giorgosmcmc Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, διαχειρίζομαι ένα eshop εντός Ελλάδας και θα θέλαμε να επεκτείνουμε την επιχείρηση και στο εξωτερικό, η ερώτηση μου είναι πόσα πρέπει να πληρώσουμε για συνεργασία με το ebay και πως γίνεται η διαδικασία ώστε να μπορώ να ανεβάζω τα προϊόντα της εταιρείας μας και εκεί, παρακαλώ να μου απαντήσουν οσοι γνωρίζουν και είναι σχετικοί με το θέμα επιχειρηματίες και μη αρκεί να πάρω σαφή απάντηση. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2023 από giorgosmcmc
ObeyWario! Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Υπάρχουν όλες οι πληροφορίες στο site, πχ Ξεκίνα με τη δημιουργία λογαριασμού και ψάξου. Να πω ότι θες να πουλήσεις 5 πράγματα οκ, διαχειρίζεσαι ολόκληρο eshop και θέλεις να μάθεις πληροφορίες στο insomnia; Να ξέρεις τσεκάρεις και τα ελτα για τα εκτός ΕΕ 1
giorgosmcmc Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Υπάρχουν όλες οι πληροφορίες στο site, πχ Ξεκίνα με τη δημιουργία λογαριασμού και ψάξου. Να πω ότι θες να πουλήσεις 5 πράγματα οκ, διαχειρίζεσαι ολόκληρο eshop και θέλεις να μάθεις πληροφορίες στο insomnia; Να ξέρεις τσεκάρεις και τα ελτα για τα εκτός ΕΕ Έχουμε τα προϊόντα μας στο eshop Ελληνικο site και στο σκρουτζ για ebay και τα σχετικά δεν έχω ιδέα, θα το ψάξω πάντως ευχαριστω
Tragogidaros Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Ξεκινάς στο ebay με έως 5 προϊόντα συνολικής αξίας 200€. Όσο πουλάς τόσο ανεβαίνει αυτό το ποσό και ο αριθμός των προϊόντων. Πριν 1 χρόνο περίπου που συμμετείχα ενεργά το ποσοστό που σου κρατάει το ebay είναι 12-15% περίπου Αν θες οι αγγελίες σου να είναι προωθημένες αυτό το ποσοστό ανεβαίνει. Για μεγάλους καταλόγους σου δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσεις τις αγγελίες μέσω csv μαζικά Επαναλαμβάνω αυτό ίσχυε μέχρι και πριν ένα και κάτι χρόνια. Δε γνωρίζω τι γίνεται σήμερα
panostza Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Ίσως άσχετο με αυτό που θέλεις, αλλά κάτι παίζει με Εθνική τράπεζα και ebay. Δες το μήπως και έχει κάποια καλύτερη τιμολόγηση ή κάποια βοήθεια. Δεν έχω προσωπική εμπειρία οπότε μπορεί να είναι και τρίχες, αλλά το πήρε το μάτι μου ψάχνοντας κάτι άλλο. https://www.nbg.gr/el/epaggelmaties/proionta-upiresies/eisprakseis-plirwmes/sunergasia-me-to-ebay 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα