5, το cosmote tv λειτουργεί μια χαρά (τέρμα η μαύρη οθόνη), στο xiomi tv box s 2nd edition. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jumbi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, paiktaras69 είπε Tίποτα δεν σου προσφέρει τσάμπα η τεχνολογία . φράγκα βγάζει και μάλιστα πάρα πολλά από μένα και σένα . Οπως είπε και ο τεράστιος Richard Serra «Αν κάτι προσφέρεται δωρεάν, εσύ είσαι το προϊόν» Γνωστα αυτα, να'χαμε να λεγαμε. Παντως δεν βλεπω και μεγαλη αποδοχη του linux που ειναι τζαμπα τοσα χρονια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, jimpapaz0 είπε Τελευταία ενημέρωση. Από χθες, 31/5, το cosmote tv λειτουργεί μια χαρά (τέρμα η μαύρη οθόνη), στο xiomi tv box s 2nd edition. Ήρθε κάποιο software update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Αυτό η το Chromecast 4k? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toniloco3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 εχει παραλαβει κανεις? δεν εχω κανενα update και ας εχω στειλει mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 αν δινει καποιος το προηγουμενο μοντελο σε νορμαλ τιμη ας μου στειλει ενα πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samsunglife Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Στις 8/6/2023 στις 3:37 ΜΜ, toniloco3 είπε εχει παραλαβει κανεις? δεν εχω κανενα update και ας εχω στειλει mail. Σήμερα παρέλαβα! Στο άσχετο χτύπησε το κουδούνι και ήρθε με τα ΕΛΤΑ. Το μηχανάκι τα σπάει! Πολύ γρήγορο, κατέβασα για αρχή eon, stremio και βλέπουμε! Οντως σπαστικό το αρχικό σετάρισμα με google home! Πάντως την εφαρμογή δεν την είχα καν στο κινητό μου και μου πήρε συνολικά 4-5 λεπτά να ολοκληρώσω το σετάρισμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικά τρόπος να δουλέψει χωρίς καθόλου Google home δεν υπάρχει? Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_ins Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Μπορεί να μου πει κάποιος εάν κατά το boot ή την επανεκκίνηση το ασπρο Led της συσκευής (gen2) αναβοσβήνει; Προσπαθώ να κάνω troubleshoot κάτι τυχαία μαυρίσματα στην tv μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Μοθρθε παιδια και σκοτωνει το μηχανημα. Ενα θεμα εχω. Πως κανω αναδιαταξη των εικονιδιων της αρχικης οθονης; θα θελα stremio και kodi να τα εχω πανω κατω και καποια εικονιδια ή κατηγοριες να τα εξαφανισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις